CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Faber-Castell färgpennor i metalletui

med 12 Colour Grip-pennor

Färgstark målarglädje med Faber-Castell

 • Metalletui med din personliga bild på framsidan
 • 12 Colour Grip-färgpennor med ergonomiskt grepp
 • Hög kvalitet från Faber-Castell
369,00 kr *

Hur vill du beställa?

I nästa steg ser du den förväntade leveranstiden utifrån dina val.

Produktinformation

Produktinfo:

Innehåller 12 Colour Grip-färgpennor

 • Vattenlöslig färg
 • Trekantig form med patenterat ergonomiskt grepp
 • Hållbar konstruktion med brottskydd
 • Vattenbaserad lackyta
 • FSC-certifierade

Tryckbar yta:

18,1 x 10 cm

Färg:

12 st. färgpennor. Vitt metalletui med din egen bild på.

Design:

Välj mellan flera olika designmallar

Släpp loss kreativiteten och skapa målarglädje

Med din egen bild på framsidan skapar du glädje i vardagen. Välj en bild på någon eller något du tycker om extra mycket och skapa ditt personliga pennfodral med 12 färgpennor från Faber-Castell. Pennorna är FSC-certifierade och håller hög kvalitet med lång hållbarhet. Låt ditt personliga pennfodral bli en följeslagare under hela läsåret och skapa kreativa teckningar i vackra färger.

Kreativitet i flera timmar med färgpennor från Faber-Castell

12 personliga färger i ett metalletui med din egen bild på framsidan

Färglägg med färgpennor från Faber-Castell

Ta med Faber-Castell på en resa in i fantasins värld! Med färgpennor från Faber-Castell i 12 starka färger kan du måla precis vad du vill. Samtidigt kan du förvara färgerna i ett metalletui med din egen favoritbild på framsidan. Med en bild på dig, dina vänner eller din familj som sprider glädje från etuiet, kommer du säkert att vilja måla ofta. Med ett personligt foto har du dessutom möjligheten att ge bort en unik present till någon som älskar att rita och färglägga. Läs vidare och få tips om hur du får en härlig ritupplevelse och var du kan hitta inspiration för dina teckningar. Få reda på mer om vad som gör färgerna från Faber-Castell unika.

12 färgpennor i regnbågens färger

Med hela 12 pennor kan du använda regnbågens alla färger för att färglägga dina teckningar. Kanske älskar du den röda färgen för att rita hjärtan och roso? Eller kanske är den gröna färgen din favoritfärg för att måla grässtrån och löv på träden? Om du dessutom tar fram den blå och gula färgen ur metalletuiet kommer du snart att se en strålande gul sol på en klarblå himmel över en grön äng med vackra röda blommor. Tiden går fort när du använder fantasins möjligheter fullt ut! Du kan rita precis vad du vill när du använder färgpennorna från Faber-Castell på pappret.

Metalletui med din egen bild på

Med det praktiska fodralet kan du enkelt ta med dig färgerna till skolan, ut på lekplatsen eller på semestern. Det finns inget tvivel om att det är just dina färgpennor, när bilden på framsidan av metalletuiet är en bild du har valt själv. Kanske är det en bild på dig och din hund? Bilden kan också vara på din mamma och pappa eller din bästa vän. Du bestämmer helt själv vilken bild som ska finnas på etuiet för dina personliga färgpennor. Om du ger bort färgpennorna i present, använd gärna ett foto på personen du ger bort fägpennorna till, eller kanske ett fint minne ni har tillsammans? Välj din favoritbild och designa dina färgpennor online hos CEWE.

Färgpennorna är bara en av många fotopresenter som CEWE erbjuder. En dekorativ väggklocka i glas med en bild på dina barn eller ett lockande naturmotiv är både vackert och funktionellt. För din vän som älskar att spela poker är personliga spelkort med ett roligt foto på er två tillsammans en självklar present att ge bort. Eller vad sägs om ett mobilskal till din partner, med ett foto på er två på, kanske från en gemensam reseupplevelse? Det är lätt att bli påmind om det härliga i ditt liv när du känner att du bara måste vända på mobilen för att få ett litet ögonblick av lycka.

Dina färgpennor behöver rätt tillbehör

Du vill säkert börja använda dina färgpennor direkt. Men vad mer behöver du, förutom pennorna, för att rita en vacker teckning? Tänk på:

 • Vad skulle du vilja rita på? En bit vitt papper är lätt att rita på och ger oftast ett snyggt resultat. Du kan också rita på en bit kartong eller en låda som du kan lägga en present i. Kanske har du ett block med specialpapper för alla dina vackra teckningar?

 • Hur ritar du bäst? Kanske gillar du bäst att ligga på golvet med papper och pennor runt omkring dig. Eller så sitter du kanske bäst vid matbordet på en stol? Hitta en position som är bekväm för dig så att du kan rita så länge du vill.

 • Bra belysning är viktigt för att du ska kunna dra linjerna rätt och måla motiven så som du önskar, ända ut i kanten. Leta gärna upp en plats där det är mycket dagsljus. En bra skrivbordslampa som du kan anpassa efter ditt målande och tecknande fungerar också bra.

 • Det är en fin idé att ha en pennvässare i närheten. Om du vill använda den blå färgen för att måla ett hav är det säkert nödvändigt att vässa pennan under tiden, så att hela havet blir blått. Och när du har använt färgerna färdigt kan du passa på att vässa alla pennor så att de är redo nästa gång du vill vara kreativ.

Vad ska jag teckna med mina färger?

När du har vässat pennorna och lagt papperet på bordet är du redo att starta din fantasi och skapa kreativitet med hjälp av dina färgpennor. Ibland kan det vara svårt att komma på vad man ska rita. Om du är osäker på var du ska lägga det första strecket, se dig omkring. Kanske står det en vacker blombukett på bordet? Du kan också hitta inspiration i en skål med frukt eller utforska ditt hem och leta efter motiv för din teckning. Leta upp din favoritleksak och rita av den. Du kan också rada upp dina favoritnallar snyggt och teckna av dem. Det kan också vara spännande att ta med sig kritor och lite papper i ryggsäcken och ge sig ut i naturen. Här kan du teckna av fina växter i skogen eller avbilda en båt som seglar på havet. Med fantastiska färger och fin fantasi finns det inga gränser för vad du kan rita!

Fina färgpennor med många kvaliteter

Färgpennor från Faber-Castell har en hög kvalitet vilket gör att du får en fin ritupplevelse varje gång du använder färgerna.

Vad är det som gör färgpennor från Faber-Castell extra bra att färglägga med?

 • Färgerna är vattenlösliga, så att du kan tillföra vatten i din teckning och få en fantastisk fin akvarellbild.

 • Färgpennorna har en trekantig form med ergonomiskt grepp som gör dem extra sköna att hålla i. Formen gör att du inte tappar greppet om pennan och att du kan måla extra länge.

 • Färgerna är spricksäkra, så du undviker att blyet spricker i pennan och förstör din teckning.

 • Färgpennorna har ett vattenbaserat lack så att man även tar hänsyn till miljön när man köper och använder färgpennorna.

 • Färgerna är FSC-certifierade, så att du kan använda färgerna med ett gott "grönt" samvete. Antingen själv eller varför inte ge bort dem i present till någon som älskar att vara kreativ?

Hållbara färgpennor från Faber-Castell

Faber-Castell är ett gammalt tyskt företag uppkallat efter tysken Caspar Faber. Faber började tillverka pennor i Stein nära Nürnberg, Tyskland 1761. Sedan starten för över 250 år sedan har Faber-Castell gått vidare i generationer. Under 6:e generationen fick företaget även namnet Castell. Idag är det 9:e generationen, som består av fyra syskon med efternamnet von Faber-Castell, som representerar det familjeägda företaget.

En hel del färgpennor tillverkas; mer än 200 miljoner per år! Alla pennor är gjorda av trä uteslutande från hållbart skogsbruk. Här på CEWE kan du även köpa akvarellpennor från Faber-Castell, givetvis även de med din egen bild på etuiet, om du vill testa ett annat sätt att måla. Ta reda på hur CEWE arbetar med hållbarhet.

Har du packat rätt i din skolväska?

Om du ska börja skolan kan du packa ner dina nya färgpennor från Faber-Castell i din skolväska tillsammans med dina böcker och ditt pennfodral. Men vad mer behöver du under skoldagen för att vara alert i klassen och redo att leka under rasterna?

 • Sätt fast ett klistermärke med ett foto på dig på dina böcker och din matlåda så att du är säker på vad som tillhör dig. CEWEs fotoklistermärken har en personlig bild som du väljer själv, som du kan använda för att hålla koll på dina prylar. Klistermärkena kan även användas för att leka med på rasten.

 • Ett block med din favoritbild på framsidan är den perfekta följeslagaren till ditt pennfodral och dina färgpennor och kritor. Med ett anteckningsblock är du alltid redo att skriva eller räkna: Välj mellan papper med rutor eller linjer i litet eller stort format, efter dina önskemål.

 • Med en kalender kan du enkelt hålla koll på vilka läxor du behöver göra och när. Du kan också skriva ner dina fritidsaktiviteter i kalendern så att du inte glömmer att gå på pianolektionerna eller fotbollen. CEWEs studiekalender designar du efter dina önskemål: Välj en unik bild till framsidan, och välj den färg du gillar bäst inne i kalendern.

 • Man lägger ner mycket energi under den långa skoldagen. Därför behöver du mat och dryck för att hålla koncentrationen uppe och humöret högt. Med en personlig matlåda hittar du lätt din matsäck i kylen, med din bild tryckt på locket. Matlådan finns i rött, gult och blått. Vilken färg ska din matlåda ha?

När du har ritat klart dina figurer

Du har fått slut på papper eftersom du har ägnat hela dagen åt att rita med dina kritor och färgpennor. Du har färglagt motiv från hela världen i teckningar som nu är utspridda över hela golvet. Nu kanske du önskar dig en annan typ av underhållning? Kanske något du kan leka med tillsammans med dina föräldrar eller din lillebror. Vad sägs om ett foto-memo med dina egna bilder på? Eller ett pussel där hela familjen kan hjälpas åt med att pussla ihop motivet från er semesterresa? Med en personlig babybok kan du och din lillebror bläddra i en bok med bilder där ni leker och skrattar. Du kanske mest behöver vila lite, med ditt helt unika gosedjur med en bild på dig och din familj på nallens t-shirt.

Personliga färgpennor som present

Färgpennor från Faber-Castell i ett metalletui med din finaste bild på framsidan är dina egna unika och personliga ritverktyg. Färgerna framkallar timmar av nöje och avslappning, där din fantasi skapar äventyrliga berättelser. Du vill säkert använda dina personliga färgpennor varje dag, och du blir säkert ivrig att visa upp fodralet och berätta för andra om din bild. Kanske har du en vän som du gärna vill ge en uppsättning färgpennor i present till, med ett foto på er båda på etuiet, som en påminnelse om er vänskap?

Om du har svårt att hålla dig till att bara använda ett foto eftersom du har så många bra bilder rekommenderar vi att du gör en fotobok med bilder på dig och de du tycker om. Det finns plats för massor av bilder och du kan lägga till text och illustrationer precis som du vill. Och med en fotokalender är du garanterad tolv vackra bilder, nämligen en för var och en av årets tolv månader. Kalendrarna finns i många format, som kan hänga på väggen eller stå på bordet. Du kan också välja att framkalla upp till 100 av dina favoritbilder och samla dem i en bildbox. Det är en självklar presentidé där mottagaren bestämmer hur alla bilder ska användas. På CEWE finns presentidéer för varje budget och för alla personer och tillfällen.