Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Presentidéer till honom och henne

Hitta de bästa presenttipsen här!

Presentidéer till honom / henne / hen – hitta de bästa presentidéerna här

Det är roligt att få presenter, det är nog de flesta överens om. Men det är också roligt att ge presenter när man vet att de uppskattas och tas emot med ett leende eller kanske till och med en glädjetår. Om det dessutom har varit roligt att göra presenten är det ju nästan ännu bättre.

Vem älskar inte att få presenter? Och det bästa är att det inte ens måste vara ett speciellt tillfälle för att ge någon en present. Självklart firas ju jul och födelsedagar, och sen är det mors dag och fars dag, och de där särskilda dagarna som bröllop, konfirmation och dop. Till dessa hör ofta presenter. Men du kan ju även ge presenter till dem du tycker extra mycket om en helt vanlig torsdag bara för att ...

Det finns så många sätt att visa tacksamhet och kärlek för dem man tycker om. Goda gärningar, omtänksamhet i vardagen ... och presenter!

Vad är det för slags presentidéer pratar vi om, det finns ju så mycket? Självklart är det fotopresenter från CEWE som vi pratar om, presenter som du gör själv med dina egna bilder. Få presentidéer till väninnan, honom eller henne med din egen bild tryckt på. Läs mer om våra idéer på presenter till honom som har allt, presenter till henne som aldrig önskar sig något och till alla andra.

Några tips på presentidéer

Många tycker om vackra saker till hemmet, så vad sägs om en fin väggbild? Med en bild som du valt ut från dina egna bilder på kameran eller telefonen kan du var säker på att ge bort en helt unik väggbild till honom / henne /hen, som ingen annan har. Du kan också välja en vacker naturbild om du vet att naturmotiv är något hon / han /hen gillar, och du kan anpassa bilden i vår fotoprogram så att den får det format och den storlek du vill ha.

Du kan även hitta mindre presentidéer till exempelvis den som älskar att sitta och lägga pussel. Eller så har du kanske en väninna eller killpolare som behöver koppla av med pussel men som aldrig kommer till skott? Ge bort kylskåpsmagneter eller ett fotopussel som hen kan sitta och slappna av med som ren underhållning. Och du har naturligtvis sett till att det är ett pussel med ett vackert motiv av er tillsammans eller av personens barn.

Det sägs att en bild säger mer än tusen ord. Om du är ute efter en presentidé till kompisen du känt i många år, vore det inte en bra idé att framkalla bilder och rama in dem? Kanske har ni känt varandra i många år och då har du nog en hel del bilder liggande. Leta fram de bästa pangbilderna och rama in dem i en tjusig ram.

Presentidéer till mamma och pappa

Förutom julklapp och födelsedagspresent har hen ju även sin helt egna dag i egenskap av att hon är mamma eller pappa: Mors dag och fars dag.

Mammor och pappor finns ju underbart nog i flera varianter. Från den unga till den mer ålderstigna. Gemensamt för föräldrar i alla åldrar är att barnen är det bästa de har. Därför är CEWE FOTOBOK den givna presentidén till mamma eller pappa. Fotoboken är ett konkret minne om roliga tilldragelser, men även vardagsbilder och vanliga händelser förtjänar en plats i boken. Gör en stämningsfull fotobok med bilder av familjen och lägg till text med små historier och kommentarer till bilderna. Den bästa mors eller farsdags-presenten är en fotobok!

En annan god presentidé är en fin fotoförstoring. Hitta en bra bild med hela familjen och ladda upp den i vår fotoprogram. Då har du möjlighet att göra din helt egen personliga bild till väggen och du kan få den tryckt som bild på akrylglas eller göra en bild på canvas, en poster eller vad som nu passar till hemmet.

Vi har många förslag på andra unika presenter du kan ge din mamma på mors dag. Om du behöver inspiration till mors dag, håll utkik här på CEWE.se.

Presentidéer till tonåringar

Alla gillar att se bilder från speciella tillfällen och minnesvärda händelser, även tonåringar. Och det är något mysigt över att sitta med en fysisk fotobok och bläddra i den och se på bilderna och le åt minnena. Och du kan till och med göra det ännu smartare genom att lägga till videoklipp. Hur då? Jo, det är ganska enkelt: Lägg till videon som en bild i din fotobok. När tonåringen får sin present och tittar i fotoboken, skannar hon bara QR-koden och kan se videon i sin telefon. Fotoböcker är därmed inte bara som fotoalbum, utan även ett nytt och smartare sätt att få ut mer av sina bilder och minnen. En fotobok över konfirmandens liv är också en perfekt present till konfirmanden.

Är budgeten och tiden mer lämpad för andra typer av presenter? Vad säger du i så fall om att ge bort en T-shirt med tryck? Välj en bild på mottagaren och dennes bästa vän tillsammans och du har en söt och rolig present. Och hen kan vara säker på att ha en t-shirt som ingen annan har.

Den bästa presentidén

Och här kommer den bästa presentidén ever: Presentkort! Ett presentkort har alla användning för och det kan ges vid alla tillfällen. Ett presentkort på produkter man kan skapa med sina egna bilder kommer säkerligen inte att bli liggande i någon låda. Det kommer att användas till personliga väggbilder, en fin fotobok eller något annat.

Fotopresenter är solklara presentidéer till honom / henne /hen och till stora och små. Att se bilder och återuppleva roliga och mysiga stunder är något alla tycker om. Presentidéer kan var mycket mer än upplevelser, blommor och choklad. Och det bästa med att göra dina presenter både till honom och till henne hos oss är att det är minst lika roligt att göra dem som det är att få dem. Våra fotoprodukter kan göras direkt på vår hemsida eller i vårt kostnadsfria fotoprogram eller i vår app.

Lycka till!