Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Resebilder

6 personliga sätt att använda dina reseupplevelser på

Få ut mer av dina resebilder – vi har ett stort utbud med personliga fotoprodukter som kan föreviga dina semesterminnen på ett unikt sätt

Gör dina resebilder mer levande! Använd bilderna från din semester på vackra, personliga fotoprodukter som kan sprida glädje och påminna dig om fantastiska reseupplevelser varje dag. Kanske har du redan samlat familjens reseminnen i en CEWE FOTOBOK, men det finns många andra fotoprodukter som också passar perfekt för alla fantastiska semesterbilder. Här får du 6 tips på roliga och mysiga sätt du kan använda dina reseupplevelser på.

Framkalla bilder av dina reseupplevelser

Framkallade bilder med resemotiv ligger på ett träbord
Ge dina semesterbilder liv genom att framkalla dem som snygga tryckta bilder som du kan inreda ditt hem med

När vi sitter med våra resebilder fysiskt i handen är det som om resminnena väcks till liv på ett helt annat sätt än när vi ser dem på en skärm. Vi återupplever alla minnen, värmen och stämningen från semestern helt annorlunda. Framkalla bilderna från din resa och se fram emot att återuppleva alla resminnen. Bildframkallning av dina digitala bilder går enkelt och snabbt. Du kan välja mellan många olika format och papperstyper av hög kvalitet. Använd de framkallade bilderna som små konstverk att hänga upp på olika ställen i hemmet, och låta dina reseupplevelser skapa glädje varje dag.

Tips: Du kan även framkalla bilder av dina reseupplevelser som snygga retro prints, fina bildremsor eller vackra kvadratiska tryck.

Tips: Ge ditt resesällskap en personlig gåva från hjärtat – framkalla era delade resebilder och få dem levererade i en smart bildbox som du kan ge bort.

Pussel med dina bästa reseupplevelser som motiv

Pussel med motiv av tre personer som sitter på ett berg. I förgrunden syns ett brunt tält
Få dina resebilder på ett personligt pussel – välj mellan olika antal bitar

Välj ut den finaste bilden från er resa och få den som motiv på ett personligt pussel. Samla hela familjen runt bordet och pussla ihop era senaste semesterminnen. Det blir en rolig mysig stund för hela familjen. När du pusslar ihop bitarna kan ni minnas och prata om alla fantastiska upplevelser och magiska ögonblick ni hade på resan. Vi har pussel som passar både barn och vuxna, med allt från 112 bitar upp till ett Ravensburger pussel med 2000 bitar.

Tips: Pussel är superfina leksaker! Ge bort ett personligt pussel med semestermotiv som present till dina barn.

Skål för fina semesterminnen

Emaljmugg med resemotiv på ligger i sanden
Du kan dekorera många olika slags fotomuggar med dina favoritbilder från resan

Njut av en varm kopp kaffe eller te i en personlig fotomugg, dekorerad med en eller flera av dina semesterbilder. Drycken kommer att smaka bättre, och bilderna på muggen kommer att sprida glädje och påminna dig om härliga reseupplevelser. Du kan designa många olika sorters muggar med foto på. Vill du börja dagen med en fin porslinsmugg? Eller kanske ta med dig en robust emaljmugg på utflykten, eller trolla fram dina reseupplevelser igen med en magisk mugg?

Tips: Ge alla i familjen en personlig fotomugg med bilder från resan, och se fram emot att skåla i fotomuggarna medan ni samtalar om era reseupplevelser.

Rita och måla dina resminnen

Öppet etui med färgpennor, samt stängt fodral med en bild på utsidan av två tjejer framför en blå dörr, liggande på en ljus matta
Ge barn och andra kreativa själar kvalitetspennor att rita och måla semesterminnen med

Rita och måla dina bästa semesterminnen tillsammans med dina barn, med läckra kvalitetspennor från Faber-Castell. Pennorna finns både som vanliga färgpennor och som akvarellpennor. Pennorna ligger väl skyddade i ett metallfodral, som du kan dekorera med den resebild du gillar bäst. Låt barnen välja varsin favoritbild från resan och få resebilderna tryckta på fodralen, så får barnen sina alldeles egna, unika pennor. Mycket nöje med att rita några av reseupplevelserna samtidigt som ni återupplever alla fina semesterminnen.

Tips: En perfekt gåva från hjärtat till barn och andra kreativa själar!

Fotomagneter med reseupplevelser

Fotomagneter i hjärtform och fyrkantig form med resebilder
Förvandla dina resebilder till personliga fotomagneter som du kan dekorera kylskåp och anslagstavlor med

Inred ditt hem med snygga fotomagneter med motiv från weekendresan eller familjeresan. Välj ut de bästa bilderna från din semester, och få motiven på praktiska magneter, som du kan dekorera hemmets kylskåp eller anslagstavla med. Fotomagneterna finns i kvadratiskt format eller som söta hjärtan. Gör dina reseupplevelser till en del av inredningen i hemmet, och njut av att återuppleva dina resor när du ska öppna kylen eller hänga upp inköpslistan på anslagstavlan.

Tips: Fotomagneterna är verkligen en fin presentidé, eftersom magneterna är både vackra och funktionella.

Lägg in dina reseupplevelser i en fotokalender

Se fram emot att återuppleva goda reseminnen varje månad i en unik fotokalender

Låt varje månad påminna dig om underbara reseupplevelser! Välj några av de söta, roliga och vackra bilderna från semestern och lägg in dem i en personlig fotokalender som du kan njuta av att bläddra fram en ny bild i varje månad. Låt fotokalendern dekorera din vägg, bordet eller ditt kontor. Oavsett om du önskar dig en väggkalender, en bordskalender eller en planeringskalender så hittar du den i vårt stora utbud med fotokalendrar.

Tips: Du kan starta din personliga fotokalender med valfri månad.

Designa och beställ dina fotoprodukter snabbt och enkelt

Muggar, pussel och framkallade bilder med resemotiv ligger på ett ljust träbord
Vi har ett stort urval av personliga fotoprodukter som passar perfekt för dina reseupplevelser

Du kan skapa dina fotoprodukter med reseupplevelser på, på flera olika sätt – och du underlättar arbetsflödet genom att först samla och organisera dina resebilder i vår kostnadsfria molnlagring CEWE myPhotos. Sedan kan du skapa dina fotoprodukter i vårt design- och beställningsprogram, där du kan utforska otaliga designalternativ. Om du hellre vill designa dina produkter i din smartphone, kan du ladda ner vår smarta foto app. I appen hittar du ett stort urval av våra produkter som du enkelt kan designa och beställa när som helst och var som helst. Ett tredje alternativ är att designa produkter med dina semesterminnen på online på CEWE.se. På vår hemsida kan du även hitta inspiration för många andra av våra fina produkter – föreviga exempelvis dina semesterminnen i en personlig fotobok, eller skapa ett unikt fotocollage med resebilder.

Mycket nöje!

Välkomstförmån

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
  • Unikt erbjudande för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
  • Kreativa idéer och inspiration
  • Fototips och spännande produktnyheter
  • Roliga fototävlingar
  • Passa på att använda erbjudandet till att skapa vackra och personliga presenter - snabbt och smidigt!
* Du får värdekoderna när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koderna gäller för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket :)

Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!

Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.