Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Tygprodukter

Designa snygga tygprodukter med dina egna bilder på. Snygga, personliga, exklusiva och riktigt härliga!

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN

Hur vill du beställa dina fotopresenter?

Skillnaderna mellan att beställa i vår app, på vår hemsida eller i vårt fotoprogram.

CEWE-appen

 • Smidig tillgång till mobildbilder
 • Välj mellan våra populäraste fotopresenter
 • Beställ snabbt och smidigt, när och var du vill
VI REKOMMENDERAR

På vår hemsida

 • Stort utbud av fotopresenter med egen design
 • Välj mellan många designmallar och layouter
 • Arbeta med dina fotopresenter på dator, surfplatta och smartphone

CEWE Fotoprogram

 • Stort utbud av fotopresenter med egen design
 • Alla funktioner och designmöjligheter
 • Skapa din egen design på många olika fotoprodukter

Tryck på tyg

Här hos CEWE.se kan du göra flera olika slags tryck på tyg. Du kan få din egen bild tryckt på T-shirts och förkläden eller göra väskor och kuddar med bilder, bara för att nämna ett några få. Det är ett roligt och kreativt sätt att använda sina bilder på, och det är perfekta presentidéer. I stället för att framkalla dina bilder eller att sätta in dem i en fotobok, kan du göra söta och kreativa tygtryck. Läs med här och se om det inte är något för dig.

Tryck på tyg DIY-style

Tygtrycket du kan göra här hos oss med dina egna bilder är inte som det du själv gjorde på dagis för några år sedan… Det är fortfarande DIY-tygtryck men på ett helt annat sätt.

Du kan göra olika sorters tryck på tyg. En fotopresent som alltid är en hit är en läcker kudde med bild som du kan göra här i olika storlekar och format. Du kan både göra en fin kudde med din egen bild till soffan eller en läcker kudde med en bild av hela familjen till barnrummet. Det kan också vara en bra present med en härligt mjuk kudde till det lilla barnet med en bild på av hans/hennes föräldrar. Här kan du se tre av våra mycket populära tygprodukter:

 1. Hjärtkudde med fyllning är perfekt att ge som alla hjärtans dag-present eller bara som vardagspresent till din partner. Visa din kärlek med en fin, hjärtformad kramkudde med en fin bild av er två tryckt på.
 2. T-shirt med tryck är en evig klassiker inom tygtryck. Du kan göra T-shirts med bilder av vad som helst som du själv har en bild av.
 3. Förkläde med bild. Förkläden behöver inte vara så tråkiga, och kökssysslorna kan absolut bli festliga med ett läckert förkläde med en fin eller festlig bild och en rolig text tryckt på.

Du kan faktiskt göra fotopresenter till hela familjen om du är lite kreativ och har några häftiga eller roliga bilder. Här kan du se en lista över presentidéer till alla familjemedlemmar som du kan göra som tryck på tyg eller andra fotoprodukter där du kan använda dina egna bilder.

 • Present till mamma: En fin tykkasse med ett foto av hela familjen
 • Present till din bättre hälft: Han ska väl ha ett läckert kockförkläde, till när han lagar mat till hela familjen! Våra förkläden är gjorda i tjock och läcker bomull och tryckt på tyget i vacker och hållbar kvalitet. Hitta en bra bild av dig själv eller av honom i en rolig situation och lägg eventuellt till ett par roliga ord. Då är presenten till honom avklarad!
 • Födelsedagspresent till den stora tjejen: Hon ska väl ha en shoppingväska lyx med en bild av vännen eller favoritponnyn.
 • Doppresent: Den lilla nya ska ha en söt och mjuk nalle, som har en T-shirt på sig med tryck på tyget. Det kan vara en bild av den lilla själv eller av mamma och pappa. En riktigt söt present som kommer uppskattas både medan barnet är litet, men också när han/hon blir större.

Så får du din bild tryckt på tyg och våra andra fotoprodukter

I stället för att föra över trycket till tyg, som nuförtiden är ett lite gammaldags sätt att göra tygtryck på, gör du bara allt online.

 • Hitta produkten du gärna vill göra
 • Ladda upp bilden du gärna vill trycka på din T-shirt, kudde eller vad du annars vill göra
 • Rätta till och använd eventuellt de många möjligheterna att leka med färger, designer och Cliparts

Så enkelt är det!

Beställ tryck på tyg här

Du kan beställa allt online, så enklare kan det faktiskt inte bli. Du kan göra allt hemma från soffan när det passar dig, och din produkt kommer med posten. Det finns hela tre olika sätt att beställa våra fotoprodukter på; här på vår hemsida, via vår app eller i vårt gratis designprogram.

Mycket nöje!