Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Bröllop

Samla alla bröllopsbilder i en personlig fotobok

Ta hand om de stora ögonblicken från den stora dagen i en bröllopsbok

Ett bröllop är en helt unik dag som är värd att förevigas i bilder. Samla alla fina, roliga och rörande bröllopsbilder i en CEWE FOTOBOK, så att de förvaras för evigt. Det finns många sätt att föreviga den stora dagen. Här får du inspiration på hur du kan använda alla bröllopsfoton på olika sätt i en fotobok.

Få med alla sidor av bröllopet i boken

Öppen fotobok med tre bröllopsbilder i, hålls av två händer
Det är enkelt att skapa en personlig fotobok med bröllopsbilder

Upplevelsen av en bröllopsfest är inte densamma för alla – det kan vara olika från bord till bord, och det kan variera vad den enskilde gästen väljer att föreviga. Så ge dina gäster möjlighet att visa upp sina bästa stunder från dagen, så kanske du även får några extra roliga bröllopsbilder från natttimmarna. Du kan fånga festens många olika perspektiv genom att lägga fram engångskameror på borden som gästerna kan leka med. Efter festen kan du framkalla engångskamerorna och se alla spännande bilder. Du kan digitalisera de bästa bilderna och samla dem i en fin fotobok om bröllopet.

Samla bröllopsbilder från alla gäster

Sluten fotobok med ett brudpar på framsidan, liggande på ett träbord
Gör gästernas bilder från festen till en del av bröllopsboken

Idag har vi alla en kamera i fickan och på en stor dag som ett bröllop tas hundratals bilder. Mycket har förändrats sedan man gick till fotografens studio och tog ett par bilder. Vi har nästan alltid en kamera med oss och därför kan du definitivt få några extra kanonbilder från bröllopsdagen från alla gäster, som får sin plats i fotoboken. Alla bilder gästerna tar på brudparet är viktiga minnen, som kan berätta många olika historier från den speciella dagen. Så se till att samla bröllopsbilder från alla gäster och lägg in de bästa i en fotobok.

Olika format för bröllopsbilder

Fotobok med layflat-bindning med bröllopsfoton, ligger på ett träbord
En fotobok med layflat-bindning passar perfekt till panoramabilderna från festen

Har ni bokat en bröllopsfotograf till den stora dagen? Bilderna fotografen tar, skildrar ofta hela dagen – från förberedelserna på morgonen till brudvalsen på kvällen. Med bilder av hög kvalitet är det en riktigt fin idé att göra något extra av dem. Du kan välja att lägga in bröllopsbilderna i en alldeles egen fotobok. Välj ett stort format så att du kan se alla detaljer i bilderna. En bröllopsbok i XXL-format är ett bra och fint sätt att presentera dina minnen på.

Det är också en bra idé att fundera på vilken papperstyp du ska välja för boken. Flera av våra papperstyper möjliggör layflat-bindning - så att du kan låta de vackra bröllopsbilderna sträcka ut sig över två sidor, utan att det blir ett veck i mitten som 'äter' upp en del av motivet. Det är speciellt vackert för panoramabilderna från bröllopet.

Designa en perfekt bröllopsbok

Vit fotobok med skinninbindning och effektlack i guld på framsidan ligger på ett träbord
Vi har ett stort urval av format, papperstyper och inbindningar, så att du kan designa den perfekta bröllopsboken

En bok med bröllopsbilder är ett personligt och värdefullt minne som du kan ta fram för se tillbaka på den fina dagen när du vill i resten av ditt liv. Därför är det viktigt att du kan designa boken precis så som du vill ha den. Om du använder vårt kostnadsfria fotoprogram har du möjlighet att skapa boken efter dina egna önskemål. Du kan välja mellan färdiga designmallar eller bygga upp den helt själv. Du kan även dekorera bröllopsboken med fina dekorationer, mönster och cliparts.

Det är värt att lägga lite extra kärlek på skapandet av bokens omslag, eftersom det syns när boken ligger framme. För en så stor dag är effektlack snyggt och lyxigt att ha på framsidan. Du kan även göra den extra exklusiv med en bindning i skinn eller canvas.

Få mer inspiration på hur du gör en fotobok genom att delta i ett av våra kostnadsfria webbinarium, och lär dig hur du skapar en snygg och unik fotobok.

Vi hoppas att du älskar din bröllopsbok!

Välkomstförmån

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
  • Unikt erbjudande för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
  • Kreativa idéer och inspiration
  • Fototips och spännande produktnyheter
  • Roliga fototävlingar
  • Passa på att använda erbjudandet till att skapa vackra och personliga presenter - snabbt och smidigt!
* Du får värdekoderna när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koderna gäller för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket :)

Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!

Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.