Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Bröllop

Guide - Allt för den stora bröllopsfesten

Gör dig redo för bröllopsfesten med våra tips och fina fotoprodukter

Du har förmodligen redan hållit eller deltagit på ett antal fester i ditt liv. Till de större festerna, möjligen de största, hör ert bröllop. Om du har haft en stor fest tidigare, så vet du att det krävs mycket planering för att få det hela att bli perfekt. För att kunna hålla koll på allt till bröllopsfesten är det viktigt med en bra att-göra-lista. Här ger vi dig en överblick över olika fotoprodukter du kan behöva för den perfekta bröllopsfesten.

Designa personliga inbjudningar till festen

Bröllopsinbjudan med gröna blad och en bild av ett kärleksfullt par som ligger på ett bord
Vi har ett stort utbud med vackra designmallar för dina personliga inbjudningar

Ingen fest utan gäster! Inbjudan är första steget för att få en bröllopsfest på fötter. Gör dina egna kort, och skapa en inbjudan som är helt unik och passar dina önskemål. Med inbjudningar från oss får du ett personligt uttryck och kan lägga in dina egna bilder. Bröllopsinbjudningar med egna bilder är extra vackra och personliga både att ge och ta emot. Vi har ett stort urval av vackra inbjudningar för alla smaker.

Täck ett vackert bord med unika placeringskort på bröllopsfesten

Placeringskort med namnet Tant Lone står på en vit tallrik
Gör festbordet extra fint med personliga placeringskort till bröllopsfesten

Dekorationen är en stor del av alla bröllop. Bordsdekorationer är extra viktiga för en bröllopsfest och är en av de saker som gästerna kommer närmast. Därför lönar det sig, precis som med inbjudningarna, att göra något personligt med bordsdekorationen. En viktig del av bordsdekorationen är placeringskort. Du kan enkelt skapa placeringskort som är både dekorativa och personliga. Du kan designa dem på klassiskt vis, med stilig design och gästens namn. Eller så kan du designa dem som större dubbla kort med text, en bild och en personlig hälsning. Gör det extra snyggt och varierat genom att skapa bordskorten i olika storlekar och format. För bordskort är även retro prints utmärkta och kan ge en snygg retrolook till den personligt dekorerade dukningen.

En bröllopsfest med unika menykort

En meny ligger på en träplatta under en grå servett med en grön stjälk
Låt gästerna veta vad som står på menyn genom att dekorera bordet med vackra menykort

När du har hjälpt gästerna att hitta sina platser kommer de förmodligen också vilja veta vad som bjuds på att äta. Vi har massor av vackra menykortsdesigner att välja på så att allt blir komplett inför bröllopsfesten. Precis som med placeringskorten har du möjlighet att göra menykorten unika och personliga. Lägg in en bild från förlovningen på framsidan, så får gästerna ett extra minne de kan ta med sig hem.

Ett alternativt sätt att presentera bröllopsmiddagen på är att förstora menyn i stor storlek som bild på aluminiumplatta eller skumplatta](https://www.cewe.se/forstoringar-och-vaggbilder/hard-skumplatta.html) och placera den vid ingången på ett staffli. Du kan göra samma sak med bordsplaceringen. Då får gästerna snabbt en överblick och kan se var de ska sitta och vad som står på menyn.

Idéer på presenter till bröllopsgästerna

Fyra små paket i brunt papper. Det finns en bild på paret på utsidan samt några gröna blad ditsatta med en vit klämma.
Gör bröllopsgästerna glada med små söta presenter – så får de några fina minnen från den stora dagen

Vill du ge gästerna en liten present att ta med hem till minne av den stora dagen? Det finns många små presenter du kan ge dina gäster för att minnas bröllopsfesten. En del ger godis och choklad eller en liten souvenir i form av pastiller med namn och datum tryckt på – men vi har också förslag på presenter som inte är så förgängliga, och som verkligen utstrålar personlighet och tacksamhet. Våra förslag på presenter till bröllopsgästerna:

  • Anteckningsblock: Ge dina gäster ett minne av bröllopsfesten och en personlig hälsning i form av ett praktiskt anteckningsblock. Perfekt för att hålla koll på vardagens sysslor och tankar, eller som en minnesdagbok om de gemensamma upplevelser ni garanterat kommer att ha i framtiden.

  • Fotomagneter: Skapa några söta små magneter med bilder på till dina gäster. Då kan de njuta av minnena dagligen när de tittar på anslagstavlan eller kylskåpet.

  • Presentkort: Ge bort ett presentkort på CEWE, och få alla gäster att ladda upp bröllopsbilderna till CEWE myPhotos - så kan de välja vilka minnen från festen de vill föreviga. Alternativt kan du även dela ut engångskameror på borden och se till att själv framkalla bilderna och ladda upp dem.

Se våra många olika sorters fotopresenter. Hos oss på CEWE finns presenter för alla tillfällen!

När bröllopsfesten är över

Tackkort med bild på brudparet
Säg tack till dina gäster på ett personligt sätt genom att skicka tackkort som du själv designat

Efter en stor bröllopsfest där otaliga bilder har tagits, är det en fin idé att föreviga evenemanget med en fotobok full med bröllopsfoton. Du kan även skicka en liten hälsning en tid efter festen till de som var gäster. Tackkort innehåller vanligtvis en kärleksfull hälsning och ett tack för presenten och deltagandet. Använd bilder från bröllopsfesten på tackkortet - eller kanske skicka ett personligt vykort från bröllopsresan?

Lycka till med bröllopsfesten!

Välkomstförmån

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första order
  • Kreativa idéer och inspiration
  • Fototips och spännande produktnyheter
  • Roliga fototävlingar
  • Passa på att använda erbjudandet till att skapa vackra och personliga presenter - snabbt och smidigt!
* Du får värdekoden när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koden gäller på hela din första beställning av fotoprodukter. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket :)

Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!

Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.