Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
En personlig present, inslagen och ett personligt till och från-kort med din egen bild på En personlig present, inslagen och ett personligt till och från-kort med din egen bild på

Ge bort en kärleksfull present

De finaste presenterna finns redan i din mobil - välj ut dina bästa bilder och sprid glädje med personliga bildprodukter

Utforska här

Personliga presenter - De bästa presenterna skapar du själv

Här kan du se ett urval av de mest populära presenterna som du kan designa med dina egna bilder på, för att glädja nära och kära med unika och personliga presenter
barn som lägger ett pussel med sin egen bild på, en personlig presentbarn som lägger ett pussel med sin egen bild på, en personlig present

En säker vinnare

Skapa underhållning i flera timmar när du ger ett personligt pussel! Det samlar hela familjen och skapar mycket glädje.

från 199,00 kr*
mobilskal med dina egen bild på kan bli personliga presentermobilskal med dina egen bild på kan bli personliga presenter

Trendigt och personligt

Designa ett mobilskal med en personlig bild och egen text på. Välj en av våra fina designmallar eller designa skyddet helt själv.

399,00 kr*
En fotomugg med ett personligt foto i presentEn fotomugg med ett personligt foto i present

En populär klassiker

En fotomugg är en garanterad presentsuccé! Den går snabbt och är enkel att skapa, och alla kaffe- och tedrickare kommer att älska att få en personlig mugg.

från 189,00 kr*

För den kreativa

Skapa ett praktiskt metalletui med 12 färgglada pennor av hög kvalitet från Faber-Castell. Den perfekta presenten till kreativa personer!

Fina minnen som väggdekorationer

Samla bilder från er tid som vänner eller partners och skapa personliga förstoringar som verkligen kommer att uppskattas.

från 89,00 kr*

Överraska med en personlig kudde

Ge bort en gosig fotokudde, så att mottagaren alltid kan få en kram när det behövs.

Personliga bilder är den bästa presenten

Skriv ut de bästa bilderna på personen som får gåvan, så att den lyckliga mottagaren får en massa mysiga minnen i fysisk form.

från 309,00 kr*

Perfekt för de små

Memoryspel med egna bilder som motiv är jättekul för de små. Välj ut extra roliga bilder och bekanta ansikten för att skapa en härlig stämning.

Hitta den perfekta gåvan i vår presentguide

Besvara tre enkla frågor så får du förslag på vilken present som passar för just ditt ändamål, oavsett om du är bjuden på dop, bröllop eller letar efter den perfekta presenten till din partner.

Presenttips till nära och kära

Vill du ha tips på vilken present du ska ge bort? Låt våra presentguider hjälpa dig och få massor av presenttips.

Födelsedagspresenter till pappa

Få tips på presenter till han som har allt. Hitta din pappas personlighet i vår guide, och ge honom en passande present.

Fina söta presenter till bebisar

Vill du skapa den perfekta bebis-presenten? Här får du inspiration till presenter som barnet kan få glädje av under många år.

De bästa presenterna till mormor

Moror är självklart värd en riktigt fin och present med ett personligt motiv. Läs mer om vad mormor skulle älska att få i present.

Hemmagjorda fotopresenter

Bli en mästare på att skapa presenter med egen design, som mottagarna kommer att älska! Det är lättare än du tror.

Tre fina tips på bröllopspresenter

Se våra tips på tre personliga fotopresenter som passar perfekt som kärleksfulla bröllopspresenter till de nygifta på bröllopsdagen.

Personliga konfirmationspresenter

Vi visar dig hur du enkelt skapar en personlig fotobok om tonåringens liv - en unik och uppskattad present till konfirmanden.

Så skapar du din fotobok – fem enkla steg

Det är lätt att designa en fotobok. Följ stegen nedan för att skapa din personliga CEWE FOTOBOK.

1. Ladda ner vårt program

Ladda ner vårt kostnadsfria och populära design- och beställningsprogram, som finns för både dator och som app.

2. Ladda upp dina bilder

Välj ut och ladda upp bilder från din dator, smartphone eller vår kostnadsfria molntjänst CEWE myPhotos.

3. Välj format och stil

Se vårt stora utbud av olika slags fotoböcker och hitta det perfekta formatet för just din fotobok.

4. Designa och anpassa

Du kan justera varje element för att få en fotobok med din egen personliga stil.

5. Produktion och leverans

När du har slutfört din beställning går din fotobok direkt till produktion. Snart kan du njuta av din personliga fotobok!

Personliga presenter till dem du tycker om

Vi har många tips på personliga presenter

Ska du skämma bort någon du tycker om? Hitta den perfekta personliga presenten här. Hos CEWE kan du göra presenter med dina egna bilder och eventuell text, och allt kan göras direkt på vår hemsida eller i vårt kostnadsfria fotoprogram. På detta sätt kan du i lugn och ro hitta presenter till honom, till väninnan eller andra familjemedlemmar och vänner som ska firas.

Presenter ska gärna vara personliga. Det finns väl inget bättre än att få presenter – möjligtvis skulle det vara att få presenter som du vet att det ligger en tanke bakom. Det betyder att den du får gåvan av har tänkt på dig och dina behov och inte bara i all hast tagit första bästa och billigaste present.

Och det lönar sig alltid att lägga lite arbete i att göra presenten personlig. Den blir varken inbytt, bortglömd eller undanstoppad i en byrålåda, utan istället värdesatt. Och när du gör personliga presenter hos CEWE kan du välja, designa och beställa din produkt online. På så sätt sparar du tid och kan fixa alltihop hemifrån i lugn och ro. Få mer inspiration för olika presenter.

Personliga presenter med foto

Gör dina fotopresenter med dina egna bilder som tryck, personligare kan det knappast bli! Personliga presenter med foto kan alla använda och här kan du skapa allt från mobilskal och canvastavlor med egna bilder till söta gosedjur och vackra fotoböcker.

Personliga presenter med foto är till dem du känner väl och som finns med på bilderna du har liggande. Du kan göra fotopresenter om du har digitala bilder av den som ska motta presenten.

Personliga presenter till honom och henne

Här kan du hitta en personlig present till honom som behöver något nytt och spännande att hänga på väggen hemma. Ge honom till exempel en snygg fotoposter med ett motiv i hans stil. Snygga posters ger liv åt hemmet, är enkla att hänga upp och kan beställas med precis det motiv han tycker om. Du kan även göra andra väggdekorationer med bilder som du hittat på nätet så länge som du kommer ihåg att kontrollera upphovsrätten. Du kan exempelvis skapa något så maskulint som svartvita bilder eller en världskarta på fotocanvas. Om du är övertygad om att han helt enkelt behöver ha några bilder av familjen kan du smyga in dem i en snygg och praktisk fotokalender. Då har han också god översikt över möten samtidigt som den är fin att titta på. Du kan designa våra fotokalendrar i många olika utföranden, från bordskalendrar till evighetskalendrar.

Personliga presenter till henne är faktiskt inte heller så svåra att hitta. Många kvinnor tycker om att vackra saker till hemmet och hos oss hittar du både fina och personliga dekorationer samt praktiska och användbara presenter – även de med personliga bilder på. Till den stilmedvetna kan du till exempel göra vackra galleritryck med din egen bild. Kanske har du några av hennes bilder eller också kanske du har möjlighet att alliera dig med någon av hennes familjemedlemmar för att få tillgång till dem. Hitta ett snyggt foto av barnen eller ett vackert motiv som ger goda minnen. Få bilden som galleritryck och du har en exklusiv och personlig present till henne.

Personliga presenter till väninnan

Här är det nästan fritt fram! Ni har säkert massor av gemensamma historier som innehåller både skojiga och pinsamma minnen som vittnar om er vänskap. Dessa har du säkerligen några bilder från? Det är en söt och rolig idé att skapa en fotobok med bilder från er vänskap. Lägg även till text och berätta några roliga anekdoter eller ett par pratbubblor med lustiga uttalanden som sagts under årens lopp. En fotobok med egna bilder och med text är en mycket personlig present som man lagt ner tid på att skapa. Och den kommer värdesättas och tas fram om och om igen.

Personliga presenter till pappa och mamma

Bilder av barn och barnbarn är alltid populärt, men ibland vill de nog även gärna få något annat.

Om du är på jakt efter en personlig present till pappa eller mamma som båda kan glädjas åt kan ett förslag vara bordstabletter med bilder på. Kanske har de varit på en spännande resa och har fina bilder därifrån som skulle kunna skapa glädje och roliga samtal kring middagsbordet. Se även de vackra kristallfotoramarna i vilka bilden presenteras på ett särskilt vackert sätt. Leta fram en fin bild av dina föräldrar och låt lasertrycka den i glasdekorationen och du har en stämningsfull och söt present till mor och far.

Du kan också göra en personlig födelsedagspresent till pappa - det kommer definitivt att bli en trevlig överraskning.

Personliga presenter till mor- eller farföräldrarna

Gör en fin och praktisk fotokalender till dina eller dina barns mor- eller farföräldrar. Häri kan inkluderas några förtrycka bemärkelsedagar och händelser. Utöver det finns även plats för mottagaren att själv fylla i viktiga saker att komma ihåg. Fotokalendern dekorerar du med bilder på barn, barnbarn och svärbarn.

En annan bra och personlig present till mor- eller farföräldrarna är en dörrskylt med foto. Här bestämmer du själv vilken bild som ska finnas på skylten och du kan själv designa texten och skyltens utseende. Det är ett unikt och personligt sätt att välkomna gäster.

En söt liten present kan vara våra kylskåpsmagneter, som du kan beställa med dina personliga bilder på. Och barnens mor- och farföräldrar skulle garanterat älska små bilder av sina barnbarn på fotomagneter. De finns i 10- eller 12-pack, så du kan antingen ge bort dem som ett paket med flera magneter, eller dela ut dem som flera olika presenter till mormor, morfar, farmor, farfar och andra familjemedlemmar.

Personliga presenter med namn

Matlåda med namn är en fin och personlig present till barnet som börjar förskolan eller skolan. Barn älskar att få presenter och en matlåda är en rolig sådan. En matsäck är en liten hälsning hemifrån och om matlådan dessutom har barnets egen bild blir det extra roligt. När maten är uppäten kommer personliga färgpennor med en personlig bild på metallfodralet att fylla klassrummet med kreativa äventyr.

Exempel på andra presenter med namn är våra mobilskal eller mugg med foto och namn eller text.

Designa dina personliga presenter hos CEWE. Vare sig du är proffs eller nybörjare inom den kreativa fotovärlden finns nästa obegränsade möjligheter, layouter och grafiska verktyg till ditt förfogande i vår software.

Ladda ner vårt kostnadsfria och prisbelönade designprogram, hitta dina bästa bilder och skapa presenter till dem du tycker om.

Lycka till!