Mobilskal

Varför välja CEWE?

Svensk kundeservice

Avhämtning i butik

Billigare frakt

100% tilfredshedsgaranti

100 % nöjdgaranti

På alla CEWE fotoprodukter

100% tilfredshedsgaranti

Snabb och bekväm leverans

Välj mellan flera leveranssätt

100% tilfredshedsgaranti

Testvinnare

Vi vinner gång på gång!

Gör ett av de många olika mobilskal

Mobilskal

Ett helt nytt universum med skal till fler än 200 smartphones

HÅRT SKAL

HÅRT SKAL

Robust skal som ger bra skydd till ett otal av smartphone-modeller (bland annat iPhone, Samsung Galaxy, HTC och många, många fler).
299,00 kr*
SILIKONSKAL

SILIKONSKAL

Flexibelt skal med lång hållbarhet. Silikonet garanterar dessutom att din telefon ligger ännu säkrare i handen. Fås till fler än 200 smartphone-modeller.
299,00 kr*
Silikonskal slim

SILIKONSKAL SLIM

Personlig look, minimalistisk design, perfekt skydd: vårt Silikonskal Slim!
329,00 kr*
Smartphone lyxskal

SMARTPHONE LYXSKAL

Våra lyxsmartphoneskal skyddar din smartphone på ett unikt och stilfullt sätt. Skalet är gjort så att det passar till flera smartphone-storlekar samtidigt som materialet ser till att din smartphone hålls på plats i skalet.
från 379,00 kr*
Läderskal

LÄDERSKAL

Skyddande och enastående med fin struktur. Designa ditt individuella smartphoneskal, som består av läderfibrer och fin ull, med en av dina favoritbilder.
379,00 kr*
Trä slim skal

TRÄ SLIM SKAL

Naturlig look till din smartphone! Detta särskilt lätta och robusta skal av trä skyddar din smartphone. Det är både praktiskt och elegant på samma gång.
499,00 kr*
Toughskal

TOUGHSKAL

Kombinerar det bästa från våra lyxskal och silikonskal. Skalet ger optimalt skydd mot stötar och repor. Fås till utvalda smartphone-modeller.
399,00 kr*
Mobiletui

MOBILETUI

Många layoutmöjligheter och säkert skydd till din smartphone!
379,00 kr*
Plånboksfodral

PLÅNBOKSFODRAL

Gör ett plånboksfodral i konstläder med ditt eget foto på. Fodralet har sidöppning med praktisk magnetstängning samt plats för kreditkort på insidan. Fås till utvalda smartphonemodeller.
439,00 kr*

 Beställ 2 st.
mobilskydd
få 10% rabatt

Använd värdekoden:

2TLF10

Beställ 3 st.
mobilskydd
få 15% rabatt

Använd värdekoden:

3TLF15

Beställ 4 st.
mobilskydd
få 20% rabatt

Använd värdekoden:

4TLF20

stor beställning
Har du en stor beställning?
Om du beställer för minst 5.000 kr. vill vi rekommendera dig att kontakta kundeservice då kan vi hjälpa dig att få ett bra pris. Skriv en mail till support@cewe.se eller ring på tel. 08-525 031 90

Mobilskal i er egen design! Skapa ditt egna telefonfodral med bild


Designa ditt eget fodral med bilder här! Vi har flera olika fodral för de flesta modeller av iPhone, Samsung, Huawei och andra mobiler. För många människor är telefonen efter sin käraste den viktigaste ägodelen och det är viktigt att ha ett bra fodral till sin mobil. Fodralet har flera funktioner eftersom det både dekorerar och skyddar din telefon från stötar och slag och om olyckan är framme och du tappar den. Dessutom kan ett fodral användas som plats för kreditkort, resekort mm.

Designa ditt personliga omslag med din egen bild, färger, text och mycket mer här. Hitta din favoritbild och välj mellan otaliga mönster och skapa din helt egna unika mobilskal som ingen annan har. Våra fodral är stötdämpande och hållbara och bilderna är i skarpa, klara och hållbara färger.


Designa ditt eget mobilfodral – steg för steg


  • • Välj först vilken typ av fodral du vill ha och välj sedan till vilken mobilmodell

  • • Skapa ditt eget fodral genom att ladda upp din egen bild eller bilder och lägga till olika dekorationer från vår design mall

  • • Se på fodralet med en förhandsvisning innan du beställer

  • • Lägg den i varukorgen och ditt fodral är på väg


Designa din mobilskal till iPhone och många andra telefoner


Du kan designa ditt eget fodral till de flesta vanligt förekommande mobiltelefonerna. Skal till iPhone är mycket populära men du kan också köpa mobilfodral med bilder till Samsung Galaxy, Huawei och andra populära telefoner.


Designa en läcker mobilskal till dig själv


Tänk på hur många gånger du tar fram din telefon varje dag. Så naturligtvis måste det vara den perfekta bilden på fodralet. Vad vill du helst titta på flera gånger om dagen? Ska det vara en bild av din vackra familj eller din nya valp? Eller vad sägs om en läcker, stämningsfull bild från din sommarsemester? Designa ditt fodral så att det ser exakt ut som du helst vill ha det. Välj bland alla typer av typer av fodral allt från flip fodral och silikon fodral till läder fodral och mobil väskor.


Använd mobil väskor som present och se våra andra present idéer


Vem har du lust att skämma bort med en vacker mobil väska? Kanske dina barn just har fått nya mobiler och de måste naturligtvis vårdas väl. Det kan också vara så att din kärlek behöver ett nytt mobilfodral och då är det även självklart att ge honom eller henne ett fodral med en bild av dig själv eller av er två tillsammans i ett trevligt moment ni haft tillsammans. Du är också säker på att han tänker på dig varje gång han tar telefonen ur fickan- och det kan vara många gånger under en dag!

Alla våra mobilfodral kan beställas med din egen bild och du kan välja mellan olika typer. Vi tillverkar både flip fodral, hårda fodral, silikon fodral och många andra, alla designade av dig och med din egen bild.

Er du på jakt efter en annan typ av present till henne, så finns det förberett 10 olika fodral med olika bilder att välja emellan? Eller så är du ute efter en annan personlig present till någon du har kär? Därför bör du ta en titt på vårt stora urval presentidéer till hela familjen. Alla våra bildprodukter kan skapas direkt på vår webbplats eller via vår kostnadsfria programvara.


Problem med att skapa din egen skal? Ring till kundtjänst


Har du problem med att skapa ditt eget fodral med bild? Kontakta därför vår kundtjänst. Skriv eller ring till våra duktiga medarbetare och de kommer att göra allt för att hjälpa dig.