Mobilskal

Mobilskal

Ett helt nytt universum med skal till fler än 200 smartphones

Se vårt stora produktsortiment

HÅRT SKAL

HÅRT SKAL

Robust skal som ger bra skydd till ett otal av smartphone-modeller (bland annat iPhone, Samsung Galaxy, HTC och många, många fler).
269,00 kr*
SILIKONSKAL

SILIKONSKAL

Flexibelt skal med lång hållbarhet. Silikonet garanterar dessutom att din telefon ligger ännu säkrare i handen. Fås till fler än 200 smartphone-modeller.
269,00 kr*
Smartphone lyxskal

SMARTPHONE LYXSKAL

Våra lyxsmartphoneskal skyddar din smartphone på ett unikt och stilfullt sätt. Skalet är gjort så att det passar till flera smartphone-storlekar samtidigt som materialet ser till att din smartphone hålls på plats i skalet.
från 259,00 kr*
Läderskal

LÄDERSKAL

Skyddande och enastående med fin struktur. Designa ditt individuella smartphoneskal, som består av läderfibrer och fin ull, med en av dina favoritbilder.
279,00 kr*
Träskal

TRÄSKAL

Din bild tryckt på trä kombinerat med ett särskilt stabilt plastskal. Träskalet är både stilfullt och praktiskt på samma gång.
279,00 kr*
Trä slim skal

TRÄ SLIM SKAL

Naturlig look till din smartphone! Detta särskilt lätta och robusta skal av trä skyddar din smartphone. Det är både praktiskt och elegant på samma gång.
449,00 kr*
Toughskal

TOUGHSKAL

Kombinerar det bästa från våra lyxskal och silikonskal. Skalet ger optimalt skydd mot stötar och repor. Fås till utvalda smartphone-modeller.
359,00 kr*
Mobiletui

MOBILETUI

Många layoutmöjligheter och säkert skydd till din smartphone!
339,00 kr*
Plånboksfodral

PLÅNBOKSFODRAL

Gör ett plånboksfodral i konstläder med ditt eget foto på. Fodralet har sidöppning med praktisk magnetstängning samt plats för kreditkort på insidan. Fås till utvalda smartphonemodeller.
399,00 kr*
Mobilfodral med downflipskydd

MOBILFODRAL MED DOWNFLIPSKYDD

Fodral i kvalitetskonstläder med praktisk ”downflip”-funktion och magnetisk stängning. Ditt foto trycks i hög kvalitet och med repfast tryck. Fås till fler än 160 modeller.
339,00 kr*

Gör mobilskal med dina foton

I de fysiska butikerna kan du köpa en värld av standardiserade skal till mobil och iPad®, som hjälper till att skydda din telefon. Vill du hellre ha ett personligt och mer unikt skydd, kan du hos Cewe.se enkelt designa ditt helt eget vackra och individuella skal med ditt eget foto.

Stort sortiment med skal till mobil / Skal till fler än 200 smartphones

Hos Cewe.se kan du välja bland nio olika typer av skal, inklusive lyxskal, mobilfodral och skal till iPad®. Gemensamt för våra skaltyper är att alla kan designas med en eller flera av dina bilder.

Allt efter vilken typ av skal du väljer, fås modellen till upp till 200 olika mobiltelefon-märken. Så det finns helt säkert även ett skal efter din smak och mobiltelefon.

Enkelt att designa och beställa eget skal

Våra skal är enkla att designa med bilder du själv väljer. Det sker i fem enkla steg:

  • 1. Välj ett skal och klicka på ”Designa här”.

  • 2. Välj ditt mobilmärke och ”godkänn”.

  • 3. Ladda upp och lägg till en eller flera bilder i vänstra sidan av programmet.

  • En smiley bedömmer om din bild är i tillräckligt bra kvalitet för tryck.

  • 4. Kontrollera ditt skal med preview-funktionen och klicka på ”Lägg i varukorgen” när du är nöjd.

  • 5. Genomför din beställning.

Du får ditt nya skal inom 6-10 vardagar.

Stort sortiment med fotoprodukter

Är du på jakt efter en annan sorts present, kan du ta en titt under vår kategori med fotopresenter. Förutom skal till mobil och iPad, kan du exempelvis göra ett fotopussel. Våra pussel fås från 112 bitar och upp till 1500 bitar. Så det finns något till alla åldrar. Vår fotopresentkategori bjuder även på kylskåpsmagneter, klistermärken, och du kan även göra en vacker fotomugg till kaffet. Ta en titt i kategorin för att få inspiration till din nästa fotopresent.

När du har frågor

Kontakta vår kundservice om du har frågor om beställning av skal eller några andra av våra fotoprodukter. De kan svara på dina frågor, hjälpa med beställning och mycket mer.

Vår kundservice kan kontaktas på vardagar, utom helgdagar, via mail på info@cewe.se

Mycket nöje