CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Studiekalender A5

Personlig och snygg: Med en personlig studiekalender har du alltid översikt, under hela skolåret.

 • Separata sidor för tidsplan och notiser
 • Omslag och flera sidor med personliga bilder
 • Design i svart, rosa, lila eller ljusblått
 • Välj startmånad själv
 • Översikt över alla helgdagar och lov
 • Stabil transparent folie som skydd
från 399,00 kr *

Hur vill du beställa?

I nästa steg ser du den förväntade leveranstiden utifrån dina val.

Produktinformation

Format

ca 15x21 cm (A5)

Leverans

 • 128 sidor med kalenderblad
 • 28 bildsidor
 • Omslag av genomskinlig plast

Fler möjligheter

 • Översikt över alla skollov
 • Design i svart, rosa, lila eller ljusblått

Exklusivt papper

Läs mer om det exklusiva, matta digitaltrycket
Digitaltryck standard Mättade färger, sidenmatt yta

Om du vill göra det lätt att anteckna på ditt papper, ska du välja kvalitetspappret digitaltryck standard med en pappersvikt på 250 g/m² och med en sidenmatt yta.

Skapa en personlig studiekalender

Med en studiekalender för 2023 som du själv designat är du redo för vardagen som student. Studiekalendern innehåller sidor för schema, notiser och lov, så att du alltid har en bra överblick. Det enda du behöver göra är att välja färg, startmånad och vilka bilder som ska pryda månaderna – sedan är du redo att beställa.

Studiekalender till optimal planering av din vardag

Det kunde inte vara enklare att planera sin tid. Dagar, veckor och månader – studiekalendern kommer ihåg alla de viktiga aktiviteterna och uppgifterna. Skolkalendern är en planeringskalender som är härlig att ha med, både när du har mycket att göra och när det är mycket du ska komma ihåg: Uppgifter, aktiviteter, födelsedagar, tentor, fester m.m. En skolkalender är den perfekta kalendern till att planera din vardag. Du behöver inte oroa dig för storleken på studiekalendern. Kalenderns A5-format (14,8 x 21 cm) passar in i alla väskor, även de små, och du kan enkelt ha med den runt varje dag.

Skolkalender med dina egna bilder

En skolkalender från CEWE.se är mer personlig än skolkalendrarna du hittar i de olika butikerna i stan. Kalendern är skapad till att planera din vardag, samtidigt som du enkelt kan göra den unik och personlig genom att sätta in dina egna bilder och personliga texter. Dina egna bilder sätts in både på studiekalenderns framsida och baksida samt två bilder varje månad. Därmed får du alltid en unik fotokalender som det inte finns två av i hela världen. När du designar din fotokalender kan du själv välja startmånad och startår. Därmed får du alltid en skolkalender som inte innehåller månader som redan har gått.

Designa enkelt en personlig studiekalender

 1. Klicka på knappen ”Designa online”.
 2. Välj en designmall eller en layout till din studiekalender.
 3. Sätt in bilder på fotokalenderns fram- och baksida, samt två bilder i varje månad i kalendern.
 4. Lägg till text och redigera storleken, fonten eller färgen efter dina egna önskemål.
 5. Välj startmånad och startår.
 6. Klicka på ”Lägg i varukorgen” när du är nöjd med din kalender.
 7. Genomför beställningen.

Du får din fotokalender med posten inom 5-10 vardagar.

Skolkalendern är den perfekta presenten

En personlig skolkalender är den perfekta presenten att ge till studiekamrater, vänner, familj eller dig själv, eftersom du kan använda dina egna bilder. Det kan t.ex. vara semesterbilder, bilder från stunder då du har varit tillsammans med dina vänner eller roliga bilder från vardagen. Med hjälp av våra layouter och designmallar kan du göra din fotokalender för 2023 snygg och inte minst helt unik.

Färgpennor är en självklar present att ge bort tillsammans med en kalender: Med färgerna kan mottagaren markera händelser i kalendern med olika färger och rita små ikoner för de olika aktiviteterna. Välj en kalender med digitaltryck för att kunna använda pennorna i den.

Studiekalendern är en fin present som du enkelt själv kan göra. Det tar inte lång tid att designa denna fotokalender – det är enkelt att ladda upp sina bilder och sätta in dem i kalendern. Skolkalendern kan innehålla många olika personliga bilder och unika texter, och det är därmed en fotokalender som aldrig blir tråkig att ta fram i en hektisk vardag.

Studiekalendern är ett sätt att alltid komma ihåg personen som har gett en fotokalendern. Kalendern är inte bara bra på planering, men även till att påminna om studietiden och de roliga stunderna med vännerna. Mottagaren av din skolkalender kommer garanterat tänka på dig varje gång han eller hon öppnar sin personliga fotokalender. Om du är ute efter fotopresenter kan du ta en titt på våra presentidéer. Här hittar du förslag som personliga presenter, fotoböcker och många andra fina saker som du kan göra med dina egna bilder.

Hjälp till design och beställning av fotokalendrar

Behöver du hjälp med design och beställningen av en av våra fotokalendrar, är du välkommen att kontakta kundservice, som alltid är redo att svara på frågor och komma med bra råd. Kontakta kundservice på telefon eller via mail.