Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Julklappar till pappa och honom som har allt

Hitta unika julklappar till pappa och mannen som aldrig önskar sig något. Kolla in våra julklappstips till pappa och beställ en present som garanterat blir en fin överraskning för din pappa.

Förstoring på standardpapper

Ge ditt motiv den plats det är värt: Framkalla det på fotopapper!

från 29,00 kr*

Köp årets julklappar till pappa och julklappar till honom

Även om din pappa inte vill ha något i julklapp, betyder det inte att han inte skulle uppskatta en fin julklapp med en bild på dig och honom tillsammans på. Få massor av inspiration på julklappar till pappa och beställ redan idag.

Behöver du en bra julklappsidé för din pappa eller för honom i familjen eller vänkretsen, som har allt? Då är personliga och unika fotopresenter en riktigt bra idé eftersom det definitivt är något han inte har sedan tidigare. Dessutom väcker de personliga bilderna på presenterna alltid glädje och goda minnen. Det är gåvan som ingen vill byta bort!

Julklappar till han som har en plats i ditt hjärta

Det som är smidigt med att beställa dina julklappar till honom här på CEWE är att du kan ge honom en gåva som det bara finns en av i hela världen och som bara du kan ge honom. När du gör en julklapp till honom med dina egna bilder på, med fina upplevelser du haft tillsammans med honom som motiv, väcker det starka känslor hos honom, då han plötsligt skickas tillbaka i tiden och får återuppleva ett härligt minne. Det är en julklapp från hjärtat som gör honom riktigt glad. Läs vidare och få våra fem julklappstips så hittar du säkert en julklapp till honom som passar till exempel till din pappa, pojkvän, farbror eller morfar, och som även passar just din budget.

1. Den perfekta julklappen till pappa är en fotobok

Vem älskar inte att se tillbaka på fina , roliga och mysiga upplevelser? Din pappa kommer säkert att uppskatta flera bilder på honom, dig och resten av er familj samlade i en fin bok. Därför är en fotobok med egna bilder i och med egen design en av de mest perfekta julklapparna till pappa eller mannen som har allt. Kanske har ni varit på semester tillsammans bara han och du, kanske med hela familjen eller det kan vara så att ni har anordnat en fin familjefest med många tagna bilder. Det finns garanterat massor bilder från olika händelser, som bara ligger kvar på telefonen eller datorn och glöms bort. Du skapar den lättast genom att föra över bilderna via CEWE myPhotos. När du har bilderna klara är det bara att sätta igång med fotoboken och snart är din julklapp till pappa beställd.

Kom ihåg att även beställa julklappen till mamma och henne du tycker om, när du ändå designar dina egna julklappar här på CEWE.

2. En fotokalender för 2023 till far i julklapp

Gör en fotokalender med personliga, roliga eller nostalgiska foton till din pappa. Det är en julklapp till honom som inte önskar sig något - och som du kan ge bort 2022 och varje år. För varje år behövs en kalender för nästa år. Samtidigt är det fantastiskt att varje år få nya bilder från det gångna året. Bilder som annars kanske bara faller i glömska. Därför är en fotokalender den perfekta julklappen till pappa eller honom du tycker om, och som har många göromål och fritidsaktiviteter att hålla reda på. Du kan antingen göra en väggkalender eller bordskalender - eller båda om du vill ge fler julklappar till din pappa. En väggkalender passar nog bra hemma, medan en skrivbordskalender passar bra för din pappas skrivbord på jobbet.

3. Ge bort en personlig väggbild i julklapp

Gör en eller flera förstoringar av fina bilder som din pappa kan hänga upp på väggen hemma. Om han har ett intresse han brinner för kan det passa som motiv. Kanske från segelbåten till sjöss, cykeln i svensk natur, från sportklubben eller vackra trädgårdsbilder. Du vet bäst vad som kan uppskattas av din pappa, bror eller kompis. Om det är för morfar eller morfar är det bara att förstora bilder på honom och barnbarnet / barnbarnen.

Kom ihåg att du kan välja mellan flera typer av väggbilder, när du gör julklappen till pappa:

4. Funktionella julklappar till pappa med dina bästa bilder på

Ge honom en av våra många fotopresenter. Många av våra produkter blir hemgjorda presenter som både är dekorativa och funktionella, så att din pappa kan glädjas åt ett fint minne när han dricker sitt morgonkaffe eller sitter vid datorn. Här är några julklappstips till pappa och honom:

Hitta andra fina presentidéer här – kanske en bröllopspresent eller födelsedagspresent?

5. Ge honom framkallade bilder i julklapp

Slutligen ska man inte heller glömma bort klassikern bland fotoprodukter: Vanliga framkallade pappersbilder, på riktigt kvalitativt och bra fotopapper. Hos oss kan du beställa fotoframkallning online, så att du enkelt kan ge din pappa några bilder att sätta upp på på anslagstavlan eller i et fotoalbum. Eller så kan du ta en titt på våra övriga produkter som t.ex.:

  • Bildbox med 30, 50 eller 100 bilder i
  • Retro prints med vit kant och med tillhörande fin ask
  • Bildremsor som förr var vanliga i fotoautomater för porträttbilder

Vi hoppas att du har fått några fina idéer på vackra, unika eller roliga julklappar till pappa eller till honom som har allt och som varje år ger dig huvudbry när du behöver köpa julklappar. Få ännu fler tips på julklappar här!