Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Studentpresenter

Hitta årets studentpresent

Hitta årets studentpresent här hos CEWE

Här hos cewe.se kan du hitta studentpresenter till den som har kämpat för att få sin studentexamen och till den som lekande lätt kom igenom studierna, och alla däremellan. En studentexamen ska ju verkligen firas, och det blir den oftast också med allt som hör till av fester, gäster och långa sommarkvällar med snack och mys med vännerna man har gått i samma klass med de senaste tre åren. Det är inte alltid att presentidéerna står i kö när man behöver dem. Därför ska du läsa med här och se vad vi föreslår att du kan göra som studentpresent till honom, henne, partnern och till alla de andra duktiga studenterna som snart får sin mössa.

Förslag till studentpresenter till honom

De stora pojkarna – vad ska du hitta på som present till sonen, grannens pojk eller till din kompis som snart blir student? Vi har gjort en topp 3 med populära presenter till honom, som också passar bra som studentpresent:

  • En stor, fin poster. Du kan göra våra posters med din egen bild av studenten tryckt på. Kanske har han varit ute och rest och har en häftig bild tagen 2 sekunder innan han hoppade bungee jump? Eller kanske har du en riktigt bra och stämningsfull bild av honom och klasskompisarna som kan göras som en snygg fotoförstoring?
  • Ge honom ett mobilskal med foto med en rolig bild på av honom själv eventuellt tillsammans med en eller flera av klasskamraterna. Då påminns han om dem och de härliga, roliga stunderna varje gång han har mobilen i handen!
  • Ge honom ett presentkort till att göra en fotobok. När han nu ska ut i världen, antingen med utbildning, jobb eller ut och resa, får han många upplevelser med sig. Få honom att spara de härliga upplevelserna och göra sitt eget fotoalbum med de roliga bilderna, de stämningsfulla och de galna.

Förslag till studentpresenter till henne

Precis som vi har gjort en topp 3 över presenter du kan ge till honom i studentpresent, kommer här en topp 3 över student presenter till henne:

  • Ska du hitta på en present till studenten som fortsätter att studera efter gymnasieexamen, vad sägs då om att ge henne en läcker spiralkalender, så hon enkelt kan ha överblick över alla läxor och sociala aktiviteter hon kommer ha? Med vår fina spiralkalander i A5, till exempel, kan hon skriva ner läxor och aktiviteter, och det är plats åt att hon kan få egna bilder trycka på 28 av sidorna, liksom egna bilder även kan tryckas på framsidan och baksidan.
  • Hexxas -bilder. Ett av de nyare skotten på väggbildstammen är vackra hexagon-formade bilder. Kanske har hon några häftiga resebilder eller bilder med vännerna som kan göras till en liten serie?
  • Eller vad sägs om ett fint glasfoto? Kanske med en bild i från när hon sprang ut? Våra vackra glasfoton har bilden tryckt direkt på 19 mm tjockt glas, vilket får den att se elegant och extra stämningsfull ut.

Studentpresentönskemål

Några studenten skriver önskesedlar när de firar sin student. Andra föredrar när gästerna bara hittar på något att köpa. Det är lite olika vad man gör, liksom det är mycket olika vem man ger presenter till, hur mycket man ger för osv. Kom bara ihåg att även om det kanske finns en önskesedel från studenterna, får du gärna själv hitta på en present till honom eller henne.

Studentpresent till partnern

Är du ute efter en studentpresent till partnern? Om ni har gått i samma klass, har du säkert en del bilder av honom eller henne från både vardagen och fester ni har varit på tillsammans. Samla de bästa i en fotobok, och du kan ge din partner ett sött, roligt och personligt minne från gymnasietiden.

Gör studentpresenterna online med dina egna foton

För alla våra fotopresenter gäller det att du kan göra dem online med dina egna bästa bilder. Gör dem på vår hemsida, i vårt fotoprogram, som du kan ladda ner, eller i vår användarvänliga fotoapp. Välj din produkt, ladda upp din bild och designa en helt speciell och personlig studentpresent som säkert blir en hit.

Mycket nöje!