Kort och inbjudningar > Inbjudningskort

Inbjudningskort med foto för årets fester i 2019

Ska du ha bröllop, konfirmation, barndop eller födelsedag? Designa gärna inbjudningskort med dina foton hos oss.

Du kan antingen använda dig av vår populära fotoprogram eller designa ditt inbjudningskort direkt här på sidan. Vi erbjuder ett brett utbud av format och designs, så att du kan få den inbjudning som passar ditt tillfälle din fest.

Du kan välja att göra ditt inbjudningskort som enkelt kort, dubbla kort eller i vykortsformat. Oavsett vilken typ av fest som din inbjudning inbjuder till, så har vi hundratals olika designs att välja mellan. Här kan du få ett överblick över alla våra korttyper och format.
DOPINBJUDNINGAR

DOPINBJUDNINGAR

Designa personliga dopinbjudningar

Bjud in till dop med söta dopinbjudningar


från 79,00 kr*
INBJUDNINGSKORT TILL BARNKALAS

INBJUDNINGSKORT TILL BARNKALAS

Designa personliga barnkalasinbjudningar

Gör festliga inbjudningskort till barnkalas. Sätt enkelt in ditt eget foto och din egen text


från 79,00 kr*
BRÖLLOPSINBJUDNINGAR

BRÖLLOPSINBJUDNINGAR

Designa personliga bröllopsinbjudningar

Skicka vackra och romantiska bröllopsinbjudningar till familj, vänner och bekanta


från 79,00 kr*
INBJUDNINGSKORT TILL FÖDELSEDAG

INBJUDNINGSKORT TILL FÖDELSEDAG

Designa personliga födelsedagsinbjudningar

Använd personliga inbjudningar till din födelsedag


från 79,00 kr*
INBJUDNINGSKORT TILL JÄMNA FÖDELSEDAGAR

INBJUDNINGSKORT TILL JÄMNA FÖDELSEDAGAR

Designa personliga inbjudningar till jämna födelsedagar

Använd personliga inbjudningar till din födelsedag


från 79,00 kr*
KONFIRMATIONSKORT

KONFIRMATIONSKORT

Designa personliga konfirmationskort

Designa vackra och personliga konfirmationsinbjudningar med dina egna bilder.


från 79,00 kr*
STUDENTINBJUDNINGAR

STUDENTINBJUDNINGAR

Designa personliga inbjudningskort till studenten

Bjud in till festen med personliga studentinbjudningar med ditt eget foto och din egen text


från 79,00 kr*
TACKKORT

TACKKORT

Designa personliga tackkort

Säg tack för senast med personliga tackkort


från 79,00 kr*
STUDENTINBJUDNINGAR

STUDENTINBJUDNINGAR

Designa personliga inbjudningskort till studenten

Bjud in till festen med personliga studentinbjudningar med ditt eget foto och din egen text


från 79,00 kr*
STUDENTINBJUDNINGAR

STUDENTINBJUDNINGAR

Designa personliga inbjudningskort till studenten

Bjud in till festen med personliga studentinbjudningar med ditt eget foto och din egen text


från 79,00 kr*

Designa inbjudningar till festen och andra glada händelser


Ska du ordna en fest? Kanske ska du fira kärleken och göra bröllopsinbjudningar. Det kan också hända att två har blivit tre och ni ska göra inbjudningar till barndop. Eller börjar du närma dig en jämn dag och ska skicka inbjudningar till 30-, 40- eller kanske 60-årsfesten? Oavsett vad du ska fira så kan du hitta fina inbjudningar som du kan beställa med dina egna foton.


Gör inbjudningar med dina foton och våra gratismallar


Vi ställer vårt gratisprogram till ditt förfogande så att du kan göra fina och personliga inbjudningar online precis som du vill ha dem. I programmet ingår många mallar och designer som du kan använda helt utan kostnad.


Gör inbjudningarna online


Det är mycket som ska ordnas när du har bjudit in till fest och många praktiska saker att hålla reda på. Därför är det en fördel att du enkelt kan göra inbjudningarna online på vår webbplats eller genom att ladda ner vårt designprogram. Du behöver inte går i olika butiker för att hitta fina inbjudningar. Det enda du behöver ha koll på är de praktiska uppgifterna som tid och plats för bröllopet eller födelsedagsfesten samt ett bra foto som du gärna vill trycka på inbjudan. Nu kan du själv designa din inbjudan snabbt och lätt och få den levererad efter några dagar.


Inbjudningar med foton


Gör inbjudningar till festen med foton och skapa en personlig och vacker inbjudan som väcker uppmärksamhet. Du kan själv designa din inbjudan in i minsta detalj. Det här kan du välja:

• Använd ditt eget foto
• Olika korttyper och format
• Diverse designer
• Olika typsnitt till den praktiska informationen
• Många färger och cliparts att dekorera med

Inbjudningarna levereras i 10-pack och kuvert ingår.


Bjud in till festen i god tid och andra tips


Ett bra råd är att börja i god tid. Det gäller både när du gör inbjudningarna och när du bestämmer vem som ska bjudas. Ska du bjuda in till konfirmation kan det hända att konfirmanden gärna vill bjuda en kompis eller granne och det behöver ni kanske prata igenom. Ska du ordna bröllop måste du också ta ställning till vilka som ska komma. Ska hela familjen på brudens och brudgummens sida bjudas in? Alla morbröder, farbröder, mostrar, fastrar och kusiner? Eller ska det vara vännerna och de närmaste familjemedlemmarna? Diskutera det i god tid så att ni inte två dagar innan inbjudningarna ska skickas ut fortfarande inte har kommit överens om vilka som ska bjudas.

När du har gjort inbjudningarna och har fått dem precis som du vill ha dem, är det dags att frankera och skicka dem. Gör en lista med adressen på de gäster som ska bjudas till festen, så att du inte ska leta efter det samtidigt som du skriver på kuvertet. Sätt på frimärken och skicka inbjudningarna i god tid. Många är uppbokade på våren, och det är viktigt att du är ute i god tid om du ska vara säker på att gästerna kan komma till din fest. En bra tumregel är att skicka ut inbjudningarna ungefär två månader i förväg och be om svar senaste två veckor innan arrangemanget äger rum. Då har du koll på läget och två veckor innan festen går av stapeln kan du göra bordsplaceringen och beräkna mat och dryck till det antal gäster som kommer.


Gör också placeringskort och tackkort med dina egna foton


Gå steget länge och gör också placeringskort med foto på brudparet eller dopbarnet. Du kan designa dem i samma stil som inbjudningarna – det ger ett fint helhetsintryck.

Har du funderat på tackkort? Om du inte har gjort det ännu så har du möjlighet att göra det när festen är över och du har lite mer tid. Vi trycker och levererar dina inbjudningar, placeringskort och tackkort, så att du kan koncentrera dig på allt annat du måste ordna till den stora festen.


Gör inbjudningarna i vår app


Vill du göra inbjudningarna snabbare och använda de bilder du har på telefonen? Använd vår fotoapp CEWE FOTOVÄRLD. Här kan du både göra kort och inbjudningar samt de fina och populära fotoböckerna med plats för text, fotokalendrar och andra fotoprodukter med dina egna bilder.


Gör fotoprodukter med bilder från festen


När festen är över och det blir vardag igen har du säkert många bilder liggande. Dem kan du använda till att göra stora bilder av festens höjdpunkt, fullträffen på de lyckligt nygifta eller fina stora väggbilder till hemmet.

Du kan också göra ett dekorativt fotocollage så behöver du inte nöja dig med en bild utan kan välja många och kombinera dem efter exempelvis färgnyanser.


Nöjdhetsgaranti och en engagerad kundtjänst


Vi vill gärna att du ska vara nöjd med de inbjudningar och kort du gör hos oss. Därför ger vi dig 100% nöjdhetsgaranti så att vi tillsammans kan lösa problemet om produkterna inte blivit som du hade tänkt dig.

Kontakta också vår duktiga kundtjänst om du stöter på problem på vägen. De hjälper dig gärna på e-post eller telefon om du undrar över något, har frågor om leveransen eller om det skulle uppstå något problem.

Mycket nöje – och trevlig fest!