CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Mer inspiration till Barnets första bok
Barnets första bok

Födelsetavla

Skapa en personlig födelsetavla med bild, namn och födelsedata

  • Välj en bild av ditt barn som nyfödd
  • Välj en av våra designmallar och eventuell effektlack
  • Lägg in ext och din egen bild
från 89,00 kr *

Hur vill du beställa?

Skapa en unik födelsetavla

Välj bland våra designmallar och lägg in din egen bild, dekorera med cliparts och egen text. Perfekt för barnrummet eller en speciell plats i vardagsrummet. Ett värdefullt minne för livet.

Vad är en födelsetavla med egen bild?

En bebisförstoringär en personlig förstoring med det allra värdefullaste motivet: En bild av din son eller dotter som nyfödd med personliga uppgifter som födelsevikt, längd och tid. Här på CEWE kan du välja en av våra vackra designmallar och lägga till din egen bild och personlig text.

Skapa en personlig födelsetavla med namn och egen bild

Få mer inspiration nedan och se hur du beställer en personlig födelsetavla - antingen till dig själv eller som en riktigt fin dop- eller namngivningsgåva
Skapa din egen födelsetavla på din dator med vårt fotoprogram

Hur beställer man?

  • Välj designmall
  • Välj om du vill lägga till en bild på den nyfödda eller skapa den utan foto
  • Lägg till information om födseln i textfälten: Vikt, längd, tid och kanske plats
  • Slutför din beställning

Skapa ett minne från den största dagen

En födsel är ett obeskrivligt ögonblick! Varje födsel är annorlunda, men kärleken till ditt barn är unik och händelsen är livsförändrande för alla. Därför är minnet av ditt barns födsel så värdefullt, och det är viktigt att bevara unika minnen. Med en födelseförstoring får du ett personligt minne att hänga upp på väggen.

Födelsetavla som present

Ge bort en födelsetavla som en unik och personlig present

En födelsetavla är en perfekt [personlig gåva][cp-gifts:inspiration:personlig-gåva-seo] - antingen till dop, namngivningsceremoni eller som en "födelsegåva". Allt du behöver är en bra bild och lite information om födseln, så kan du skapa en personlig och unik present.

Välj "Baby" under Tillfälle/tema och se våra designmallar, varav en även kan fås med vacker effektlack.

Kom igång här

Vad mer kan du göra mer med dina bästa bebisbilder?

Du kanske också vill förvandla några av alla fantastiska bebisbilder till vackra förstoringar på andra material - till exempel på canvas eller som inramad förstoring. Du kan också samla dem i en fotobok som en bebisbok och bläddra igenom alla fina ögonblick från den första tiden.

Eller skapa fina inbjudningskort med egen bild på, för dop eller namngivningsfest.

Fler tips som kan inspirera dig

En unik födelsetavla med din egen bild

Personlig förstoring med namn och egen bild, till dig själv eller som present

En födelsetavla hyllar det unika med varje barn. Den kan hänga i ditt hem som en daglig påminnelse om ditt allra bösta minne: När du blev mamma eller pappa. En födelsetavla är mycket mer än bara en bild och lite information om det nyfödda barnet. Den skapar även glädje och symboliserar början på ett nytt kapitel i livet och ett nytt litet liv. Och oavsett om det är den första eller tredje födseln i familjen, är en födelsetavla ett fint sätt att markera ankomsten av en ny familjemedlem på.

Det unika här på CEWE är att du kan anpassa födelseförstoringen med din egen bild. Du kombinerar ett bildminne av de allra första ögonblicken, med ditt barns speciella data: tid, plats och mått. Kanske är det tiden för förlossningen som får dig att minnas när det började, vad du gjorde under tiden fram till när du åkte till sjukhuset och kanske när du kom hem med din lilla son eller dotter. Det blir ett unikt och värdefullt minne att ha på väggen i vardagsrummet, sovrummet eller på kontoret.

Designa din egen födelsetavla

När du skapar din födelsetavla här på CEWE kan du välja mellan olika designmallar som du kan anpassa med din egen personliga touch. Du kan också välja att designa den från grunden utan mall och då är det bara din fantasi som sätter gränserna! Det är en bra idé om du är van att arbeta med design och har egna unika idéer.

Du kan använda en bild från när din son eller dotter var nyfödd, eller så kan du välja en bebisbild tagen lite senare. Om du har varit hos en fotograf och vill använda ett professionellt foto, eller själv har tagit ett riktigt bra porträttfoto.

Fotopapper eller inramad förstoring

Du kan få inramade bilder och förstoringar, eller så kan du välja vår posterlist i trä, som har en vacker och stilren design.

Dekorera med en födelsetavla

Att ha en vackert inramad födelsetavla på väggen i vardagsrummet eller i barnrummet är ett fint sätt att förgylla hemmet på. Det är inte bara en iögonfallande väggdekoration, utan den skapar också glädje och personlighet i rummet. Varje gång du tittar på förstoringen blir du påmind om det speciella med att bli mamma eller pappa och den första tiden i bebisbubblan.

Vill du dekorera ditt hem med ännu mer personlig väggkonst? Läs våra inredningstips för väggkonst.

Ge bort en födelsetavla som present

Födelseförstoringen kan också vara en fin present till familj och vänner. Att ge bort en personlig förstoring visar att du har skapat en gåva med kärlek och omtanke. En födelsetavla kan vara en fin gåva till din vän eller en present till henne i din familj som har allt. Det spelar ingen roll att det är flera år sedan hon blev mamma. Hon kommer alltid att uppskatta ett fint minne från sitt barns födelse.

Det är en personlig present som kommer att hålla i många år framöver och som alltid kan starta ett samtal när gästerna ser födelsetavlan i hemmet. Oavsett om det är ditt eget barns födelse eller en present till någon som står dig nära så är en födelsetavla ett sätt att bevara ett unikt ögonblick i livet på, och göra det till en del av vardagen och inredningen.