CEWE Fotovärld App CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Delta i vår stora julkalender och vinn fina priser

Kundservice
Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Studiekalender

Personlig och snygg: Med en personlig studiekalender har du alltid översikt, under hela skolåret.

 • Omslag med personlig bild
 • Designmallar i svart, rosa, lila och turkos
 • Personlig utformning
 • Valfri startmånad
 • Översikt över alla lov
 • Hållfast, transparent folie skyddar omslaget
299,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format

ca 15x21 cm (A5)

Leverans

 • 128 sidor med kalenderblad
 • 28 bildsidor
 • Omslag av genomskinlig plast

Fler möjligheter

 • Översikt över alla skollov
 • Designmallar i svart, rosa, lila och turkos

Exklusivt papper

Läs mer om det exklusiva, matta digitaltrycket
Digitaltryck standard Mättade färger, sidenmatt yta

Om du vill göra det lätt att anteckna på ditt papper, ska du välja kvalitetspappret digitaltryck standard med en pappersvikt på 250 g/m² och med en sidenmatt yta.

Vacker och personlig studiekalender

Designa en personlig studiekalender hos oss

Studiekalender till optimal planering av din vardag

Det kunde inte vara enklare att planera sin tid. Dagar, veckor och månader – studiekalendern kommer ihåg alla de viktiga aktiviteterna och uppgifterna. Studiekalendern är en planeringskalender som är härlig att ha med, både när du har mycket att göra och när det är mycket du ska komma ihåg: Uppgifter, aktiviteter, födelsedagar, tentor, fester m.m. En studiekalender är den perfekta kalendern till att planera din vardag. Du behöver inte oroa dig för storleken på studiekalendern. Kalenderns A5-format (14,8 x 21 cm) passar in i alla väskor, även de små, och du kan enkelt ha med den runt varje dag.

En studiekalender från cewe.dk är mer personlig än studiekalendrarna du hittar i de olika butikerna i stan. Kalendern är skapad till att planera din vardag, samtidigt som du enkelt kan göra den unik och personlig genom att sätta in dina egna bilder och personliga texter. Dina egna bilder sätts in både på studiekalenderns framsida och baksida samt två bilder varje månad. Därmed får du alltid en unik fotokalender som det inte finns två av i hela världen. När du designar din fotokalender kan du själv välja startmånad och startår. Därmed får du alltid en studiekalender som inte innehåller månader som redan har gått. Designa enkelt en personlig studiekalender

 1. Klicka på knappen ”Designa här”.
 2. Välj en designmall eller en layout till din kalender.
 3. Sätt in bilder på fotokalenderns fram- och baksida, samt två bilder i varje månad i kalendern.
 4. Lägg till text och redigera storleken, fonten eller färgen efter dina egna önskemål.
 5. Välj startmånad och startår.
 6. Klicka på ”Lägg i varukorgen” när du är nöjd med din kalender.
 7. Genomför beställningen.
 8. Du får din fotokalender med posten inom 5-10 vardagar.

Den perfekta presenten

En personlig studiekalender är den perfekta presenten att ge till studiekamrater, vänner, familj eller dig själv, eftersom du kan använda dina egna bilder. Det kan t.ex. vara semesterbilder, bilder från stunder då du har varit tillsammans med dina vänner eller roliga bilder från vardagen. Med hjälp av våra layouter och designmallar kan du göra din fotokalender snygg och inte minst helt unik. Färgpennor är en självklar present att ge bort tillsammans med en kalender: Med färgerna kan mottagaren markera händelser i kalendern med olika färger och rita små ikoner för de olika aktiviteterna. Välj en kalender med digitaltryck för att kunna använda pennorna i den.

Studiekalendern är en fin present som du enkelt själv kan göra. Det tar inte lång tid att designa denna fotokalender – det är enkelt att ladda upp sina bilder och sätta in dem i kalendern. Studiekalendern kan innehålla många olika personliga bilder och unika texter, och det är därmed en fotokalender som aldrig blir tråkig att ta fram i en hektisk vardag.

Studiekalendern är ett sätt att alltid komma ihåg personen som har gett en fotokalendern. Kalendern är inte bara bra på planering, men även till att påminna om studietiden och de roliga stunderna med vännerna. Mottagaren av din studiekalender kommer garanterat tänka på dig varje gång han eller hon öppnar sin personliga fotokalender. Om du är ute efter fotopresenter kan du ta en titt på våra presentidéer. Här hittar du förslag som personliga presenter, fotoböcker och många andra fina saker som du kan göra med dina egna bilder.

Hjälp till design och beställning av fotokalendrar

Behöver du hjälp med design och beställningen av en av våra fotokalendrar, är du välkommen att kontakta kundservice, som alltid är redo att svara på frågor och komma med bra råd. Kontakta kundservice på telefon eller via mail.