Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Samsung Slider Samsung Slider

Mobilskal för Samsung

Bästa möjliga skydd för din Samsung-mobil

Översikt över alla modeller

Hitta din modell

Samsung-skal med bild

Din nya Samsung-telefon har du nog koll på var du köper någonstans, och de tekniska specifikationerna är du garanterat också bekant med. Men hur är det med det allra viktigaste tillbehöret som skyddar din Samsung: Ett mobilskal med snygg design och med din egen bild på. Det är viktigt och här hos CEWE kan du själv göra jättefina Samsung Galaxy-skal i olika stilar och med den eller de bilderna som du vill ha på. Du kan ocksa göra iPhone-skal och Huawei-skal.

Skal till Samsung Galaxy

Det finns många modeller att välja mellan när du ger dig ut på mobilmarknaden, och alla har deras fördelar. Om du har bestämt dig för att det är en Samsung du ska ha, finns det de nyaste och jättepopulära modellerna, nämligen hela Samsung Galaxy S-serien.

Det är jättefina telefoner med massor av specifikationer och härliga features, så kom ihåg att ta väl hand om din Samsung, oavsett om du väljer den sprillans nya Samsung eller en av de lite äldre modellerna.

Designa ditt skal till Samsung Galaxy S-serien och flera andra modeller själv

Du kan göra ditt Samsung-skal med bild på två sätt: antingen här på vår hemsida eller i vår foto-app. Du kan snabbt göra ett fint skal med bild till din Samsung-mobil i S-serien eller vad du nu har för mobilmodell. Du ska bara välja den modell du har och ladda upp bilden du gärna vill ha tryckt på skalet. Och ska det vara extra roligt kan du även pynta ditt Samsung-skal med Cliparts eller lite text, till exempel ditt namn. Då har du effektivt skydd och läckert pynt i ett! Samsung-telefoner ligger redan riktigt bra i handen och är härliga att hålla i, så det ska ditt skal självklart inte förstöra. Men det är ju lite olika vad vi tycker om att röra vid, och därför kan du välja mellan olika sorters material, till exempel silikon eller läder, som ditt skal kan göras av. Det är viktigt att det är härligt att hålla i, och att din telefon är väl skyddad.

Tar du många bilder med din Samsung Galaxy?

Med en så läcker kamera gör du nog det. Men vad ska du göra av alla bilderna du tar med din telefon? Du ska ju göra en fotobok, en fotokalender eller en söt och vacker fotopresent till en du tycker om.