CEWE Fotovärld App CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Japanphoto.se är nu en del av cewe.se, läs mer här - Få 75 kr till CEWE FOTOBOK - Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

Kundservice
08-525 031 90

Fotokalender

Återupplev alla fina minnen från det gångna året, månad för månad i en kalender för det nya året.

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN
Fotokalender Slider

Väggkalender A4

Vår mest populära kalender.

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN
Fotokalender Slider

Bordskalender kvadratisk

En fotokalender med egna bilder i ett modernt format

Visa produkt

Kökskalender stor

Praktisk kalender i extra långt format

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN

Designkalender

Botaniskt, snyggt eller ett lekfullt? Hitta din favorit bland de många designmallarna!

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN

Våra fotokalendrar

Skapa en helt unik kalender med dina egna bilder - antingen till dig själv eller som en personlig present.

Julkalendrar för stora och små

Våra mest populära kalendrar

Bords- och planeringskalendrar

Hur vill du beställa din kalender?

Du har följande möjligheter

Appen CEWE Fotovärld

 • Designa och beställ var du än är
 • Enkla designmöjligheter
 • Spara dina projekt i appen
VI REKOMMENDERAR

CEWE Fotovärld - beställningsprogram

 • Många designmöjligheter
 • Enkel installation på PC eller MAC
 • Spara projekt lokalt i din dator

Beställ online

 • Snabb och enkel beställning
 • Ingen installation nödvändig
 • Fungerar på alla enheter

Exklusivt papper

Välj mellan fyra fantastiska papperskvaliteter
Digitaltryck standard Cewe kalender
Digitaltryck standard Mättade färger, sidenmatt yta

Om du vill göra det lätt att anteckna på ditt papper, ska du välja kvalitetspappret digitaltryck standard med en pappersvikt på 250 g/m² och med en sidenmatt yta.

Digitaltryck standard Cewe kalender Digitaltryck kalender på blankt papper
Digitaltryck blankt Strålande färger, exklusiv glans

Digitaltryck blankt med en pappersvikt på 250 g/m² låter färgerna i skina och skyddar dina bilder med en kvalitets-UV-lackering.

Digitaltryck kalender på blankt papper Digitaltryck matt Cewe kalender
Digitaltryck matt Mjuka färger, elegant känsla

Med digitaltryck matt kommer dina bilder till sin rätt tack vare det obestrukna, lätt råa naturpappret med en ytvikt på 260 g/m² med mjuka färger och kontraster.

Digitaltryck matt Cewekalender Fotopapper Cewe kalender
Fotopapper Levande färger, hög briljans

Fotopappret med 230 g/m² ytvikt och kemibaserad framkallning ger hög detaljrikedom och exceptionellt djup.

Fotopapper Cewe kalender

Köp mer = spara mer

Fotokalender Beställ 3 st och få 10% rabatt

Kod: 3CAL10

Fotokalender Beställ 4 st och få 15% rabatt

Kod: 4CAL15

Fotokalender Beställ 5 och få 20% rabatt

Kod: 5CAL20

Personlig fotokalender med dina bilder

Designa enkelt en fotokalender 2021 med egna bilder

Det är enkelt och går snabbt att göra en personlig fotokalender med dina bilder hos oss.

Det är enkelt och tar inte lång tid att göra en personlig fotoalmanacka med dina egna bilder hos oss:

 1. Välj den fotoalmanacka som passar till dig och ditt behov
 2. Klicka på knappen ”Designa här”
 3. Gör en designerkalender (med en av våra många designer) eller en standardkalender (med en tom layout)
 4. Välj startmånaden och startåret
 5. Ladda upp och sätt in dina bilder och skriv eventuellt en text
 6. Klicka på ”Lägg i varukorg” när du är nöjd med din design
 7. Upprätta en profil/logga in och genomför din beställning
 8. Du får din personliga fotokalender inom 6-8 vardagar

När du köper en almanacka i de fysiska butikerna har du inte själv möjlighet att välja startmånaden och startåret. Gör du en fotokalender hos oss bestämmer du själv vilken månad och vilket år den ska börja. Hela året om, när det passar dig, kan du därmed göra en fotokalender som startar precis då du vill. Där-med kan du vara säker på att du aldrig får en almanacka som innehåller månader som redan har gått.

Gör din egen kalender till 2021

Du kan göra en ny kalender till 2021 och t.ex. ge bort den i julklapp. Det är alltid en favorit hos mor- och farföräldrar och andra nära familjemedlemmar.

Beställ fotokalender med snabb leverans

Behöver du en fotokalender innan jul? Fotoalmanackor är populära julklappar – och det är också en bra födelsedagspresent året runt, eftersom du kan välja den startmånad du önskar. Om du började lite sent med att göra din kalender, önskar du säkert en snabb leverans på almanackan. I den perfekta värl-den är man alltid i god tid, men då det inte alltid blir så, kan vi som tur är erbjuda en snabb och säker leve-rans. Det exakta antalet dagar beror på kalendertypen och din adress i Sverige. Vanligtvis inom 7 dagar efter att du har beställt din fotokalender. Du kan se mer om leveranstider här.

Foto almanacka är presenten till en du tycker om

En fotoalmanacka är den perfekta presentidén till en du tycker om. Inte nog med att du fritt kan välja startmånaden och startåret på din fotoalmanacka. Då den samtidigt innehåller dina bästa bilder ger du också en mycket personlig present till den du tycker om. En present som mottagaren kan njuta av och använda ett helt år framöver.

Vill du t.ex. samla flera av dina bilder i ett fotoalbum kan du enkelt göra en personlig fotobok med dina egna bilder och texter. En CEWE FOTOBOK är också den perfekta presenten.

Min fotoalmanacka – Designa egen kalender online

Vil du göra din egen kalender? Här på CEWE.se kan du designa en egen kalender online, i vår foto app eller i vårt fotoprogram som du kan ladda ner. Om du väljer att göra din almanacka online kan du sitta hemma eller på jobbet och designa din personliga almanacka på nätet, oavsett vilken dator du arbetar med. När din almanacka är klar kan du beställa din kalender i vår online checkout. Och glöm inte att per-sonliga almanackor ger glädje varje dag när först de har kommit upp på väggen hemma.

Är du på utkik efter en billig fotokalender?

Hos CEWE.se är det viktigare att producera kalendrar med foton tryckta i allra högsta kvalitet, än att pressa priset så mycket som möjligt. Trots det kostar vår billigaste kalender med bilder inte mycket.

Det är en Årskalender med foton som är den billigaste. Den billigaste väggkalendern XXL med ett stort foto för varje månad kostar 345 kr. Du kan alltid klicka in och se olika kalendrar och mer om priserna här ovan.

Vill du vara uppdaterad om de aktuella erbjudandena på kalendrar och andra fotoprodukter? Anmäl att du vill ha vårt nyhetsbrev och motta koder till rabatter varje gång vi skickar dem.

Inspiration – välj ut bilder till fotokalendern

Kriterierna för val av foton är mycket individuella. Vissa väljer de vackraste landskapsbilderna så att natu-ren kan pryda väggen året runt. Andra väljer bilderna med de bästa ögonblicken från sociala händelser som födelsedagar, barnen som leker och familjesammankomster. Detta beror naturligtvis på flera fak-torer, exempelvis personlig smak och vem som ska ha kalendern.

Den som gör en fotokalender till sina föräldrar med bilder på barnbarnen väljer ofta en bild av det barn som har födelsedag den aktuella månaden. Om du går ihop med syskonen och gör en gemensam kalen-der med alla barnbarn är detta även ett bra sätt att fördela bilderna. De övriga månaderna kan vara ge-mensamma bilder av barnbarnen och mor- eller farföräldrarna eller exempelvis varje syskonpar. På så sätt kan alla bli nöjda.

Få mer inspiration till hur du gör en hemgjord kalender eller en evighetskalender. Få mer inspiration till hur du gör en hemgjord kalender eller en evighetskalender.

Bilderna till din kalender månad för månad

Idéer när du ska välja foton för årets alla månader:

Januari – Barnen på släde i snön eller en bild från skidbacken Februari – Semmelbakande barn eller en soluppgång över träd täckta med rimfrost Mars – Möss- och vantklädda barn i trädgården April – Familjen på skogsutflykt eller vackra påskliljor Maj – Första picknicken eller blomstrande körsbärsträd Juni – Första strandbesöket eller en naturbild med blomstrande ängar Juli – En fin semesterbild: familjen på cykeltur eller en vacker bergsbild från Alperna Augusti – Barnen som bygger sandslott på stranden eller svensk idyll med blomstrande fält September – Sensommarbilder eller tidig höstbild Oktober – Barnen som plockar äpplen eller skogen i vackra höstfärger November – Mysiga inomhusbilder eller en vacker bild på tända ljus December – Barnen som klär julgranen eller varför inte en bild på en granskog med nyfallen snö

Framsida – Glöm inte att välja din favoritbild till kalenderns framsida. Gärna med alla barnen på

Fotokalendrar i olika storlekar

Hos CEWE har vi ett stort utbud kalendrar, både vad gäller design, layout och storlekar. Välj den stil som passar dig eller mottagaren bäst. Många väljer en väggkalender så att den kan hängas upp på väggen. Det är ofta det tjusigaste och mest praktiska. Men om du vill ha en personlig kalender till ditt skrivbord passar en bordskalender.

Fotoväggkalendrar från CEWE finns tillgängliga i formaten A5, A4, A3 och A2 samt kvadratisk och XXL. Kvadratisk har måtten: ca 30,5 cm x 30,5 cm XXL har måtten: ca 32 cm x 62,5 cm

Är du osäker på ”A-formaten”? De är enligt följande: A5: 14,8 cm x 21 cm A4: 29,7 cm x 21 cm A3: 42 cm x 29,7 cm A2: 59,4 cm x 42 cm

Hitta rätt kalender för julen 2020

Detta året kan du skämma bort dig själv eller några av dina vänner eller familj med en personlig julkalender. Du kan skapa en chokladkalender med ett av dina bilder på framsidan. Du kan också göra en kalender med Kinder-choklad för dina barn eller en godis-adventskalender som du själv fyller med vad du vill. Till din flick- eller pojkvän är en Ferrerokalender perfekt som en julkalender till vuxna.

Kundservice hjälper dig med frågor

Om du har frågor om en av våra många fotoprodukter är du alltid välkommen att kontakta kundservice som alltid är redo att hjälpa dig. Kundservice är öppen måndag till fredag och kan kon-taktas på info@cewe.se.

Gör din egen fotokalender redan idag och få en vacker och personlig kalender som lyfter fram minnena varje gång du tittar på den!