CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Fotoklistermärken
Fotoklistermärken
Fotoklistermärken
Fotoklistermärken
Fotoklistermärken
Fotoklistermärken
Fotoklistermärken
Fotoklistermärken

Fotoklistermärken

Fotoglädje för alla tillfällen

Använd dina fotominnen som festdekorationer, på skolböcker och presenter.

 • Blankt eller matt fotopapper
 • Olika storlekar och format
 • Personliga klistermärken med bilder, text och cliparts
59,00 kr *

Hur vill du beställa?

I nästa steg ser du den förväntade leveranstiden utifrån dina val.

Produktinformation

Material:

Matt eller blankt fotopapper

 • Blankt fotopapper: klara färger med fin glans
 • Matt fotopapper: reflexfri yta. Papperet är särskilt lämpligt för ojämna ytor.

Mått:

 • Rektangulära: Välj mellan
  • 4 klistermärken (ca 6 x 8 cm)
  • 8 klistermärken (ca. 4 x 6 cm)
  • 16 klistermärken (ca 3 x 4 cm)
 • Runda: 8 klistermärken (ca 4 cm i diameter)
 • Kvadratiska: 8 klistermärken (ca 4 x 4 cm)
 • Arkets storlek: ca 13 x 18 cm

Designmöjligheter:

Cliparts, texter, filter, layouter

Klistermärken – gör dina egna stickers

Skapa snygga klistermärken med dina egna bilder! Klistermärkena trycks på lyxfotopapper och du kan välja mellan ark med 4, 8 eller 16 klistermärken. Det kan vara samma bild eller text eller olika klistermärken beroende på vad du ska använda dem till.

Gör klistermärken med namn eller bild

Man har alltid användning för klistermärken och när du dessutom kan göra dina egna finns klistermärken för varje tillfälle. Gör själv klistermärken med logga, bild eller text. Kanske har du en söt eller rolig bild på barnen eller på dig själv, eller ska du röja upp och organisera och har användning för klistermärken med namn eller text på.

Klistermärken med namn eller egna bilder är utmärka att använda till mindre barn. Gör klistermärken med bild på barnet och eventuellt barnets namn så har du en matlåda med namn eller en drickflaska med namn som inte försvinner i skolan eller på förskolan.

Klistermärken med logga eller text

Om du har ett företag kan du göra egna klistermärken med logga och eventuellt en bild. Klistermärkena kan sättas på brevpapper, på posters eller annan reklam som du delar ut för ditt företag. Du kan även sätta dem på små kort eller på presentpåsar om du delar ut sådana som reklam för ditt företag.

Kanske ska du anordna en stor fest under året och ska bjuda in till 30-, 40-, 50- eller 60-årskalas eller ska du kanske göra dopinbjudningar Sätt klistermärkena på inbjudningar och kort som du gör under året så blir de riktigt tjusiga och personliga.

Roliga klistermärken till barnen

Klistermärken har man alltid användning av! Särskilt barn tycker om klistermärken, och vem kan sanningsenligt säga att de som barn inte satt upp klistermärken på inte så populära ställen. Använd klistermärken på ett pedagogiskt sätt: Som belöning till barnet som lärt sig sova i sin egen säng eller gå på pottan eller något annat som tränas på för tillfället. Sätt upp ett stort kartongark i barnets rum och ha en hög klistermärken liggande. När barnet varit duktigt kan det själv få välja ett klistermärke att sätta upp. Detta kan bli mycket populärt i och med att du kan designa klistermärken med bilder på sådant som barnet tycker om.

Gör klistermärken med egen text

Det finns många skojiga möjligheter med klistermärken med dina egna bilder. Men även om man säger att en bild säger mer än tusen ord är det på tiden att vi använder några väl valda ord istället. Det kan du såklart göra här där du även kan göra dina egna klistermärken med text. Vad det ska stå, det bestämmer du själv. Är det ett ordspråk eller ett talesätt som du tycker extra mycket om och som du gärna skulle sätta upp omkring dig? Det kan även vara en söt liten mening som dina barn ska komma ihåg och som du med klistermärken sätter upp så att de ser den flera gånger om dagen. Exempelvis på badrumsspegeln, på framsidan av en skolbok eller på påläggsförpackningen i kylen.

Så här avlägsnar du klistermärken

Få gör egna klistermärken för att sedan ta bort dem. Men så småningom ska de kanske avlägsnas och hur gör man det då på enklaste sätt? Se här:

 • Regel nr 1 gäller först och främst de som har barn: Innan du överhuvudtaget ger barnen lov att sätta upp klistermärken, ha ett samtal med dem om var det de får lov att sätta upp klistermärkena. På det sättet kan du undvika att behöva ta bort riktigt många klistermärken som plötsligt sitter på ställen som inte är så lämpliga.
 • När klistermärket ska avlägsnas kan du göra följande: Fukta en bit hushållspapper eller en trasa med matolja och gnid in klistermärket. Efter en kort stund kan du dra av det och om det inte släpper helt, gnid på mer matolja.
 • När du tagit bort det mesta kan du använda lite lacknafta för att avlägsna limresterna.

Lycka till!