CEWE Fotovärld App CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Delta i vår stora julkalender och vinn fina priser

Kundservice
Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Mobilskydd

Perfekt skydd med personlig touch för alla smartphonemodeller

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN

Mobilskal med halsrem

Designa ditt eget mobilskal med en rem som du kan hänga eller flytta runt på

Visa mer

Lyxskal

Snygg, reptålig design: Utforma det perfekta skalet för din mobil!

Visa produkt

Sideflip-fodral

Praktiskt, öppningsbart etui med motivet tryckt på fram- och baksida.

Visa produkt

Silikonskal

Det klassiska skyddet för din mobil: flexibelt, stötabsorberande och säkert i handen.

Visa produkt

Beställ senast 16 dec för leverans till jul

Mobilskydd med din egen bild

Välj ditt favoritskydd

Stiliga mobilskal med remmar, med en bild av dem du håller kär

Hitta ett passande skal för din mobil

Välj märke!

Praktiskt och smart! Mobilskal i många olika material.

Läs mer om våra kvalitetsmaterial och moderna tryckmetoder!

Mobilskal i er egen design! Skapa ditt egna telefonfodral med bild

Designa ditt eget fodral med bilder här! Vi har flera olika fodral för de flesta modeller av iPhone, Samsung, Huawei och andra mobiler. För många människor är telefonen efter sin käraste den viktigaste ägodelen och det är viktigt att ha ett bra fodral till sin mobil. Fodralet har flera funktioner eftersom det både dekorerar och skyddar din telefon från stötar och slag och om olyckan är framme och du tappar den. Dessutom kan ett fodral användas som plats för kreditkort, resekort mm.

Designa ditt personliga omslag med din egen bild, färger, text och mycket mer här. Hitta din favoritbild och välj mellan otaliga mönster och skapa din helt egna unika mobilskal som ingen annan har. Våra fodral är stötdämpande och hållbara och bilderna är i skarpa, klara och hållbara färger.

Designa ditt eget mobilfodral – steg för steg

  • Välj först vilken typ av fodral du vill ha och välj sedan till vilken mobilmodell
  • Skapa ditt eget fodral genom att ladda upp din egen bild eller bilder och lägga till olika dekorationer från vår design mall
  • Se på fodralet med en förhandsvisning innan du beställer
  • Lägg den i varukorgen och ditt fodral är på väg

Designa din mobilskal till iPhone och många andra telefoner

Du kan designa ditt eget fodral till de flesta vanligt förekommande mobiltelefonerna. Skal till iPhone är mycket populära men du kan också köpa mobilfodral med bilder till Samsung Galaxy, Huawei och andra populära telefoner.

Designa en läcker mobilskal till dig själv

Tänk på hur många gånger du tar fram din telefon varje dag. Så naturligtvis måste det vara den perfekta bilden på fodralet. Vad vill du helst titta på flera gånger om dagen? Ska det vara en bild av din vackra familj eller din nya valp? Eller vad sägs om en läcker, stämningsfull bild från din sommarsemester? Designa ditt fodral så att det ser exakt ut som du helst vill ha det. Välj bland alla typer av typer av fodral allt från flip fodral och silikon fodral till läder fodral och mobil väskor.

Använd mobil väskor som present och se våra andra present idéer

Vem har du lust att skämma bort med en vacker mobil väska? Kanske dina barn just har fått nya mobiler och de måste naturligtvis vårdas väl. Det kan också vara så att din kärlek behöver ett nytt mobilfodral och då är det även självklart att ge honom eller henne ett fodral med en bild av dig själv eller av er två tillsammans i ett trevligt moment ni haft tillsammans. Du är också säker på att han tänker på dig varje gång han tar telefonen ur fickan- och det kan vara många gånger under en dag!

Alla våra mobilfodral kan beställas med din egen bild och du kan välja mellan olika typer. Vi tillverkar både flip fodral, hårda fodral, silikon fodral och många andra, alla designade av dig och med din egen bild.

Er du på jakt efter en annan typ av present till henne, så finns det förberett 10 olika fodral med olika bilder att välja emellan? Eller så är du ute efter en annan personlig present till någon du har kär? Därför bör du ta en titt på vårt stora urval presentidéer till hela familjen. Alla våra bildprodukter kan skapas direkt på vår webbplats eller via vår kostnadsfria programvara.

Problem med att skapa din egen skal? Ring till kundtjänst

Har du problem med att skapa ditt eget fodral med bild? Kontakta därför vår kundtjänst. Skriv eller ring till våra duktiga medarbetare och de kommer att göra allt för att hjälpa dig.