CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Roliga presenter

Här hittar du roliga presenter till både honom och henne. Varför inte göra en snökula med din egen bild - och du kan hitta ännu fler tips längre ner på sidan.

  • Många roliga fotopresenter
  • Lägg in en personlig bild i en snö- eller hjärtkula
  • Hitta flera tips på den här sidan. Till exempel: Klocka, magisk mugg och magneter med dina bilder
från 189,00 kr *

Hur vill du beställa?

Längre ner på sidan kan du läsa mer om:

Tips på många roliga presenter

Letar du efter en rolig present till någon du inte vet vad du ska ge? Här kan du skapa roliga fotopresenter som är unika och personliga, eftersom du kan lägga till dina egna bilder.

Vanliga frågor relaterat till roliga presenter

Om du letar efter en rolig present kanske du också har någon av dessa funderingar.

Vad sägs om ett förkläde med bild på honom om du letar efter en rolig julklapp. Då kan han ha det på sig i köket redan på julfesten. Eller så kan du göra en fin CEWE FOTOBOK med bilder från era gemensamma upplevelser eller några av hans gamla bilder som du har digitaliserat.

Du kan hitta mycket mer inspiration i vår artikel om Julklappar till pappa och mannen som har allt.

Om du vill ha presenttips har du kommit till rätt ställe här på CEWE. Vi har inte bara ett stort utbud av fotopresenter, utan alla är också personliga. Det vill säga unika gåvor som mottagaren inte visste att de ville ha, men som alltid är väldigt uppskattade eftersom de designas med egna bilder, som bär på speciella minnen. Av våra större presenter rekommenderar vi fotoböcker eller stora förstoringar. För mindre gåvor rekommenderar vi en personlig förstoring på fotopapper, en inramad bild eller en fotokalender. Och naturligtvis roliga gåvor, som du kan hitta massor av inspiration till på den här sidan. Läs också vår artikel om personliga presenter.

Tycker du att det är svårt att hitta presenter till pojkar? Då kan roliga presenter vara precis vad du behöver för att överraska mottagaren och framkalla ett skratt. Du hittar massor av tips på den här sidan. Han kanske gillar att lägga pussel? Då kan du göra ett Ravensburger med en personlig bild på. Eller vad sägs om en musmatta med bild av honom tillsammans med sina kompisar att ha på skrivbordet när han spelar eller gör sina läxor. Kolla också in vår nya, läckra drickflaska.

Du får också tips på roliga presenter med pengar, vilket också kan vara en bra presentidé.

Ge din pappa en rolig present - du hittar tips och förslag på den här sidan. Vi rekommenderar även ett mobilskal med egen bild - till exempel av barnbarnet eller någon som betyder mycket. Gör en fotobok med text med egna bilder om du vill skapa en riktigt fin och personlig present. Du kan också hitta inspiration i våra artiklar om julklappar till pappa och presenter till honom som inte önskar sig någonting.

bog med sjove billeder kan være en sjov gave til ham eller hende

Roliga presenter till honom och henne

Letar du efter en rolig present till en person i din familj som aldrig önskar sig något, men som du ändå vill överraska? Eller har du en vän där ni har en tradition av att skoja lite med varandra? Då kommer han eller hon älska att få en snökula i present, med ett självporträtt inuti - eller så får han eller hon sig åtminstone ett gott skratt. Detsamma gäller personens gäster, som kan stå och skaka den varje gång de kommer på besök. Eller lägg in bilden på en väggklocka och fundera om det ser roligast ut när visarna träffar hans eller hennes näsa eller ögon.

En rolig present till honom eller henne kan samtidigt bli en fin present. Gör en fotobok med bilder på stunder då ni har haft roligt tillsammans. Till exempel från en sommarsemester full av solsken och skratt.

termosmugg som en rolig present

Roliga presenter med pengar

Alla har nytta av pengar i present, men det kan också kännas som en lite tråkig gåva att ge. Men du kan enkelt förvandla pengarna till en roligare present som dessutom är mer unik. Designa en personlig fotogåva med en rolig bild och göm pengarna inuti. Lägg dem i vår termosmugg med lock, eller i en stor kaffe latte-mugg. Du kan också göra en ask med fina kvadratiska bilder och lägga pengarna mellan bilderna. Välj några roliga bilder med vänner och familj och huvudpersonen själv.

en julekalender med billede af hund som eksempel på sjove julegaver

Roliga julklappar

Alla roliga presenttips på den här sidan kan dessutom användas som julklappar. Så du kan kolla in alla våra förslag och även titta runt i vår kategori med fotopresenter. Vill du ge bort en tidig julklapp? Beställ en chokladkalender före december med en rolig bild på den person du vill överraska med en rolig gåva i december. Kanske med en bild på mottagarens hund eller annat husdjur.

Roliga presenter för paketlotteri

Om du har en tradition med paketlotteri vill du förmodligen hitta några roliga gåvor. Våra roliga [presenter][cp-gifts:inspiration:funny-gifts-seo] är perfekta för detta. Det fina med våra fotopresenter är att du kan hitta både stora och små gåvor som är roliga och personliga. Om du till exempel har ett presentbyte med familjen kan du lägga ett roligt familjefoto i en snökula, en bild av familjens katt på en nyckelring, kylskåpsmagneter eller kanske en bild av mormors köttbullar på en mugg eller en hjärtkudde. Du kan också hitta inspiration på vår sida om kalenderpresenter.

Tio tips på roliga presenter

Vilka är de bästa roliga presenterna? Personliga presenter med en rolig twist skapar skratt och glädje och visar att du har tänkt på mottagaren och lagt ner lite extra omtanke på att skapa gåvan. Du behöver samtidigt inte spendera pengar i en skämtbutik på någon plastgimmick som kommer att hamna i soptunnan efter en kort tid.

Här på CEWE kan du göra personliga presenter och vi har en mängd fotopresenter att välja mellan. Att lägga till en bild av mottagaren ger presenten en rolig twist. Nedan får du tio fina idéer på roliga presenter:

1. En snökula med en bild är en riktigt rolig present till den person du vill överraska och få att skratta när de öppnar presenten.

2. En T-shirt med egen bild på- att gå runt med en bild av dig själv på magen är kul! En perfekt rolig present till han som har ett gott sinne och självironi. Eller varför inte lägga till en rolig bild på barn eller barnbarn, vilket gör det till en söt och rolig present som förmodligen kommer att bäras lite oftare.

3. Pussel som självporträtt. Lägg till en roligt porträttbild av presentmottagaren, som han eller hon sedan kan ha nöjet att pussla fram. Eller leta upp en fin familjebild att lägga in och ge bort som julklapp, så kan ni ha roligt tillsammans som familj på juldagen och pussla ihop motivet.

4. Kudde med bild - lämna kudden på soffan med en rolig bild på.

5. Väggklocka- hitta rätt bild att använda som motiv - till exempel så att den stora visaren pekar rakt in i näsborren när klockan är 9.

6. Gör ett förkläde med egen bild av kocken och en rolig text - t.ex. "Familjens grillmästare" eller "En utsökt superkock". Du kan säkert komma på en rolig text som passar till bilden och personen som ska få presenten.

7. Filt med din egen bild på. Har du en bild på presentmottagaren som sover med öppen mun på soffan? Lägg då in bilden på vår mysiga och varma filt. Det är perfekt när han eller hon behöver ta en tupplur.

8. Tygkasse med bild på, som får dig att skratta. Gör shoppingturen till snabbköpet extra rolig.

9. Mugg med bild eller en magisk mugg, där bilden visas först när kaffet eller teet hälls upp.

10. Musmatta med en rolig bild på, av vän eller familjen.