Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Julklappar till pappa och honom som har allt

Julklappsidéer till pappa

Förstoring på standardpapper

Ge ditt motiv den plats det är värt: Framkalla det på fotopapper!

från 29,00 kr*

Idéer på julklappar till pappa och honom som har allt

Behöver du en bra julklappsidé för din pappa eller för honom i familjen eller vänkretsen, som har allt? Då är personliga och unika fotopresenter en riktigt bra idé eftersom det definitivt är något han inte har sedan tidigare. Dessutom väcker de personliga bilderna på presenterna alltid glädje och goda minnen. Det är gåvan som ingen vill byta bort!

1. En fotobok till din pappa med bilder av honom, dig och även resten av familjen

Skapa en fotobok för din pappa eller för honom som du saknar en julklapp till, med bilder från delade upplevelser. Kanske har ni varit på semester tillsammans bara han och du, kanske med hela familjen eller det kan vara så att ni har anordnat en fin familjefest med många tagna bilder. Det finns garanterat massor bilder från olika händelser, som bara ligger kvar på telefonen eller datorn och glöms bort. Du skapar den lättast genom att föra över bilderna via CEWE myPhotos.

2. En fotokalender för 2023 till far i julklapp

Gör en fotokalender med personliga, roliga eller nostalgiska foton till din pappa. Det är en julklapp till honom som inte önskar sig något - och som du kan ge bort 2022 och varje år. För varje år behövs en kalender för nästa år. Samtidigt är det fantastiskt att varje år få nya bilder från det gångna året. Bilder som annars kanske bara faller i glömska. Du kan antingen göra en väggkalender eller bordskalender. En väggkalender passar nog bra hemma, medan en bordskalender till exempel är bra för kontorsbordet på jobbet.

3. Ge bort en personlig väggbild i julklapp

Gör en eller flera förstoringar av fina bilder som din pappa kan hänga upp på väggen hemma. Om han har ett intresse han brinner för kan det passa som motiv. Kanske från segelbåten till sjöss, cykeln i svensk natur, från sportklubben eller vackra trädgårdsbilder. Du vet bäst vad som kan uppskattas av din pappa, bror eller kompis. Om det är för morfar eller morfar är det bara att förstora bilder på honom och barnbarnet / barnbarnen.

Kom ihåg att du kan välja mellan flera typer av väggbilder:

4. Fotopresenter till din pappa med dina bästa foton på i julklapp

Ge honom en av våra många fotopresenter. Här är några julklappstips till pappa och honom:

5. Ge honom framkallade bilder i gåva

Slutligen ska man inte heller glömma bort klassikern bland fotoprodukter; vanliga framkallade pappersbilder, på riktigt kvalitativt och bra fotopapper. Du kan ge bort några bilder att sätta upp på på anslagstavlan eller i album. Eller så kan du ta en titt på våra övriga produkter som t.ex.:

  • Bildbox med 30, 50 eller 100 bilder i
  • Retro prints med vit kant och med tillhörande fin ask
  • Bildremsor som förr var vanliga i fotoautomater för porträttbilder

Vi hoppas att du har fått några fina idéer på vackra, unika eller roliga julklappar till din pappa eller till honom som har allt och som varje år ger dig huvudbry när du behöver köpa julklappar.