Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Presenttips och julklappar till vänner

Letar du efter en personlig julklapp till din bästa vän? Här får du fyra presenttips till jul och resten av året - och du hittar ännu fler tips längre ner på sidan.

En present till din vän

Hitta årets julklappar 2023 till dina vänner, med era bästa minnen som motiv, här på CEWE

Vad ska du ge din bästa vän och övriga vänner i år? Vill du ge dem något de inte redan har, något unikt - och några av de mest personliga gåvor du kan skapa? Gör personliga julklappar med underbara minnen i form av bilder. En CEWE FOTOBOK ligger i topp när det gäller personliga gåvor till dina bästa vänner. En testvinnande kvalitetsprodukt i många olika format! Du fyller den enkelt med dina vänners bästa upplevelser.

CEWE FOTOBOK

Om du vill ge bort en CEWE FOTOBOK till en vän kan du välja mellan många olika format och designmallar

Personliga förstoringar till din vän

Skapa en väggbild med ett vackert foto som betyder något speciellt för din vän.

Bild på skumplatta

Bild på skumplatta ger dina bilder ett modernt och stilrent intryck. Materialet har låg vikt och är imponerande stabilt.

från 229,00 kr*

Skapa en fotokalender till din bästa vän

En fotokalender med dina egna bilder i kan passa perfekt som skrivbordskalender på din väns kontor eller som väggkalender hemma.

Mobilskal med personligt motiv

beställ ett mobilskal med ett fint minne som motiv för att göra din bästa vän glad varje gång mobilen används.
Mobilskal med en bild av din bästa väns son eller dotter som gåva

Personlig present: Mobilskal med en bild av din bästa väns son eller dotter

Om din vän har barn kan du lägga till en bild på barnet på mobilskalet för att göra din väns telefon mer personlig. Om ni har varit bästa vänner sedan barnsben kan du också lägga till ett roligt eller gulligt barndomsfoto av er tillsammans. En perfekt present till din bästa vän! Och det går snabbt att beställa.

Skapa online

Skapa vackra fotopresenter med dina vänners bilder på

Skapa en snabb julklapp av hög kvalitet till din vän.
Ge bort en fotopresent till mamma, mormor eller en vän i julklapp

Välj en av de alla fotopresenter som julklapp till din vän

Fotopresenter går snabbt att göra, och det räcker med en enda bild för att skapa fina minnen och göra en personlig present till din vän. Beställ en mugg med personlig bild på till eftermiddagskaffet eller kvällsteet för att skapa många mysiga stunder för din bästa vän.

Påbörja presenterna

Se hur du slår in en julklapp till din vän på ett riktigt fint sätt

Vad ska du ge din bästa vän i present?

Är din bästa vän en som har allt? En personlig fotobok med era gemensamma minnen är alltid en uppskattad och unik gåva.

Våra bästa vänner är något av det mest värdefulla vi har. Så självklart vill du hitta precis rätt presenter till dina vänner. Kanske har dina vänner redan alla prylar de behöver, och då är personliga presenter med egna bilder som motiv den perfekta gåvan. En fotobok, förstoring eller annan fotopresent kan inte bli mer personlig än när de innehåller gemensamma minnen som motiv!

Din bästa vän kan ta en titt på väggen varje dag eller ta fram semesterfotoboken och återuppleva era resor tillsammans, stunder med sin familj eller kanske roliga bilder från när ni var yngre.

Personlig present till din bästa vän

När du gör en personlig present till din bästa vän med bilder kan du antingen välja personliga bilder bara för henne - till exempel bilder med din väns partner eller familj. Det kan vara ett mobilskal med bild på din vän eller dennes barn. Eller så kan det vara gemensamma foton från era upplevelser tillsammans.

Om ni är barndomsvänner finns det säkert en massa söta bilder på er tillsammans, och om de är från den analoga eran kan du enkelt skanna eller fotografera av dem med din telefon och lägga in dem i en fotobok, på en förstoring eller något helt annat. Kanske åkte ni på en interrailresa tillsammans eller backpackade i Asien? Då kan det bli ett perfekt tema för en fotobok med en samling bilder som är värda att återuppleva för er båda två. Beställ två exemplar av fotoboken så har du även en fin present till dig själv.