CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Anteckningsblock
Anteckningsblock
Anteckningsblock
Anteckningsblock

Anteckningsblock

Kan utformas personligt med dina favoritbilder

Det personliga kollegieblocket (linjerat eller rutat) i A5- eller A4-format har din bild på omslaget.

 • Med din egen bild på framsidan
 • I formaten A4 och A5
 • 80 ark
 • Rutat eller linjerat
från 169,00 kr *

Hur vill du beställa?

I nästa steg ser du den förväntade leveranstiden utifrån dina val.

Produktinformation

Material:

 • 300 g/m²-kartong utvändigt
 • 80 g/m²-papper invändigt
 • Spiralrygg
 • 80 blad (160 sidor att anteckna på)

Storlek:

 • A4: 21,0 x 29,7 cm
 • A5: 14,8 x 21,0 cm

Tryckbar yta:

 • A4 (21 x 29,7 cm)
 • A5 ( 14,8 x 21,0 cm)

Blad:

Linjerade eller rutade

Layout:

35 snygga designmallar

Personligt kollegieblock

En av många riktigt fina fotopresenter till ett barn som går i skolan är det personliga kollegieblocket eller anteckningsblocket. Ett kollegieblock är praktiskt och kan användas i både skolan och på fritiden. Samtidigt är häftet från oss både smart och personligt, och därmed blir det roligare för barnet att visa sitt anteckningsblock för vännerna i skolan.

Nu är det slut med att ha många lösa papper som flyger runt i din skolväska och på ditt rum. Samla i stället alla dina anteckningar i ett personligt kollegieblock eller anteckningsblock. Med ett anteckningsblock blir det enklare att hålla ordning på dina anteckningar, recept och liknande. Du får plats att skriva alla dina anteckningar i samma häfte. Då är det bara att öppna ditt anteckningsblock så hittar du enkelt det du letar efter.

Du kan använda ditt anteckningsblock i flera sammanhang. Använd exempelvis ditt häfte till att skriva anteckningar när du är i skolan, till att samla recept eller till att teckna i. Tänk på att packa ner färgpennor i skolväskan så att teckningarnas färger verkligen lyser på sidorna. Det finns många möjligheter, men du bestämmer självklart själv vad ditt kollegieblock ska användas till. Det personliga anteckningsblocket är behändigt och tar inte mycket plats i din skolväska, så det är enkelt att ta häftet med sig till skolan varje dag.

Du kan enkelt designa ditt eget personliga kollegieblock eller anteckningsblock. Välj först från ett stort urval av olika layouts och designa ditt häfte. Välj och ladda därefter upp de bilder som du gärna vill ha på ditt anteckningsblock. Under designprocessen kan du själv välja om ditt häfte ska vara rutigt eller linjerat. Välj dessutom om du vill ha kollegieblocket i A5- eller A4-format. Ditt anteckningsblock levereras i set med 3 st. – omslaget på varje häfte kan du designa olika.

Fotopresenter är mycket personliga presenter som garanterat gör mottagaren glad. Överväger du att ge ditt barn en fotopresent i förbindelse med skolstarten? Oavsett vad du ska använda fotopresenten till har du kommit till rätt ställe. Vi erbjuder många fotopresenter som kan användas i förbindelse med skolstarten eller som personlig present inom loppet av skolåret. Se till exempel under vår kategori skola och hitta flera olika fotopresenter som kan användas när ditt barn går i skolan.