CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

kvinnohänder håller upp en bebisbild som blir en fin present till nyblivna mammor
En mugg med en bild på ett barn som pussar sitt syskon på utsidan och med röd insida, som kan ges bort som en present till en nybliven mamma
Emaljmugg med en bebisbild på som present till en nybliven mamma

Presenter till en nybliven mamma

Vill du skapa personliga presenter till en nybliven mamma? Då är våra bildprodukter med personliga motiv perfekta som presenter.

 • Ett stort utbud av stora och små presenter
 • Lägg till en egen bild av den nyfödda
 • Skapa glädje med personliga presenter
 • Unika och vackra fotopresenter
från 89,00 kr *

Hur vill du beställa?

Tips på presenter till nyblivna mammor

Presenter till den nyblivna mamman

Några presenttips till den nyblivna mamman

CEWE Presentkort

Ge den nyblivna mamman möjlighet att skapa sin egen fotobok för att bevara alla värdefulla minnen.

från 100,00 kr*

En personlig förstoring med karta

Vad sägs om en unik affisch med bild och karta? Designa en förstoring med den nyföddas hemstad och födelsefoto.

från 199,00 kr*

Inramad bild

En vackert inramad bild av den nyfödda blir en fin och personlig present till mamman.

169,00 kr*

Glasfoto

Beställ ett vackert glasfoto med en bild av den nyblivna mamman och hennes nyfödda bebis. En gåva som skapar glädje varje dag.

från 459,00 kr*

Tips

Behöver du en present för ditt första besök hos den nyblivna mamman? Be om en nytagen bild på den nyfödda av mammans partner, vän, mamma eller pappa. Be dem att skicka den på e-post för stora fotoprodukter, så att upplösningen bibehålls.

Fler tips på presenter till nyblivna mammor

Här har vi samlat flera förslag på personliga presenter till nyblivna mammor. Perfekt för dig som vill ge bort en unik present till en mamma.
En termosmugg med ett bild på mamma och hennes barn på är en perfekt present till en nybliven mamma

En personlig present till nyblivna föräldrar

Nyblivna mammor kan ibland behöva pigga upp sig med lite gott kaffe. Då är våra muggar med bild på perfekta som mammagåvor. Du kan välja en av våra största muggar och kombinera den med en påse kaffe och en filt med bild på om du vill ge bort en personlig och lite rolig present till den nyblivna mamman. Antingen vår kaffe latte-mugg eller vår termosflaska. Båda kan du naturligtvis lägga till söta bebisbilder på.

Drickflaskan har fördelen att den kan användas till både varma och kalla drycker, som exempelvis iste eller kaffe.

En fotobok med bilder på den nyfödda är en fin present till den nyblivna mamman från pappa

Present till den nyblivna mamman från pappa

Du kanske är den som just blivit pappa och vill ge en present till den nyblivna mamman från pappa? Du kan givetvis även ta inspiration av förslagen ovan. Som pappa har du garanterat en massa fantastiska bilder på den nyfödda. Samla dem snabbt och enkelt i en fin fotobok. Du kan välja att läsa vår guide, eller så kan du komma igång snabbt så här:

Välj mellan tre sätt att beställa:

 1. Ladda ner CEWE myPhotos-appen och ladda upp dina bilder och dela även med andra familjemedlemmar. Du kan sedan enkelt komma åt bilderna och skapa fotoboken i vårt fotoprogram på din dator och välja bilderna från CEWE myPhotos.
 2. Skapa fotoboken online direkt i din mobiltelefon. Till exempel i formatet Kvadratisk
 3. Skapa fotoboken i vår app som du kan ladda ner här för iPhone eller Android

Tips: Använd designassistenten om vill skapa boken extra snabbt. Den skapar ett förslag för din bok som du sedan kan redigera som du vill.

Fotopresenter till nyblivna mammor med bilder på barnet tillsammans med sina föräldrar

Presenter till nyblivna mammor, med personliga bilder på

Vill du ge bort en personlig present till en nybliven mamma? Då kan du lätt hitta något som passar bland alla våra fotopresenter, från små till stora och i alla prisklasser - och alla är personliga! Du kan lägga till bilder som betyder något speciellt för den nyblivna mamman. Du kan till exempel göra personliga presenter i form av:

Se alla fotopresenter
Ett presentkort bredvid ett inramat foto, en fotobok och babyfotoavtryck som exempel på vad du kan göra med ett presentkort som present till den nyblivna mamman

Ett presentkort som personlig mammagåva

Oavsett vilken fotopresent du väljer som gåva till en nybliven mamma blir det garanterat en uppskattad present. Att kunna bevara fina minnen och se tillbaka på de första ögonblicken tillsammans med sitt barn är något som alla föräldrar uppskattar i många år framöver.

En idé är att ge bort ett presentkort här på CEWE. Sedan kan hon skapa barnets första bok som ett babyalbum i form av en fotobok eller med olika retro prints i en scrapbook. Presentkortet kan hjälpa den nyblivna mamman att bevara alla värdefulla minnen från en tid som ofta går snabbare än man tror.

Vanliga frågor om presenter till nyblivna mammor

Skapa en riktigt fin present till den nyblivna mamman - oavsett om hon blivit mamma för första gången eller andra eller tredje gången. Skapa en fin "världens bästa mamma"-mugg med bild och text, ett kärleksfullt kort eller en framkallad bild med text.

Komplettera med en vacker blombukett tillsammans med en inramad bild av den nyfödda. Det är en liten och enkel mammagåva, men väldigt kärleksfull.

Till en mamma som redan "har allt" är det extra viktigt att ge bort en unik och personlig present som hon definitivt inte redan har. Fotopresenter med personliga bilder på är unika, och du kan få en bild på den lilla sötnosen på allt från muggar, kuddar och filtar till fina fotoböcker och förstoringar på spännande material.

Du kanske också är intresserad av våra artiklar om gåvor till hon som har allt, julklappsidéer till mamma eller personliga Mors dag-presenter?

På den här sidan får du flera tips på presenter till nyblivna mammor, som naturligtvis även kan ges till båda föräldrarna. Våra topp fem är:

Om du vill ge presenten till den nyfödda rekommenderar vi:

 • En personlig nalle med foto på magen
 • En bebisbok, vår tåliga CEWE FOTOBOK Kids, där du kan lägga till babybilder och bilder av den närmaste familjen
 • En födelsetavla kan bli en fin present till både den nyfödda och de nyblivna föräldrarna
 • En tygkasse med bild på den nyfödda som denne senare kan ha mycket nytta av

En bra present till en nybliven mamma är en personlig gåva. En fotopresent med en bild på den lilla sötnosen kommer garanterat att uppskattas. Kombinera den med lite god choklad eller blommor så har du en riktigt fin present till den nyblivna mamman.

På den här sidan tipsar vi om olika personliga presenter som passar perfekt att ta med som gåvor vid det första besöket hos den nyblivna mamman. Personliga presenter som skapar värme och glädje.

Komplettera gärna med lite mumsiga kakor, bullar eller frukt till den nyblivna mamman.

Fler tips som kan inspirera dig