Bebisbilder

Använd dina bebisbilder på ett nytt sätt gör ett fotoalbum med de bästa och sötaste bilder på din gullgris

  • Skapa ett bestående minne av tiden med den lilla nykomlingen
  • Utforma ditt fotoalbum själv och infoga bilder och text
  • Bebis bilder som används på ett annat och sött sätt väcker glädje gång efter gång

Läs mer om CEWE FOTOBÖCKERNA

CEWE FOTOBOK MINI

CEWE FOTOBOK MINI

från 99,00 kr*
CEWE FOTOBOK LITEN

CEWE FOTOBOK LITEN

från 99,00 kr*
CEWE FOTOBOK KOMPAKT PANORAMA

CEWE FOTOBOK KOMPAKT PANORAMA

från 149,00 kr*
CEWE FOTOBOK KVADRATISK

CEWE FOTOBOK KVADRATISK

från 199,00 kr*
CEWE FOTOBOK STOR

CEWE FOTOBOK STOR

från 219,00 kr*
CEWE FOTOBOK XL

CEWE FOTOBOK XL

från 499,00 kr*
CEWE FOTOBOK XXL

CEWE FOTOBOK XXL

från 649,00 kr*
NÖJDHETSGARANTI

NÖJDHETSGARANTI

Placera dina bästa bebisbilder i ett fotoalbum

Tiden med ett litet spädbarn är kort, allt för kort kommer några att tycka. Det är därför viktigt att ha möjlighet att minnas de lyckliga momenten med en liten bebis på bästa sätt: Med ett läckert fotoalbum fullt med de vackraste, trevligaste och sötaste bebis bilderna. Albumet kan du ta fram och njuta av när det passar dig och den kommer garanterat att bli väl läst av gullungen när den blir lite större. Och kanske mormor och morfar gärna också vill vara med och titta? Så beställ några stycken så har du också bra presentidé.


Ta fina bilder på din bebis

Bebisar är inte bara sköna och underbara, din bebis är självklart något helt speciellt. Vi behöver inte säga det eftersom du säkert gör det i ändå men ta en massa bilder på ditt lilla barn. De förändrar sig så snabbt och sig ständigt sig nya saker. Det är viktigt att tagit bilder eftersom tiden går så snabbt och plötsligt är det för sent. Man kan sätta system i som många nyblivna föräldrar gör att ta till exempel en ny bebis bild varje vecka eller en serie nya bilder varje månad. Till det kommer naturligtvis de spontana bilderna. Kanske är du själv bra på att ta fina bilder, annars kanske du kan ta kontakt med någon som är duktig så att du kan föreviga minnet av tiden med småbarn.


Överväg en professionell bebis fotografering

Idag tar många bilder med kameran i sin telefon. Eftersom det är nästan alltid är närmast till hands är det ganska lätt att snabbt fånga ditt barns roliga ansiktsuttryck eller ett av barnets första leenden. Bilder med mobiler är ofta också väldigt bra men ibland är det också trevligt med bilder från en professionell fotograf. Så kanske du bör överväga att låta ta professionella bebisbilder. Här kommer i samband med detta några tips:


• Hitta en duktig och professionell barnfotograf. Hör dig för eventuellt bland dina vänner om det finns någon fotograf de rekommenderar.

• Gör ett avtal med fotografen om att ni kommer en gång i månaden under ett år för att ta bebis bilder. Då kan man verkligen se hur mycket som händer under ett år! Det finns också fotografer som åker hem till familjen och tar bilder i barnets trygga miljö.

• Fundera på bebis bilderna i svartvitt. På det sättet kan du till exempel tillverka svartvita bilder för väggen, som är mycket stämningsfulla och har en annan effekt.

• Bebisbilder och andra bilder tagna hos en professionell fotograf är ofta arrangerade på ett sådant sätt att endast barnet är i fokus. Det finns därför inte som hemma en bokhylla full av leksaker eller en torkställning med tygblöjor som stör i bakgrunden. Men dessa bilder hemifrån med vardagliga situationer är också stämningsfulla och viktiga och visar tydligt vardagen med ett litet barn. Så de är också värda att spara och möjligen sätta in i fotoalbumet.
Få inspiration till dina bebisbilder

Bebis bilder du antagligen massor av och på CEWE du kan få inspiration för nya och spännande sätt att använda dina bilder. Du kan designa och beställa foto produkter med dina gulliga bebisbilder online och du kan kostnadsfritt använda vårt prisbelönta designprogram. Du kan till exempel skapa en egen Barnets bok, som du själv kan utforma och som är mera personlig än de förtryckta man kan köpa i en affär.

Använd dina bebisbilder på skräddarsydda fotoprodukter som du är med och designar och på vilka dina bilder trycks. Du kan också skapa din helt egna årsbok över årets händelser i er familj. Naturligtvis måste det också finnas bilder på er guldklimp men till skillnad från Barnets bok finns det också utrymme för att visa andra små och stora evenemang i familjen.

Få era bilder framkallade med en hög kvalitet. Det är mycket viktigt att dina bilder av de bästa i ditt liv behandlas på ett riktigt och professionellt sätt så att de håller under många år. På CEWE har vi framkallat bilder i årtionden i stora fotolaboratorier med toppmodern utrustning. Endast det bästa av det bästa är tillräckligt bra för att hantera dina bilder och det bästa du hittar här hos oss.

Ha så kul!