Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Konfirmationskort Slider Konfirmationskort Slider

Kort och inbjudningar till konfirmation

Skapa inbjudningar och tackkort för konfirmationen med dina egna bilder på, hos CEWE.

Se vårt utbud

Konfirmationskort

Designa dina inbjudningskort, tackkort, placeringskort och menyer med personliga bilder och texter

Dina kort som blickfång

Konfirmationskort med effektlack i guld eller silver, eller blank effektlack

Så här enkelt gör du personliga konfirmationskort

När du skapar dina konfirmationskort kan du justera och spara designen hur många gånger du vill, tills du är helt nöjd. Testa dig fram och skapa vackra och personliga inbjudningar.

Så här gör du:

  • Klicka på ’Designa här’ och välj format och typ av kort.
  • Välj en av våra designmallar eller skapa från grunden.
  • Ladda upp dina bilder och skriv in den text du vill ha på kortet.
  • Öppna förhandsgranskningen för att godkänna resultatet innan du slutför beställningen. Om du inte är nöjd kan du gå tillbaka och justera.
  • Lägg inbjudningskorten i varukorgen och slutför beställningen.
Designa här

Hur formulerar man en inbjudan till konfirmation?

Behöver du inspiration på vad du kan skriva på kortet när du bjuder in vänner och familj till konfirmationen? Var inte orolig. Vi hjälper dig! Här är några punkter att tänka på:

Gör det extra tydligt och välkomnande genom att skriva ’Välkommen på konfirmation’ på framsidan.

Vilket klockslag ska dina gäster anlända och var ska festen hållas? Kom ihåg att skriva om gästerna är inbjudna till både kyrkan och festen efteråt, eller om du bara bjuder in till festen.

Det kan vara en fin idé att lägga med konfirmandens önskelista i inbjudan, så att gästerna vet vad konfirmanden önskar sig i konfirmationspresent.

Skriv in namnen på de som är inbjudna, så att det är tydligt om barnen också är inbjudna.

För att underlätta planeringen kan du be gästerna svara innan ett bestämt datum. Då vet du i god tid hur många gäster du ska duka och beställa mat till.

Här är en exempeltext du kan inspireras av när du ska skriva dina egna inbjudningar:

Kära Karin och Bengt

Jag ska konfirmeras och därför vill jag inbjuda er till att fira dagen med mig.

Om ni vill vara med från början är konfirmationen lördagen den 1 maj 20XX kl. 14.00 i Rya kyrka.

Efteråt är festen hemma hos mina föräldrar på Lanternvägen 25, 1234 Aneby.

Jag ser fram emot att se er!

Vänliga hälsningar Fredrik

Konfirmationskort 2024

Ska du ordna en konfirmationsfest 2023? Då har du kanske börjat tänka på förberedelserna. Men utan gäster blir det ingen fest, så gör en fin och personlig konfirmationsinbjudan med inbjudningar från CEWE.

Gör dina egna konfirmationsinbjudningar

Designa dina inbjudningar för konfirmationen själv. Det finns många fina, spännande, annorlunda och stilrena designmallar att välja mellan och du kan också välja att skapa dina konfirmationskort helt från grunden. Du kan välja mellan många olika typsnitt, färger, bakgrunder, skuggor och format. Det är alltid uppskattat med fina och personliga konfirmationsinbjudningar, och du kan skapa dem här.

Det är alltid skönt att vara tidigt ute med att förbereda sig inför en viktig händelse. Här får du tips på vilka förberedelser du kan göra inför en stor konfirmationsfest. Behöver du inspiration för konfirmationen? Här hittar du tips och inspiration på hur du får konfirmationsdagen att bli helt perfekt.

Enkla konfirmationskort

Många blir glatt överraskade av våra designmöjligheter och över hur fint och personligt det kan bli. Andra föredrar en mer stilren design för enkla och vackra konfirmationskort. Ladda ner vårt fotoprogram, kolla in alla format och designmöjligheter, och välj din favorit.

Konfirmationskort med eget foto på

Skapa egna inbjudningar med en bild av konfirmanden som motiv. Korten blir extra personliga och mottagaren kan visa upp det på kylskåpet hemma.

Konfirmationskort för både tjejer och killar

Konfirmanden vill säkert vara med och skapa designen på inbjudningarna och planera hur allt annat ska dekoreras under den stora dagen. Om han eller hon tycker att det är spännande och kul att vara med och planera och välja färger, motiv och tema, kan det vara mysigt att skapa inbjudningar, placeringskort och menyer gemensamt. Välj ut en bild tillsammans med konfirmanden och designa inbjudningarna som ni vill ha dem.

Text till konfirmationsinbjudningarna

Behöver du inspiration på vad du kan skriva på konfirmationskorten när du ska bjuda in vänner och familj till konfirmationen? Ovan hittar du några punkter som kan hjälpa dig på traven.

Konfirmationskort med egna bilder

Konfirmationskort med egna bilder är en bra start inför den festliga dagen. Kom ihåg att fortsätta i samma stil: Gör dina egna placeringskort och personliga tackkort med egen bild.

Efter konfirmationsfesten kan du samla alla fina bilder i en fin CEWE FOTOBOK, fylld med minnesvärda bilder på alla förberedelser, den härliga festen och alla som var med och uppvaktade. Den kommer att sprida glädje i många år framöver.