CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
CEWE FOTOBOK Kids
CEWE FOTOBOK Kids
CEWE FOTOBOK Kids

CEWE FOTOBOK Kids

Fotoglädje för barn

Upptäck världen bild för bild med en babybok. En CEWE FOTOBOK för de minsta tränar motoriken, skärper sinnena och skapar glädje.

 • 22 extra tjocka, rundade sidor
 • Med högkvalitativ spiralbindning av plast
 • Lämplig för små barn
349,00 kr *

Hur vill du beställa?

I nästa steg ser du den förväntade leveranstiden utifrån dina val.

Produktinformation

Format:

ca 14 x 14 cm (stängd)

Bindning:

Spiralbindning av plast

Papperskvalitet och inbindning:

Digitaltryck standard (extra tjocka, rundade sidor)

Sidantal:

22 sidor

Papperskvalitet och inbindning

Läs mer om digitaltryck standard och spiralbindning
Cewe fotobok Kids spiralinbindning Cewe fotobok Kids spiralinbindning Spiralbindning

Tack vare den kvalitativa plastspiralbindningen är det enkelt att bläddra bland de extra tjocka sidorna, vilket även tränar ditt barns motorik.

Cewe fotobok Kids digitaltryck standard Cewe fotobok Kids digitaltryck standard Digitaltryck standard

Digitaltryck av hög kvalitet med god detaljåtergivning och klara färger.

CEWE FOTOBOK Kids – En personlig babybok

Gör en underhållande och utvecklande bok för ditt barn med bilder på mamma, pappa och resten av familjen. Den här babyboken kan barnet sitta med själv, och bokens tjocka sidor rymmer lite av allt möjligt.

Babyboken om de första åren

Gör den sötaste och finaste babyboken till ditt barn. CEWE FOTOBOK Kids kan din lilla pojke eller flicka själv hålla, och den tål att både bli kramad och sugen på. Sätt in dina egna bilder och text i babyboken, läs med här och få inspiration och bra idéer till en fin och personlig fotobok till ditt lilla barn.

DIY-babybok

Gör själv en helt personlig babybok i din egen design! Det är något som bara hör till när man får en liten, och de bästa minnena ska sparas.

Men helt ärligt, hur mycket tid och energi har man till att klippa och klistra och själv göra en babybok till den lilla? Det är nog inte så mycket som många tror. Men nu ska du se vad ditt nya DIY-projekt ska vara: den härligaste babyboken! Gör din babybok online här på vår hemsida där du kan designa den själv eller använd en av våra många, fina mallar, och så laddar du bara upp bilderna du vill ha med i boken.

Den klassiska babyboken är en personlig barnbok. Tiden flyger iväg när man får barn, och även om det är stora ögonblick, som det första leendet eller första steget, så kommer det en dag när du inte kommer ihåg hur gammal han eller hon var när det hände. Då kommer du uppskatta att du har gjort en fotobok om det.

Denna miniutgåva av barnboken är inte så stor, 14 x 14 cm, och är lämplig till de minsta barnen som själv kan hålla boken och känna igen bilder av människor och saker från deras vardag. Den tål en omgång dregel och smutsiga fingrar, eftersom sidorna kan torkas av, så det blir bokstavligt talat bebisens bok och inte föräldrarnas.

Gör en CEWE FOTOBOK Kids som babybok

Babyboken är till och om det lilla barnet. Du kan göra olika versioner av babyboken allt efter hur gammalt ditt barn är, och vad han eller hon behöver och tycker är spännande och underhållande. Här kan du se vårt förslag till vad du kan göra en babybok om:

 • Babyboken till det första året: Till det minsta barnet är det en riktigt bra idé med en bok med bilder av de viktigaste personerna i bebisens värld: Mamma och pappa! Se till att ta några fina porträttbilder och familjebilder, bebisar älskar att se på glada ansikten. Kanske ska det också vara ett par bilder av mor-/farföräldrarna eller av storebror eller storasyster? Det är ansikten som din bebis ser flera gånger om dagen och förbinder med något bra och roligt.
 • För den lite äldre bebisen har världen nog blivit lite större. Kanske har umgängeskretsen utvidgats med en mammagrupp, där barnet har fått sina första lekkamrater? Sätt också in en bild av dem i babyboken, och kanske även en babybild av den lilla?
 • I 1-2-årsåldern går barnet nog på förskola eller hos dagmamma. Då finns det plötsligt andra vuxna i hans/hennes liv som också är snälla, hjälpsamma och spännande, och de förtjänar också en plats i bebisboken tillsammans med de andra barnen som går där.
 • Som 2-3-åriga går de flesta barnen på förskola. Det är här som de första riktiga vänskaperna växer, och barnet får bra lekkamrater och lär sig att skapa sociala relationer. Så ta några fina bilder av barnen på förskolan och sätt i fotoboken. Kom ihåg att få föräldrarnas tillåtelse innan du börjar ta bilder av ungarna.

Lär ditt barn bokstäver och ljud med CEWE FOTOBOK Kids

Kom ihåg att små barn är frågvisa. Så börja bara ett lära det lilla barnet ord. De tycker generellt det är roligt och underhållande att lära sig ljud och namn på saker från deras vardag. Gör babyboken som en lärobok, där du sätter in bilder av ert hus, hund eller katt och av t.ex. mat som ditt barn tycker om.

Eftersom du även kan sätta in text i din fotobok kan du skriva små ord, så ditt barn lär sig ljuden och bokstäverna. Ungefär som med en ABC bok, bara i lite mindre skala, så det inte blir för mycket för det lilla barnet. Och är det inte bara roligare för den lilla med en riktig bok med bilder från hans/hennes egen vardag i stället för en färdiggjord bok från bokaffären eller biblioteket?

CEWE FOTOBOK Kids är nog den bästa babyboken

Med CEWE FOTOBOK Kids har du ett härligt minne, lärobok till ditt barn, en söt present till bebisen eller bara bra sysselsättning och underhållning till ditt barn. Boken har många användningsområden och du kan sätta in bilder av vad som helst.

Om du behöver en presentidé, kan du använda babyboken som en present till din vän, ditt syskon eller svägerska/svåger som väntar barn. Det är till exempel den perfekta babyshowerpresenten. Gör även en fotobok till ditt eget barn, om du är gravid eller har ett litet barn.

Babybokens fördelar:

Till skillnad från den klassiska barnbok är denna babybok en som det lilla barnet själv kan hantera. Även de minsta barnen ler och blir lugna och glada av att titta på bilder av deras föräldrar eller av sig själva, så det är många timmars lek och underhållning i boken.

Babyboken är också ett bra tillägg till den vanliga babyboken i tyg, där fina färger och geometriska mönster dekorerar sidorna. Babyboken i tyg är till de minsta barnen, och även nyfödda spärrar upp ögonen när de får se svart/vita mönster eller glada färger. När de bara blir en smula större kan du göra en CEWE FOTOBOK Kids till ditt barn.

Bokens design gör att den är enkel att hantera för den lilla. Sidorna är extra tjocka och har runda hörn, så den är enkel att bläddra i.

Använd bebisboken när det är läggdags

Använd bebisboken när du ska natta ditt lilla barn. Det är viktigt att ha en mysig nattningsrutin, och de små älskar när det är samma saker som händer varje kväll när det är läggdags. Fasta rutiner ger dem lugn och ro, och när de vet vad som kommer hända somnar de lättare.

Här är några tips till hur du nattar den lilla bebisen:

 • Börja med att varva ner tidigt på kvällen. Tona ner de vilda buslekarna och stäng gärna av Tv:n och surfplattan, och dämpa ljuset. Då känner den lilla på sig att nu ska vi vara lugna.
 • Sätt eventuellt den lilla i ett varmt, lugnande bad och klä på honom/henne en härlig, mjuk pyjamas efteråt.
 • Ta fram nallen och sätt er tillsammans i soffan och titta i babyboken. Peka på bilderna och prata lite om vem som är på bilderna. Små barn älskar att titta på samma bilder av bekanta, glada ansikten om och om igen.
 • Om du har en liten bebis som ska sova i barnvagnen, kan du öppna babyboken på en sida och ställa den på kanten av barnvagnen. Då har den lilla något fint att titta på medan han/hon faller till ro.

Vi törs nästan garantera att den lilla pojken eller flickan blir glad för babyboken. Kom ihåg att du har 100 % nöjdgaranti på din babybok, så om något inte är som det ska, kontakta vår kundtjänst. Om du har frågor kan du också hitta svar på vår sida om hur du gör din egen fotobok.