CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Lägg in dina bästa bebisbilder i en fotobok
bebisbilder i barnets första bok

Bebisbilder

Fotoboken med de bästa och sötaste bilderna på din gullegris

 • Leta upp alla söta bebisbilder
 • Lägg in dem i en CEWE FOTOBOK
 • Ge bort en gåva till ditt barn som kommer att skapa glädje hela livet

Få tips och inspiration till din bebisbok - börja designa den redan idag.

från 399,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format

Omslag:

 • Hårt omslag
 • Mjukt omslag
 • Häfte
 • Skinn
 • Canvas

Papperskvalitet:

 • Digitaltryck standard, standard (100% återvunnet papper), blankt eller matt
 • Fotopapper blankt, halvmatt eller premiummatt

Bebisbilder

Tiden med ett litet barn är så kort, för kort skulle vissa säga. Därför är det viktigt att kunna minnas alla fina stunder med barnet på bästa möjliga sätt: med en härlig fotobok full med alla fina och gulliga bebisbilder. Du kan ta fram boken och njuta av den när du vill, och den kommer garanterat att vara en rolig läsning för barnet när hen blir lite äldre. Jag undrar om inte mormor och morfar också skulle vilja ta en titt? Beställ några extra exemplar så har du perfekta presenter klara, till exempel en present till mormor.

Ta fina bilder på ditt barn

Bebisar är helt enkelt bedårande och underbara, och din bebis är förstås extra unik. Se till att ta många bilder av din lilla guldklimp - och ofta. De förändras så snabbt och lär sig nya saker hela tiden. Det är viktigt att ta många bilder eftersom tiden går så fort, och plötsligt är det för sent. Du kan, som många nya föräldrar gör, organisera ditt fotograferande och ta ett nytt babyfoto varje vecka eller en serie nya foton varje månad, till exempel. Och så finns det förstås lla de spontana ögonblicksbilderna. Du kanske är duktig på att ta vackra foton själv, eller så kanske du vill överväga att anlita med någon som är en riktigt duktig fotograf, så att du kan föreviga alla minnen av din värdefulla tid med ditt barn.

Överväg professionell barnfotografering

Nuförtiden tar många människor bilder med sin mobil. Eftersom den nästan alltid är nära till hands är det ett utmärkt sätt att snabbt fånga ditt barns roliga miner eller ett av deras första leenden. Mobiltelefonfoton håller ofta hög kvalitet, men ibland kan det vara värt att få en professionell fotografs blick i bilderna. Så kanske ska du överväga att låta ta bebisfoton professionellt. Här är några tips som kan hjälpa dig att göra just det:

 • Leta upp en skicklig barnfotograf. Fråga dina vänner och din familj om det finns någon som de skulle rekommendera, eller leta på nätet - exempelvis i olika familjeforum.

 • Ta nya porträttbilder regelbundet. Det kan hända mycket på ett år! Det finns en del fotografer som åker hem till familjen och tar bilder i en trygg miljö för barnet.

 • Överväg att ta babybilder i svartvitt. Då kan du till exempel förstora svartvita bilder för väggen, de är stämningsfulla och har en annan effekt.

 • Bebisbilder som tas av en professionell fotograf har oftast barnet i fokus. Det finns ingen bokhylla full av leksaker eller ett torkställ med tygblöjor i bakgrunden som distraherar, som det oftast finns i ett småbarnshem. Men vardagliga bilder från hemmet med dessa detaljer, är också roliga att ha med. Därför är de också värda att spara och lägga till i fotoboken, som är den ultimata [presenten till barnet] (https://www.cewe.se/inspiration/bebispresenter.html) som kommer att hålla hela livet eller mer.

Få inspiration till dina babybilder

Du har förmodligen många babyfoton, och här på CEWE kan du få inspiration till nya och spännande sätt att använda dina bilder. Du kan designa och beställa bildprodukter med dina söta babyfoton online eller så kan du använda vårt prisbelönta designprogram gratis.

Använd dina babybilder på skräddarsydda bildprodukter som du själv designar med dina egna bilder på. Du kan också skapa din egen årsbok med årets händelser i familjen. Naturligtvis måste du ta med bilder på den lille här med, men till skillnad från barnets egen bok finns det också utrymme för att visa andra små och stora händelser i familjen. Få inspiration till din årsbok så att du enkelt kan blicka tillbaka på det gångna året och återuppleva alla härliga ögonblick med din familj.

dina bilder framkallade i hög kvalitet. På CEWE har vi framkallat foton i många årtionden i våra stora fotolaboratorier med toppmodern utrustning och i hög kvalitet.

Mycket nöje!