CEWE Fotovärld App CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Japanphoto.se är nu en del av cewe.se, läs mer här - Få 75 kr till CEWE FOTOBOK - Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

Kundservice
08-525 031 90

Studiekalender

Personlig och snygg: Med en personlig studiekalender har du alltid översikt, under hela skolåret.

 • Omslag med personlig bild
 • Designmallar i svart, rosa, lila och turkos
 • Personlig utformning
 • Valfri startmånad
 • Översikt över alla lov
 • Hållfast, transparent folie skyddar omslaget
från 299.00 Kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format

ca 15x21 cm (A5)

Leverans

 • 128 sidor med kalenderblad
 • 28 bildsidor
 • Omslag av genomskinlig plast

Fler möjligheter

 • Översikt över alla skollov
 • Designmallar i svart, rosa, lila och turkos

Exklusivt papper

Läs mer om det exklusiva, matta digitaltrycket
Digitaltryck standard Mättade färger, sidenmatt yta

Om du vill göra det lätt att anteckna på ditt papper, ska du välja kvalitetspappret digitaltryck standard med en pappersvikt på 250 g/m² och med en sidenmatt yta.

Vacker och personlig studiekalender

Designa en personlig studiekalender hos oss

Strular det med din planering och mister du lätt överblicken över uppgifter, bokade tider och födelsedagar? Skaffa dig en kalender och behåll överblicken i en jäktig vardag.

Planering och koordinering av uppgifter och aktiviteter blir mycket enklare med en studiekalender. Håll koll på både studier och fritid – optimera din planering med en unik fotokalender från oss. Med sitt praktiska A5-format ger denna studiekalender dig överblick över en vecka på varje dubbelsida. Om du använder denna smarta fotokalender till planering kan du därför alltid vara långt före!

Designa på kort tid en vacker och personlig studiekalender till optimal planering. Gör enkelt både personlig fram- och baksida samt två bildsidor per månad i din kalender genom att sätta in dina egna personliga bilder i din unika fotokalender. När du designar en personlig studiekalender hos oss kan du välja mellan en rad olika layouts och designs till din fotokalender. Du kan också välja den invändiga färgen i din studiekalender. Välj standardfärgen svart eller välj mellan ljusblå, lila eller rosa till din fotokalender. Oavsett vad du väljer till din studiekalender kommer du bli överraskad över hur vacker och personlig din fotokalender blir, och hur mycket användningen av en studiekalender kan optimera din planering av aktiviteter och uppgifter.

Som ett ytterligare plus kan du själv bestämma startmånad och –år på din studiekalender. Därmed kan du alltid vara säker på att du får en studiekalender som startar precis den månad som du vill. Bättre kan det inte bli!

Ge en vacker och personlig studiekalender som present till exempelvis en av dina studiekamrater. Denna unika fotokalender är garanterat mycket användbar till planering av studier och fritid. Samtidigt kommer den personligt designade studiekalendern ge glädje varje dag när mottagaren ser på de många personliga bilderna i sin fotokalender. Beställ en smart och personlig fotokalender redan i dag!