CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Mobilskal

Perfekt skydd med personlig touch för alla smartphonemodeller

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN

Mobilskydd med din egen bild

Välj ditt favoritskydd

Stiliga mobilskal med rem, med en bild av dem du håller kär

Hitta ett passande skal för din mobil

Välj märke!

Praktiskt och smart! Mobilskal i många olika material.

Läs mer om våra kvalitetsmaterial och moderna tryckmetoder!

Trustpilot omdömen

Mobilskal med din egen design! Skapa ditt eget mobilskal med dina egna bilder

Designa ditt eget fodral med bilder här!

Vi har flera olika fodral för de flesta modeller av iPhone, Samsung, Huawei och andra mobiler. För många människor är telefonen efter sin käraste den viktigaste ägodelen och det är viktigt att ha ett bra fodral till sin mobil. Fodralet har flera funktioner eftersom det både dekorerar och skyddar din telefon från stötar och slag och om olyckan är framme och du tappar den. Dessutom kan ett fodral användas som plats för kreditkort, resekort mm.

Designa ditt personliga omslag med din egen bild, färger, text och mycket mer här. Hitta din favoritbild och välj mellan otaliga mönster och skapa din helt egna unika mobilskal som ingen annan har. Våra fodral är stötdämpande och hållbara och bilderna är i skarpa, klara och hållbara färger.

Maria Louise, som är influencer och mamma, har valt ut en bild på henne och barnen till hennes mobilskal. Maria Louises minnen kan därför glädja henne varje gång hon har mobilen i handen.

Designa ditt eget mobilfodral – steg för steg

  • Välj först vilken typ av fodral du vill ha och välj sedan till vilken mobilmodell
  • Skapa ditt eget fodral genom att ladda upp din egen bild eller bilder och lägga till olika dekorationer från vår design mall
  • Se på fodralet med en förhandsvisning innan du beställer
  • Lägg den i varukorgen och ditt fodral är på väg

Designa din mobilskal till iPhone och många andra telefoner

Du kan designa ditt eget fodral till de flesta vanligt förekommande mobiltelefonerna. Skal till iPhone är mycket populära men du kan också köpa mobilfodral med bilder till Samsung Galaxy, Huawei och andra populära telefoner.

Designa en läcker mobilskal till dig själv

Tänk på hur många gånger du tar fram din telefon varje dag. Så naturligtvis måste det vara den perfekta bilden på fodralet. Vad vill du helst titta på flera gånger om dagen? Ska det vara en bild av din vackra familj eller din nya valp? Eller vad sägs om en läcker, stämningsfull bild från din sommarsemester? Designa ditt fodral så att det ser exakt ut som du helst vill ha det. Välj bland alla typer av typer av fodral allt från flip fodral och silikon fodral till läder fodral och mobil väskor.

Använd mobil väskor som present och se våra andra present idéer

Vem har du lust att skämma bort med en vacker mobil väska? Kanske dina barn just har fått nya mobiler och de måste naturligtvis vårdas väl. Det kan också vara så att din kärlek behöver ett nytt mobilfodral. Ge din partner en kärleksfull hemmagjord present i form av ett fodral med en bild av dig själv eller av er två tillsammans i ett trevligt moment ni haft tillsammans. Du är också säker på att han tänker på dig varje gång han tar telefonen ur fickan- och det kan vara många gånger under en dag!

Alla våra mobilfodral kan beställas med din egen bild och du kan välja mellan olika typer. Vi tillverkar både flip fodral, hårda fodral, silikon fodral och många andra, alla designade av dig och med din egen bild. Gör exempelvis ett mobilskal till din mamma som present till mors dag, med en bild på er familj på. Det kommer utan tvekan att glädja varje mamma att få en sådan kärleksfull och praktisk gåva! På CEWE har vi många mors dag present tips, både stora och små presenter.

Er du på jakt efter en annan typ av present till henne, så finns det förberett 10 olika fodral med olika bilder att välja emellan? Eller så är du ute efter en annan personlig present till någon du har kär? Kanske en födelsedagspresent till pappa? Därför bör du ta en titt på vårt stora urval presentidéer till hela familjen. Alla våra bildprodukter kan skapas direkt på vår webbplats eller via vår kostnadsfria programvara.

Problem med att skapa din egen skal? Ring till kundtjänst

Har du problem med att skapa ditt eget fodral med bild? Kontakta därför vår kundtjänst. Skriv eller ring till våra duktiga medarbetare och de kommer att göra allt för att hjälpa dig.

Nyhetsbrev

Välkomstförmån

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
Vid prenumeration godkänner du vårt Integritetspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Avregistrera dig närsomhelst via länk i nyhetsbrev.

Din registrering...

endast 1 klick saknas

Av säkerhetsskäl får du snart en e-post med en bekräftelselänk. Klicka på länken i e-posten för att bekräfta din prenumeration och för att kunna utnyttja dina välkomstförmåner.

Ursäkta!

Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.