CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Filt

Personlig och gosig

Värm dig tillsammans med ditt finaste fotominne

 • Heltäckande tryck på en sida, med ditt eget motiv och eventuell designmall
 • Finns i 3 storlekar
 • Tillverkad av gosig fleece
 • Oeko-Tex Standard 100-certifierad
från 539,00 kr *

Hur vill du beställa?

I nästa steg ser du den förväntade leveranstiden utifrån dina val.

Produktinformation

Mått:

 • 75 × 100 cm (liten)
 • 125 × 155 cm (medium)
 • 140 × 200 cm (stor)

Material:

 • 100% Fleece, Oeko-Tex Standard 100

Design:

Välj mellan flera olika designmallar

Skapa en filt med egen bild på

Här på CEWE kan du tillverka en filt med egen bild på. För extra gosigt mys i soffan!

Vår filt är härligt varm och mjuk - med din egen bild på som motiv. Det är alltid roligt att ha något unikt i sitt hem, och den passar även bra som personlig gåva. Kanske som julklapp till henne eller till mannen som har allt. Den kan bli en rolig present till semesterhemmet med en galen bild på - eller en söt present om du lägger in en bebisbild på ditt barn eller barnbarn på filten.

Fotofilt till barnrummet

Letar du efter en fin present till ditt barn? Då kan du designa en personlig filt. Det behöver inte vara ett foto på barnet självt, utan det kan istället vara något som barnet gillar eller kanske en unik bild från en sport som barnet utövar. Då får ditt barn också en fin filt som kan skapa en mysig atmosfär i barnrummet.

Personlig filt till din pojkvän eller flickvän

Letar du efter en speciell present till din partner? Och han/hon kanske egentligen inte vill inte ha något? Då kan du överraska honom/henne med vår personliga filt. Vad sägs om en romantisk bild på er båda tillsammans, eller så kanske du hellre vill ge presenten en humoristisk touch med en rolig bild på filten.

Fleecefilt med bild på, i tre storlekar

När du beställer din fotofilt kan du välja mellan tre storlekar: liten, medium eller stor:

 • 75 x 100 cm
 • 125 x 155 cm
 • 140 x 200 cm

Sedan kan du välja den storlek som passar bäst beroende på om den ska ges till ett barn eller en vuxen. Fotofiltarna är tillverkade av 100% fleece och är ca 5 mm tjocka.

Gör en filt med egen design

När du skapar din filt här på CEWE väljer du först ut en eller flera av dina egna bilder. Därefter kan du välja mellan en rad olika designmallar beroende på vad som passar din smak bäst. Du kan också designa filten själv från grunden genom att välja "Skapa utan design". Sedan kan du skapa dina egna bildfält, textfält och även lägga till olika cliparts.

Gör en söt bebisfilt med namn och foto

Vi har flera olika designmallar som passar för babyfiltar. Här kan du vägga till fyra söta bebisbilder eller skapa en babyfilt med namn, en bild, födelsedatum och födelsevikt. Klicka dig vidare till Designa online och välj den mall du vill ha för din babyfilt.