Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Fotokalender Slider Fotokalender Slider

Veckokalender med dina egna bilder

Kombinera dina bästa bilder med att göra-listor, möten eller dagboksanteckningar

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN

Våra veckokalendrar

Välj din favorit!

Hur vill du beställa din kalender?

Skillnaderna mellan att beställa i vår app, på vår hemsida eller i vårt fotoprogram.

CEWE Fotoprogram

  • Alla funktioner och designmöjligheter
  • Posterlist eller presentförpackning som tillval
  • Välj mellan många designmallar där du kan justera färgerna
VI REKOMMENDERAR

CEWE-appen

  • Smidig tillgång till mobildbilder
  • Välj mellan våra populäraste format
  • Beställ snabbt och smidigt, när och var du vill

På vår hemsida

  • Välj mellan alla våra kalendrar
  • Posterlist eller presentförpackning som tillval
  • Arbeta med dina fotopresenter på dator, surfplatta och smartphone

Planeringskalender 2024 med dina egna foton

Har du också många tider och saker du ska komma ihåg? Kanske är det dessutom du som håller i alla trådarna för familjen? För många människor är det viktigt att planera deras aktiviteter och tider så de får ut så mycket av tiden som möjligt. Om du vill ha bra koll vill vi tipsa dig om att göra en personlig planeringskalender 2024 med dina egna bilder tryckta direkt på sidorna. Då blir det roligare att ha mycket att göra.

Planeringskalender för alla behov

En bra fotokalender är den perfekta följesvännen året om. Gör din egen fotokalender för 2024 och håll koll på dina avtal samtidigt som du njuter av dina favoritmotiv. Du kan beställa olika planeringskalendrar hos oss, se vårt sortiment här:

Gör din planeringskalender online

De fina planeringskalendrarna känns igen på att de blir tryckta i den designen du har valt och med dina egna bilder tryckta direkt på sidorna. Dessutom kan du själv välja vilken månad och år din planeringskalender ska börja. På det sättet kan du beställa en kalender när som helst på året utan att få en som redan har påbörjats.

Du kan göra och beställa din planeringskalender via vårt gratis beställningsprogram, som du kan ladda ner, eller kan du göra kalendern online direkt på denna sida.

Gör din egen kalender så att du kan planera årets stora och små händelser

Det är många saker vi ska komma ihåg på arbetet och privat. Kommer du ihåg att du ska på kurs tre dagar nästa månad? Eller att faster Gerda fyller jämnt i maj? Kommer du ihåg tandläkartider, att du ska till öronläkaren med barnen, föräldramöten, styrelsesammanträde och personalmöten? Med din egen specialdesignade planeringskalender 2024 får du snabbt överblick över vardagen och med alla olika format vi erbjuder finns det även ett format som passar för dig och dina behov.

100 % nöjdhetsgaranti på CEWE fotokalender

Med vår nöjdhetsgaranti är du säkrad en produkt som du blir glad för. Om du mottar en produkt som du inte är 100 % nöjd med har du möjlighet att producera din order igen eller få pengarna i retur. Läs mer om vår nöjdhetsgaranti.

Om du har frågor ang. din beställning av en fotokalender, nöjdhetsgarantin eller annat är du mycket välkommen att kontakta vår kundservice. De sitter redo att hjälpa dig vardagar mellan 8.30 och 18 och kan kontaktas på tel: 7879 7803 eller via mail: support@cewe.se.