CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Bild T-shirt
Bild T-shirt
Bild T-shirt

T-shirt med bild

Bär med dig dina kära, nära hjärtat!

Unik design: Var kreativ och designa din egen vita t-shirt med önskat motiv. Finns i fem storlekar.

  • 100 % vit bomull
  • Finns i storlekarna S, M, L, XL och XXL
  • Tvättas i 30° C
från 269,00 kr *

Hur vill du beställa?

I nästa steg ser du den förväntade leveranstiden utifrån dina val.

Produktinformation

Material:

100 % bomull

Storlek:

S, M, L, XL och XXL

Färg:

27 × 18 cm

Tryckbar yta:

27 × 18 cm

Design:

Stort utbud med designmallar

T-shirt med tryck – gör T-shirts med din egen bild

Önskar du inte ibland att du helt själv skulle kunna bestämma hur dina kläder ska se ut? Drömmer du också ibland om den perfekta T-shirten med ett coolt tryck…? Då ska du göra en T-shirt med tryck här hos CEWE. Du bestämmer själv vilken bild eller text som ska tryckas på din T-shirt. Du ska bara ladda upp de av dina egna bilder som du vill trycka på tröjan, så tar vi hand om resten.

Var alltid nära dina kära med en T-shirt med tryck

Tänk att ha din partner eller din mamma precis vid hjärtat varje dag – finns det något bättre? Du kan också göra tryck på T-shirt med foton av hela familjen, med hunden, med semesterbilder eller någon av dina andra favoritbilder.

En T-shirt med tryck är den perfekta presenten

Är du på utkik efter den perfekta födelsedagspresenten? Här är det perfekt att ge en T-shirt med en bild du själv har tagit. En personlig present är alltid en hit, och här ger vi dig ett par förslag till vad du kan få tryckt på T-shirten som ska ges i present:

En söt presentidé till din bästa vän: En T-shirt med foto av dig och vännen tillsammans Presenten till din partner: En T-shirt med bild av dig, självklart, och kanske lite rolig text Till dina föräldrar: En T-shirt med den sötaste bilden av barnbarnen Presenten till honom som har allt: En T-shirt med foto av grabbarna/fotbollslaget/barnen eller vad han nu tycker är bäst i världen

Kom ihåg att du själv kan bestämma vad som ska tryckas på T-shirten. Du ska bara ha en bild av det, annars får du gå ut och ta en. Du kan också lägga till lite text och annat pynt, så din T-shirt blir helt unik.

Billig T-shirt med tryck eller en i bra kvalitet?

En mysig och rolig aktivitet med barnen är att göra tryck på tyg. Du kan kanske till och med själv komma ihåg det från när du var barn. Här kan du använda en billig T-shirt som har gjort färdigt sin värnplikt och låta barnen rita på eller göra roliga tryck med färger. Men ska du ha en läcker T-shirt till dig själv med ett fint valfritt motiv, eller en present till en du tycker om, rekommenderar vi dig att köpa den här hos CEWE.se. Våra T-shirts är gjorda av härligt mjuk bomull, och så länge du tvättar den ut och in och undviker att torktumla den så håller den sig fin. Det är till och med jätteenkelt att göra den, se bara här:

  • Gör din T-shirt här på sidan eller ladda ner vårt gratis program till att göra fotoprodukter i
  • Välj storlek på din T-shirt – de fås i storlek S till XXL
  • Ladda upp bilden du vill trycka på T-shirten
  • Lägg den i korgen och beställ

Det är snabbt och enkelt, och du kan välja mellan olika leveransmetoder. Leveranstiden är ca. 4-6 vardagar.

Du bestämmer motivet på din T-shirt

Gör olika sorters tryck på din T-shirt. Här är ett par idéer om du behöver inspiration:

T-shirt med tryck till barn: Här kan du trycka en bild av barnen eller av dem och deras bästa kompis, hela familjen eller hela Idas handbollslag eller Williams basketlag. Gör en tröja med foto från din favoritstad: T-shirts med tryck från Stockholm är alltid populära, kanske är de till och med omköra av T-shirts med tryck från Göteborg? Gör din egen T-shirt med tryck från din stad, så visar du var du kommer ifrån och att du är stolt av din stad. Du har hela 27x18 cm till din bild och vi rekommenderar en upplösning på 2126 x 1417 pixlar.

Våra T-shirts är gjorda av 100 % bomull och fås i storlek S till XXL, så det finns säkert en som passar dig. Du kan välja en designmall om du inte tror att dina designkunskaper är helt i topp. Dessutom kan du också skriva lite text på T-shirten om du har ett budskap du gärna vill sprida. Det kan vara en liten rolig text, ett namn eller något helt annat.

Gör en T-shirt med tryck till speciella högtider

Ska du på möhippa med tjejerna, på tur med familjen eller på teambuilding med kollegorna? Här är det också perfekt med en hemgjord T-shirt till er allihop, så man kan se att ni hör ihop. Det ser roligt ut och det förstärker sammanhållningen när alla kan se att ni är ett lag! Är du kreativ och vill gärna använda dina egna vackra bilder till läckra fotoprodukter, så ta en titt på våra andra fotoprodukter. Du kan göra allt från din egen fotobok och fotokalender till posters och inbjudningar.

Mycket nöje!