CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Flerdelade väggbilder
Flerdelade väggbilder
Flerdelade väggbilder
Flerdelade väggbilder
Flerdelade väggbilder
Flerdelade väggbilder

Flerdelad förstoring

Imponerande mångsidig

Med våra flerdelade väggbilder skapar du snygga konstverk eller fina collage med upp till nio delar.

 • Visa upp dina bilder på ett imponerande sätt
 • Ett motiv fördelat över flera delar, eller flera olika motiv
 • Många olika layoutmallar som tillval
 • Välj mellan flera spännande material
från 458,00 kr *

Totalt nöjd – det är det vi vill att du ska vara som kund. Därför erbjuder vi 100% nöjdhetsgaranti på din CEWE-produkt.

Hur vill du beställa?

I nästa steg ser du den förväntade leveranstiden utifrån dina val.

Produktinformation

Varianter:

 • Fotopapper
 • Canvas
 • Bild på skumplatta
 • Bild på aluminiumplatta
 • Bild på akrylglas
 • Galleritryck

Ditt motiv fördelas på flera delar. Välj mellan fem olika material med olika layouter och i olika storlekar.

Läs mer om möjligheterna med att designa flerdelade väggbilder
Flerdelad ett motivFlerdelad ett motiv

Flerdelad väggbild, ett motiv

Våra flerdelade väggdekorationer finns i många olika formatkombinationer med två, tre eller fyra delar, som ditt motiv fördelas på.

Arrangera flera motiv på ett vackert sätt

Låt dig inspireras!
Flerdelad flera motivFlerdelad flera motiv

Flerdelad väggdekoration, flera motiv

Har du två eller fler bilder du vill arrangera tillsammans? Upptäck möjligheterna med flerdelade väggdekorationer!

Flerdelad väggdekoration

Gör fina väggdekorationer med dina egna foton

ehöver du inspiration till dina väggdekorationer? Slutar det alltid med att du hänger upp det samma som hängde förr, bara för att du inte kan komma på något annat? Eller hänger du snabbt upp en förstoring som alla andra också har? Då är det på tiden att prova något nytt.

Hos CEWE kan du göra personliga väggdekorationer så de blir precis som du vill ha dem. Det enda du behöver som utgångspunkt är ett bra motiv – en av dina egna bilder – så har vi resten, och ett riktigt bra samarbete kan börja.

Väggdekorationer till vardagsrummet med dina egna bilder

Vi erbjuder många möjligheter att välja motiv, storlek och material till din väggdekoration, så att du kan anpassa din egen konst till det rum som den ska hänga i. Därmed kan du göra väggdekorationer till vardagsrummet, sovrummet, köket och hallen efter din helt egen personliga smak. Du kan göra alla dina väggdekorationer online här på vår sida. Då behöver du inte åka till Ikea. Se här hur du kan dekorera dina väggar:

 • Använd dina egna bilder. Hitta dina finaste och mest stämningsfulla bilder som du kan tänka dig att få upp på väggarna. Det kan t.ex. vara bilder av barnen eller fina naturbilder som du har tagit på en semester eller en tur i skogen
 • När du har motivet som du vill använda till din väggdekoration, ska du välja material och storlek. Du kan få tryckt din bild på olika material, som t.ex. trä eller metall. Läs mer om det i nästa avsnitt
 • Var säker på att du väljer den rätta storleken till din bild. Vi erbjuder väggdekorationer från 20 x 20 cm och upp till över 1 meter x 1 meter. Mät på din vägg hur stor du vill ha den. Kanske ska du rita streck med en svag blyertspenna som du kan sudda ut efteråt. Då får du en mer realistisk bild av hur stor din nya väggdekoration blir.

Om du behöver inspiration till din väggdekoration, kan du titta i vårt motivgalleri. Här hittar du många bilder som är indelade i kategorier. På det sättet är det lätt att hitta om du letar efter ett bestämt motiv. Du kan också klicka runt och bli inspirerad till din egen väggdekoration.

Gör väggdekorationer av trä, metall och många andra material

Dina väggbilder får ett särskilt uttryck beroende på vilket material du väljer. Du kan bl.a. välja mellan följande spännande möjligheter:

 • Väggdekoration av trä. Under de sista åren har det blivit modernt att bjuda in naturen i inredningen och utsmyckningen av ditt hem. Välj en väggdekoration på trä om du tycker om den rustika looken
 • Väggdekoration av metall. Din bild trycks på en metallplatta och ger ett stämningsfullt och lite rått uttryck. Våra alu-plattor är lätta och hållbara och ger en riktig fin effekt
 • Flerdelad väggdekoration ger även en spännande effekt i inredningen
 • Väggdekoration i egen design: Alla väggdekorationer kan göras med dina egna foton eller en bild från vårt motivgalleri. I vårt designprogram kan du testa dig fram genom att sätta din bild på olika material för att se vilket som passar dig bäst. Du kan titta i förhandsgranskningen innan du beställer produkten.

Designa din egen väggdekoration

Väggdekorationerna skapar du online på vår hemsida eller i vårt designprogram. Se här hur du gör:

 • Titta igenom dina bilder och hitta den du vill använda för att designa din egen väggdekoration
 • Ladda upp din valda bild
 • Välj vilket material bilden ska tryckas på
 • Välj storlek
 • Använd våra gratis redskap till att utsmycka din bild med skuggor, text osv. Det finns många möjligheter att designa väggdekorationen så den blir speciell och personlig.
 • Lägg din produkt i varukorgen och slutför din beställning. Bilden skickas till produktion med detsamma och är klar till leverans inom 4-8 vardagar
 • Kom ihåg att vår trevliga och duktiga kundservice alltid sitter redo att vägleda dig om du behöver hjälp.

Söta väggdekorationer till barnen

Du kan designa väggdekorationer till hela familjen eller till hela huset. Barnen vill också ha något fint att titta på när de är på sina rum. Kanske vill de dessutom vara med och göra bilderna eller bara bestämma motiven? Vad säger de om söta väggbilder med familjens husdjur? Eller med bästa kompisen? Eller av hela familjen?

När du nu ändå inreder barnens rum, kan du kolla in våra fotopresenter som passar för alla barnrum. Det finns t.ex. kuddar, pussel och gosedjur som kan få era egna bilder på. Tror du dina barn gillar memory med bilder av deras vänner, familje- eller vardagssituationer? Undrar om en kudde med en bild av familjens nya hundvalp får hjärtat att smälta hos en liten flicka eller pojke? Det tror vi det gör!

Hos CEWE kan du göra personliga väggdekorationer med dina egna bilder

Färdiga väggdekorationer är fina – men inte så personliga. Har du någonsin sett en stor fin fotoförstoring med en bild du har tagit, i Ikea? Eller väggbilder som är designade så de passar för just ditt vardagsrum eller sovrum? Designa dem här, så får du utsmyckning till ditt hem som blir precis som du vill ha det.