CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Ravensburger pussel
Ravensburger pussel
Ravensburger pussel
Ravensburger pussel
Ravensburger pussel

Ravensburger-pussel

Den bästa presenten för alla pusselälskare!

Minnen bit för bit. Designa ett Ravensburger-pussel med din favoritbild.

 • Din unika bild på pussel och låda
 • Stort pussel med upp till 2000 bitar
 • Bästa kvalitet från Ravensburger
från 599,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Storlek:

 • Pussel 36 x 49 cm (500 bitar): 2 x 1,8 cm per del
 • Pussel 50 x 70 cm (1000 bitar): 1,9 x 1,7 cm per del
 • Pussel 80 x 60 cm (1500 bitar): 1,7 x 1,8 cm per del
 • Pussel 98 x 75 cm (2000 bitar): 3 x 2,1 cm per del

Material:

Bästa pusselkvalitet från Ravensburger

OBS!

Innehåller småbitar - ej lämpligt för småbarn

Ravensburger pussel med 500, 1000, 1500 eller 2000 bitar

Att lägga ett Ravensburger pussel är både utmanande, roligt och avkopplande. När du lägger ett stort pussel med din egen bild på, blir spelet också väldigt personligt – och det är dessutom perfekt som present.

Kombinera lek och utmaning med ett Ravensburger pussel

Saknar du ett kreativt projekt du kan fördjupa dig i? Behöver du en fin present? Eller är du bara galen i att lägga pussel? Då ska du kolla in våra Ravensburger pussel! På CEWE kan du designa ditt eget pussel från Ravensburger. Du väljer själv pusslets motiv, som trycks på både pussel och låda. Leta fram din favoritbild, välj antal bitar och beställ ditt nya Ravensburger pussel online här på vår hemsida. Så lätt får du personlig underhållning levererad hem till dig.

Med ett Ravensburger pussel kan du ha kul med dina vänner eller familj. Din hjärna stimuleras och samtidigt slappnar du av för att du är närvarande i nuet och fokuserar på att pussla ihop motivet. Och du kan lägga pusslet om och om igen, eftersom Ravensburger pussel håller hög kvalitet – precis som CEWEs övriga utbud av unika fotoprodukter.

Pussel för vuxna

Både barn och vuxna behöver växla ner och koppla av ibland. Sätt dig ner med ett pussel för vuxna och koncentrera dig på att lägga det vackra motivet. Det blir kvalitetstid med dig själv, och du tränar samtidigt hjärnan.

Köp ett Ravensburger pussel för vuxna med 1000 bitar, eller 2000 om du verkligen behöver en utmaning. Designa pusslet med ett riktigt fint motiv av familjen eller en vacker landskapsbild, semesterbild eller andra fina bilder du tagit. Det är väldigt populärt att lägga pussel med världskartor. Precis som du kan få en världskarta på canvas kan du också göra ett pussel med världskarta. Leta fram en passande bild eller karta som är fri att använda, ladda upp den och gör ditt eget pussel online.

Vad är ett Ravensburger pussel?

Ravensburger pusslen kommer från den tyska staden Ravensburg, där företaget Ravensburger producerar olika brädspel och andra kreativa produkter. Ravensburger har funnits i mer än 100 år och är ett ledande varumärke inom bland annat pussel. Ett spel från Ravensburger är en härlig kombination av glädje, lärande och samvaro för barn och vuxna som kombinerar underhållning och utmaning.

Gör ditt egen Ravensburger pussel med upp till 2000 bitar

På CEWE kan du göra ett Ravensburger pussel med det antal bitar som passar dig. Om du inte är van vid att lägga pussel kan du med fördel göra ett pussel med 500 bitar. Om du vill ha en utmaning är ett pussel med 2000 bitar precis rätt. Vi har fyra olika pussel som varierar i storlek:

 • Det minsta pusslet med 500 bitar i storleken 36 x 49 cm.

 • Det medelstora pusslet med 1000 bitar i storleken 50 x 70 cm.

 • Det näst största pusslet med 1500 bitar i storleken 80 x 60 cm.

 • Det största pusslet med 2000 bitar i storleken 98 x 75 cm.

Du kan designa ett Ravensburger pussel till dig själv eller ge bort ett pussel i present till din pojkvän, ditt barn, din partner eller din flickvän. Välj en vacker eller rolig bild som motiv på pusslet. Exempelvis en bild från en minnesvärd upplevelse du haft tillsammans med personen du ger bort presenten till. Det blir verkligen en personlig present som bjuder på många timmar av kreativ kvalitetstid. Kolla även in våra andra unika fotopresenter och få mer inspiration på olika presenter.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få massor av presentidéer och inspiration.

Hur beställer jag ett Ravensburger pussel?

Du designar ditt nya Ravensburger pussel snabbt och lätt på din dator, i din smartphone här på CEWE.se. Följ vår korta guide:

 • Välj "Designa online".

 • Välj ett Pussel Ravensburger.

 • Välj storlek. Ska ditt pussel ha 500, 1000, 1500 eller 2000 bitar? Tryck på måtten för att se de olika storlekarna.

 • Välj pusslets orientering. Ditt pussel kan designas i höjdformat eller panoramaformat - välj det som passar ditt motiv bäst, liggande och brett format eller stående porträttformat.

 • Klicka på "Designa här" och välj att antingen fortsätta med en designmall eller utan en designmall. Väljer du med designmall får du se ett antal vackra designmallar som din bild kan läggas in i. Väljer du utan designmall bestämmer du själv hur du placerar din bild på pusslet.

 • Lägg till din bild, text, clipart och en bakgrund - eller låt bilden täcka hela spelytan utan att lägga till extra element och gör det extra lätt att beställa. Du bestämmer själv hur ditt Ravensburger pussel ska se ut. Du kan också lägga till fler bilder på samma pussel.

 • När du har designat ditt pussel klart och är nöjd med resultatet, klicka på "Lägg till i varukorgen". Då får du en överblick över den produkt du har designat. Notera även förväntat leveransdatum, speciellt om du ska ge bort pusslet i present.

 • Om du vill lägga till ett pussel till i din beställning, eller beställa fler fotoprodukter, tryck på "Lägg till produkt". Om du bara vill beställa ett Ravensburger pussel, tryck på "Nästa steg: Inloggning". Här loggar du in eller registrerar dig som ny kund och slutför din beställning.

Om du behöver mer vägledning, är vår kundservice alltid redo att svara på frågor. Kontakta oss via e-post, chatt eller telefon.

Vad kostar ett Ravensburger pussel?

Ett Ravensburger pussel med egen bild på varierar i pris beroende på storlek och antal bitar, och om du väljer ett pussel med designmall eller utan. Priserna startar på 499 kr för ett pussel med 500 bitar, och ett stort pussel med 2000 bitar kostar från 999 kr. Utöver priset tillkommer frakt. Läs mer om priser och leverans här.

Gör ett pussel med ditt eget motiv

Det unika med att beställa ett Ravensburger pussel från CEWE är att du helt väljer själv vilket motiv du vill ha på pusslet. Antingen kan du ta en helt ny bild och använda den på ditt pussel, eller så kan du titta i ditt bildarkiv för att hitta det perfekta motivet. Kanske är det en vacker naturbild? Kanske har du bilder från några fascinerande reseupplevelser? Om du är gift eller konfirmerad har du definitivt ett antal bröllopsbilder och konfirmationsbilder som kommer att se bra ut i pusselform. Då kan du återuppleva fina minnen om en härlig fest, samtidigt som du lägger pusslet. Familjebilder och bebisbilder är också säkra vinnare på ett Ravensburger pussel, speciellt som present till mors dag eller gåva på fars dag!

Vi har även personliga spelkort och memoryspel, där du också bestämmer motiv själv.