CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Present till henne
Present till henne
Present till henne

Presenter till hon som har allt

Med din egen bild och text på!

 • Stort urval av fotopresenter
 • Många designmöjligheter
från 189,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Design:

 • Utform själv
 • Designmallar

Presenter till hon som aldrig önskar sig något

’Jag önskar mig ingenting, jag har allt jag behöver’ och ’hitta på något bara’. Har du hört dessa förut? Många av oss har fått det svaret när vi frågat väninnan vad hon önskar sig i födelsedagspresent eller i julklapp. Och ofta är det ju bra att få fria händer så att vi själva kan hitta en snygg, kreativ och personlig present till henne. Men andra gånger kan det vara svårt att hitta en bra present till henne, och så slutar det med ett presentkort, bio med kafébesök eller klassikern: Blommor och choklad. Och det är ju inte helt fel! Men tänk om du kunde hitta en present som är både fin, söt och personlig och som kommer att glädja mottagaren i många år. Finns sådana presenter? Ja, det gör de. Läs mer här och ta reda på vad vi föreslår.

Presentidéer till henne

Det finns många anledningar till varför vi ska ge vår väninna, mamma eller syster en present som inte bara är till jul eller födelsedagen. Även till hennes möhippa och efterföljande bröllop ska hon ha en present och självklart även till mors dag. Så det är ju egentligen ganska många gånger och man kan ju inte komma med samma sak varje gång...

5 presenter till henne som pryder hemmet

Vissa kvinnor tycker om inredningssaker till hemmet och då är det ofta dekorationer att ställa fram som gömmer sig i presenterna. Men hur skulle det vara med något att hänga på väggen? Här hos CEWE kan du göra personliga fotokonstverk med egna bilder till väggarna. Se här:

 • Framkalla bilder från er gemensamma resa från när ni var yngre, från en familjesammankomst eller någon annan fin bild som du har liggande. Om du har många fina bilder som passar ihop i stil eller färg kan du göra ett fotocollage. Då kan du samla alla favoritbilder i en. Det kan även bli början på den där fotoväggen hon pratat om så många gånger. Då är det fint om åtminstone några av bilderna har samma stil, storlek eller tema.

 • Gör en fotoposter med hennes favoritmotiv. Kanske med en riktigt fin kompisbild eller ett gulligt foto med barnen? Eller så kan du använda en bild på barnbarnen på förstoringen eller affischen om det är en present till mormor?

 • Fotocanvasmed en vacker naturbild med fantastiska färger. Välj ett vackert foto och få det tryckt på äkta fotocanvas. I vår fotoprogram kan du anpassa bilden och lägga till text, ramar, skuggor osv.

 • Låt ett vackert motiv bli en svartvit väggbild. Svartvita bilder blir aldrig omoderna. Detaljerna blir tydliga och det är en stämningsfull dekoration att ha hängande på väggen.

 • Ge henne ett presentkort på en fotobok, på en av våra väggdekorationer eller på någon annan av våra många fotoprodukter. Då kan hon själv välja vad hon vill hänga på väggen.

Andra fina presenter till henne att använda varje dag

Kanske har hon tillräckligt med inredning och behöver en present som hon kan använda? Här kan du se några förslag på presenter du kan ge henne:

 • Gör ett roligt iPhone-skal med en snygg bild tryckt på. Många tycker att det är roligt att ha något att byta med ibland så mobilskal kan man inte ha för många. Du kan eventuellt göra ett skal med en bild på... dig? Eller hela familjen, hela kompisgänget eller...

 • Som alla andra har hon säkert en kalender, men är det en tjusig kalender eller bara en standard som inte är så rolig att se på? En fotokalender är en både praktiskt och speciell present till hon som tycker om saker som både kan användas och som är fina att se på. Det finns flera varianter att välja mellan, du kan till exempel göra en evighetskalender till henne med de allra snyggaste bilderna i. Se även vår familjekalender som man exempelvis kan utforma så att varje familjemedlem får en egen kolumn för aktiviteter och dylikt. Den får hela familjen glädje av. Men särskilt hon eftersom det ofta är hon som står för planeringen och gärna vill ha överblick.

 • Bordstabletter. Dessa är alltid en hit, särskilt om hon har barn. De tycker alltid att det är skoj med bordstabletter med bilder av dem själva på. Och när man har middagsgäster är det alltid ett bra samtalsämne att ta till. Bordstabletter i plast är enkla att torka av och helt repfria.

 • En fotobok med plats för text är också en riktigt fin och personlig present till henne, inte minst om det ligger några timmars arbete bakom. Du väljer ut bilderna som ska vara med och kanske kan det bli hennes personliga årsbok över det gångna året? Eller kanske ska tidsspannet var längre och fotoboken visa er vänskap eller ert släktskap med bilder från de år ni känt varandra?

Det som är bra med våra presentidéer är att det blir mycket personliga gåvor då alla görs i den design som du önskar och med din egen bild tryckt på presenten.

Saknar du fler presentidéer, ta en titt på våra 10 förslag för att hitta den rätta presenten till honom eller våra förslag på galna och skojiga skämtpresenter.

Lycka till!