CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Akrylglas direkttryck
Akrylglas direkttryck
Akrylglas direkttryck
Akrylglas direkttryck
Akrylglas direkttryck

Bild på akrylglas

Ett konstverk med djupeffekt: ge dina bilder en ny dimension

Din bild trycks direkt på akrylglas med hög färgglans. Resultatet blir ett modernt och elegant blickfång.

  • Imponerande djupeffekt
  • Hög färgglans
  • Direkttryck på akrylglas
från 449,00 kr *

Totalt nöjd – det är det vi vill att du ska vara som kund. Därför erbjuder vi 100% nöjdhetsgaranti på din CEWE-produkt.

Hur vill du beställa?

I nästa steg ser du den förväntade leveranstiden utifrån dina val.

Produktinformation

Format:

  • Ditt favoritmotiv trycks med millimeterprecision
  • Från 20 x 20 cm upp till 100 x 150 cm

Material:

  • Bilden trycks direkt på ett fyra millimeter tjockt akrylglas
  • UV-tryck som passar bra både inom- och utomhus

Måttanpassad väggbild

Valfritt mått för din förstoring

Översikt över alla format

Upptäck mångfalden från 20 x 20 cm upp till 100 x 150 cm!

Väggfäste

Sätt upp dina bilder säkert och stabilt på väggen med ett anpassat system!
Cewe väggbilder skruvbultar Cewe väggbilder skruvbultar Skruvbultar

Din bild fästs med fyra synliga skruvar genom framsidan. Avståndet till väggen blir ca 20 mm.

Väggupphäng dco kantbeslag Cewe väggbilder kantbeslag Kantbeslag

Din bild fästs med en kanthållare utan borrhål. Hållarens position är fritt valbar och motivet förblir oberört.

Dina motiv arrangerade på ett imponerande sätt

Få mer information om de många utformningsmöjligheterna du kan välja mellan när du vill få din bild på akrylglas

Bild på akrylglas (collage)

Välj mellan många olika utformningsmöjligheter!

Dekorera ditt hem med personliga och snygga bilder på akrylglas

Idag har vi alla människor möjlighet att dekorera våra hem med bilder på akrylglas för att piffa upp stämningen där hemma. Att hänga upp tavlor eller fotografier i sitt hem skapar verkligen en trevlig hemkänsla. Idag har vi alla dessutom möjlighet att ta fina bilder med våra mobiltelefoner eller kameror, oavsett om det handlar om familjeporträtt eller när vännerna åkte på semester tillsammans. Har du ett fotografi eller bild som du gärna vill ha upphängd som förstoring i ditt hem, så har du nu möjlighet att beställa hem en personlig akrylglastavla - bild på akrylglas - som du kan hänga upp som väggdekoration!

Att beställa hem personliga fotografier och hänga upp på väggarna skapar således inte bara en hemtrevlig känsla - utan ger dig även möjlighet att visa upp dina kära minnen för alla som besöker dig. Ta en titt på de olika modellerna av bild på akrylglas som du kan beställa, så du också kan hänga upp ett kärt minne i bra kvalité.

Välj rätt slags bild på akrylglas för dina personliga fotografier

Vill du ha ditt fina minne upphängt på väggen, så kan du välja mellan många olika format för att bilden ska passa på just den vägg där du vill få plats med den.

Designa din akrylglastavla och gör den personlig

En av de bästa fördelarna med att göra din personliga tavla, är att du kan skapa den precis så som du vill ha den. Först och främst så får du själv välja vilken bild som du vill ha. Du kan sedan redigera bilden och lägga till text eller ändra format. På så sätt kan du alltid skapa din helt egna och personliga tavla.

Sedan kan du välja om den ska ha väggfästen eller inte. Sedan har du snart din helt egen och unika akrylglastavla färdig.

Visa upp minnesvärda bilder

Även om fotografier nu visas mer och mer online, så är det ändå en helt annan känsla att ha sitt fotografi upphängt på en vägg. Dessutom så har det gjorts en rad studier på att det skapar en annan atmosfär när man har väggbilder upphängda. Eftersom det är du som personligen designar din bild på akrylglas, så är även möjligheterna stora!

Det kan vara så att du vill ha en bild på när du gifte dig, när ditt första barn var liten, en semester som betydde mycket för dig, familjefoton - eller så kan det bara vara helt andra vardagliga fotografier eller bilder som du har tagit som är fina. Låt kreativiteten flöda och välj de bilder som just du vill ha på din personliga förstoring.

Ge bort en personlig förstoring i present

Skulle det vara så att du har en familjemedlem eller en vän som skulle uppskatta att få skapa sin helt unika förstoring? I så fall kan du givetvis också köpa presentkort hos oss, så att personen som du ger presentkortet till själv får designa sin tavla. Det kan vara en rolig present som passar personer i alla åldrar.

Skapa en personlig planeringstavla

Akryl är det som gör materialet så hållbart och snyggt. Du kan dessutom beställa hem en planeringstavla online från oss, som du kan göra till din egna och personliga tavla. En plexiglastavla är perfekt för flera familjemedlemmar.

Det finns en rad olika layouter och designmallar som du kan använda dig av, så att du får en bra och personlig planeringstavla. Nu kommer det äntligen vara smidigare att vara organiserad - dessutom i hög kvalitet och en mer personlig förstoring.

Skapa fler än en bild på plexiglas och låt dem tillsammans utforma ett panoramakostverk

En annan unik sak som du kan göra är att skapa en flerdelad väggdekoration med ditt helt egna och unika motiv. Att dela upp förstoringarna på detta vis skapar en helt ny och egen uppvisning av det hela. Dessutom kommer du kunna använda dig av större bilder och på så sätt dekorera en större yta av väggen.

Dekorera väggar i flera rum med plexiglastavlor

Det är vanligast att man dekorerar sina väggar med förstoringar i matrummet, vardagsrummet eller sovrummet. Dock så finns det fortfarande yta som man inte tänker på. Badrum, tvättstuga eller andra rum som inte används lika frekvent till exempel.

Oavsett rum så finns det idag många bra och hållbara akrylglastavlor hos oss som du kan beställa, speciellt om du köper ett akrylglas (plexiglas) med direkttryck.

Välj själv om du vill hämta din förstoring på plexiglas i butik eller få den fraktad

Hos oss kan du själv bestämma om du vill få din förstoring på plexiglas hemskickad till dig eller om du hellre hämtar den hos någon av våra butiker. Priset på frakten varierar beroende på var du där. Du kan läsa mer på vår hemsida eller kontakta en medarbetare på vår kundtjänst.

Det finns en rad olika sätt som du kan designa din tavla med akrylglas på och det är inte konstigt att så många människor uppskattar just kvalitén och detaljerna som akrylglas kan göra för bilderna. Letar du efter ett material som både är hållbart och snyggt så bör du verkligen kika designa din helt egna och unika akrylglastavla för att piffa upp väggarna där hemma.

Välj rätt storlek och format

När du designar din förstoring så kan du själv välja vilket format som den skall vara i. Du kan välja olika designer, som panoramaformat, ram-format, format i 4:3, format i 2:1 eller format i 3:2 samt kvadratiska format. Tack vare dessa olika layouter så kan du själv anpassa den bild som du har tagit, så du således väljer det bästa formatet för din bild. Alla dessa olika former passar dessutom snyggt in på olika väggar eller boenden, så att du kan hitta den bästa formen för just din vägg.

Du kan även själv välja om du vill rita något på din bild. På så sätt kan du direkt rita och skapa en förstoring på plexiglas när du befinner dig i redigeringsläget. Det kan också vara funktionellt om du vill lägga till ett speciellt datum på bilden, eller liknande texts som är viktig när man visar upp själva förstoringen.

Beställ hem din personliga tavla av akrylglas hos oss

Dekorera hemmet med en snygg och personlig bild på plexiglas du också, eller överraska vänner eller familj med ett presentkort så de kan göra det! Idag hittar du många kvalitativa och hållbara varor hos oss. Välj själv om du vill få hem din tavla genom posten eller om du hellre tar dig till en butik och hämta av din vara där istället.

När du handlar hos oss så får du alltid en nöjdhetsgaranti. Skulle du inte vara nöjd så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så löser vi det med dig! Ta en titt och se över de olika valen av tavlor som vi erbjuder, så du också kan njuta av en vacker och personlig tavla du med.