Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och fotokalender

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Konfirmationskort Slider Konfirmationskort Slider

Kort och inbjudningar

Bjud in till en fest eller skicka ett fint kort med dina egna foton!

Traditionellt, stilfullt eller modernt

Utforma dina inbjudnings-, tack- och placeringskort samt menyer med personliga bilder och texter!

Dina kort som blickfång!

Konfirmationskort med guld-, silver- eller effektlack!

Konfirmations inbjudningar 2023

Konfirmationskort till den stora dagen

Ska du konfirmeras 2022? Då har du kanske börjat tänka på förberedelserna. Men utan gäster blir det ingen fest, så gör en fin och personlig konfirmationsinbjudan med inbjudningar från CEWE.

Gör din egen konfirmationsinbjudan

Designa dina inbjudningar själv. Det finns många fina, spännande, annorlunda och minimalistiska mallar att välja mellan och du kan också välja att göra dem utan en mall. Du kan välja mellan många olika typsnitt, färger, bakgrunder, skuggor och format. Inbjudningarna till en konfirmation får gärna vara både fina och personliga och du kan göra dem här.

Kom ihåg att det aldrig är för tidigt att börja förbereda sig för en viktig händelse! Se vilka förberedelser du kan göra inför den stora konfirmationsfesten. Behöver du mer inspiration för konfirmationen, läs mer här om hur du gör konfirmationsdagen helt perfekt.

Enkla konfirmations inbjudningar

Många blir begeistrade över våra designmöjligheter och över hur fint och personligt det kan bli. Andra föredrar att ”Keep it simple” och gör enkla och vackra konfirmations inbjudningar. Titta i vårt fotoprogram, se vad vi erbjuder och välj det som passar dig.

Konfirmations inbjudningar med foto

Inbjudningarna görs med en bild av den fina konfirmanden. Kortet blir personligare och mottagaren vill säkert hänga upp det på anslagstavlan eller kylskåpet.

Inbjudningar till tjejkonfirmanden

Tjejen som ska konfirmeras har nog sin egen mening om hur inbjudningarna och alla andra saker ska se ut. Många tjejer vill vara med och förbereda, köpa servetter, välja färger, tema osv. Självklart vill de vara med och göra inbjudningarna. Gör en trevlig stund med din dotter, titta igenom vårt sortiment och välj det ni tycker om.

Inbjudningar till pojkkonfirmanden

De flesta föräldrar är överens om att sonen inte bryr sig om hur konfirmations inbjudningarna ser ut. Det är helt okej. De har så mycket annat att tänka på. Om du har tur kan du välja helt själv hur inbjudningarna ska se ut.

Text till konfirmations inbjudningarna

Behöver du inspiration på vad du kan skriva på kortet när du bjuder in vänner och familj till konfirmationen?! Var inte orolig. Vi hjälper dig! Här är några viktiga punkter du måste komma ihåg:

  • Anledning: Det är viktigt att folk vet vad du bjuder in till. På framsidan av kortet kan du skriva: ’Inbjudan till konfirmation’.
  • Vem är inbjudan till? Skriv namnen på dem som inbjudan är till, så att folk vet om barnen också är inbjudna eller inte.
  • Tid och plats? Vilket klockslag ska dina gäster komma och var ska festen vara? Kom ihåg att skriva om gästerna är inbjudna till kyrkan och festen efteråt, eller om du bara bjuder in till festen.
  • Det är även en bra idé att be gästerna svara innan ett bestämt datum. Det är för din egen skull så du vet hur många gäster du ska duka och beställa mat till.
  • Önskelista? Är det en bra idé att lägga en önskelista i inbjudan? Då vet gästerna vad konfirmanden önskar sig i konfirmationspresent.

Så här enkelt är det att göra konfirmations inbjudningar:

  • Klicka på ’Designa här’ så kommer du in i vårt fotoprogram.
  • Välj en av våra designmallar eller fortsätt utan.
  • Ladda upp dina bilder och skriv den text du vill ha på kortet.
  • Öppna förhandsgranskningen för att godkänna resultatet innan du slutför beställningen. Om du inte är nöjd kan du gå tillbaka och göra om det.
  • Lägg inbjudningarna i varukorgen och slutför beställningen.

När du gör dina egna konfirmations inbjudningar kan du ändra och spara så många gånger du vill tills du är nöjd. Testa dig fram tills du har gjort en fin och personlig inbjudan.

Förslag på konfirmationsinbjudan

Här är ett konkret förslag på en text som du kan få inspiration från när du ska skriva dina egna inbjudningar:

Kära Karin och Bengt

Jag ska konfirmeras och därför vill jag inbjuda er till att fira dagen med mig.

Om ni vill vara med från början är konfirmationen lördagen den 1 maj 20XX kl. 14.00 i Rya kyrka.

Efteråt är festen hemma hos mina föräldrar på Lanternvägen 25, 1234 Andby.

Jag ser fram emot att se er!

Vänliga hälsningar Frederik

Konfirmations inbjudningar med egna bilder är en bra start på den festliga dagen. Kom ihåg att fortsätta den fina stilen: Gör dina egna placeringskort och personliga tackkort med foto. Du kan självklart även sätta in bilder av den snygga konfirmanden på dem.

Avsluta hela processen med en fin CEWE FOTOBOK, så att ni kommer ihåg alla förberedelser, den festliga stämningen och de glada människorna i många år framöver.