Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Inbjudningskort med dina egna bilder på för olika tillfällen Inbjudningskort med dina egna bilder på för olika tillfällen

Personliga inbjudningar

Skapa vackra inbjudningskort online med egna bilder

Inbjudningskort med bild för årets fester

Ska du ha bröllop, konfirmation, dop eller födelsedag? Designa egna inbjudningskort med dina bilder på hos oss!

En vacker dekoration för dina inbjudningskort

Ge dina inbjudningskort ett lyxigt utseende med vår fina effektlack

Papperskvaliteter

Välj mellan fyra olika papperssorter!
Standardpapper hälsningskort Standardpapper hälsningskort Matt papper

Exklusivt digitaltryck med matt yta. Pappersvikt: 300 g/m².

Naturpapper (100% återvunnet)

Digitaltryck av hög kvalitet på återvunnet papper. Pappersvikt: 300g/m²

Premiumpapper hälsningskort Premiumpapper hälsningskort Strukturpapper

Strukturpapper ger en extra elegant känsla och har en ytvikt på 300 g/m².

Blankt papper hälsningskort Blankt papper hälsningskort Blankt papper

Efterbehandlade hälsningskort för dig som gillar en blank yta. Pappersvikt: 300 g/m².

 • Lyxig UV-lackering på utsidorna
 • Strålande färgåtergivning
 • Smuts- och fukttålig yta

Vanliga frågor om inbjudningskort

 1. Välj om du vill skapa inbjudningarna på din dator (online eller i vårt fotoprogram) eller i din mobil (online eller i vår app)
 2. Välj anledning (t.ex. bröllop, dop eller födelsedag)
 3. Välj designmall
 4. Välj korttyp, papperstyp, sidlayout och antal
 5. Gå vidare till designredigeraren
 6. Lägg in bild, text och eventuella cliparts i mallen

För dop är det vanligast att skicka ut inbjudningar några månader i förväg. Men även här är det en bra idé att muntligen berätta för gästerna om datumet så snart ni har bestämt det.

För konfirmation är det vanligt att skicka ut inbjudningar i början av året (januari och februari). Detsamma gäller för bröllop - åtminstone om det är ett vårbröllop. Om det är i augusti eller senare kanske du vill vänta till tre månader innan. Om du redan vet datumet vill du vara säker på att dina gäster kan komma, så du kanske vill skicka ett Save the date-kort ett helt eller halvår innan. För födelsedag kan du skicka ut inbjudningarna några månader i förväg och välja att meddela datumet muntligt eller via sms tidigare, så snart du vet datumet.

Priset på inbjudningskort varierar beroende på pappers- och korttyp. Du kan se vår prislista här. Du kan också hålla koll på priset när du lägger korten i varukorgen.

Designa inbjudningar till festen och andra glada händelser

Ska du ordna en fest? Kanske ska du fira kärleken och göra bröllopsinbjudningar. Det kan också hända att två har blivit tre och ni ska göra inbjudningskort till dop. Eller börjar du närma dig en jämn dag och ska skicka inbjudningar till 30-, 40- eller kanske 60-årsfesten? Oavsett vad du ska fira så kan du hitta fina inbjudningar som du kan beställa med dina egna foton.

Gör inbjudningar med dina foton och våra gratismallar

Vi ställer vårt gratis fotoprogram till ditt förfogande så att du kan göra personliga inbjudningar och kort med foto online precis som du vill ha dem. I programmet ingår många mallar och designer som du kan använda helt utan kostnad.

Gör inbjudningarna online

Det är mycket som ska ordnas när du har bjudit in till fest och många praktiska saker att hålla reda på. Därför är det en fördel att du enkelt kan göra inbjudningarna online på vår webbplats eller genom att ladda ner vårt designprogram. Du behöver inte går i olika butiker för att hitta fina inbjudningskort. Det enda du behöver ha koll på är de praktiska uppgifterna som tid och plats för bröllopet eller födelsedagsfesten samt ett bra foto som du gärna vill trycka på inbjudan. Nu kan du själv designa din inbjudan snabbt och lätt och få den levererad efter några dagar.

Inbjudningar med foton

Gör inbjudningar till festen med foton och skapa en personlig och vacker inbjudan som väcker uppmärksamhet. Du kan själv designa din inbjudan in i minsta detalj. Det här kan du välja:

 • Använd ditt eget foto

 • Olika korttyper och format

 • Diverse designer

 • Olika typsnitt till den praktiska informationen

 • Många färger och cliparts att dekorera med

Inbjudningarna levereras i 10-pack och kuvert ingår.

Bjud in till festen i god tid och andra tips

Ett bra råd är att börja i god tid. Det gäller både när du gör inbjudningarna och när du bestämmer vem som ska bjudas. Ska du göra konfirmations inbjudningar kan det hända att konfirmanden gärna vill bjuda en kompis eller granne och det behöver ni kanske prata igenom. Ska du ordna bröllop måste du också ta ställning till vilka som ska komma. Ska hela familjen på brudens och brudgummens sida bjudas in? Alla morbröder, farbröder, mostrar, fastrar och kusiner? Eller ska det vara vännerna och de närmaste familjemedlemmarna? Diskutera det i god tid så att ni inte två dagar innan inbjudningarna ska skickas ut fortfarande inte har kommit överens om vilka som ska bjudas.

När du har gjort inbjudningarna och har fått dem precis som du vill ha dem, är det dags att frankera och skicka dem. Gör en lista med adressen på de gäster som ska bjudas till festen, så att du inte ska leta efter det samtidigt som du skriver på kuvertet. Sätt på frimärken och skicka inbjudningarna i god tid. Många är uppbokade på våren, och det är viktigt att du är ute i god tid om du ska vara säker på att gästerna kan komma till din fest. En bra tumregel är att skicka ut inbjudningarna ungefär två månader i förväg och be om svar senaste två veckor innan arrangemanget äger rum. Då har du koll på läget och två veckor innan festen går av stapeln kan du göra bordsplaceringen och beräkna mat och dryck till det antal gäster som kommer.

Gör också placeringskort och tackkort med dina egna foton

Gå steget länge och gör också placeringskort med foto på brudparet eller dopbarnet. Du kan designa dem i samma stil som inbjudningarna – det ger ett fint helhetsintryck.

Har du funderat på tackkort? Om du inte har gjort det ännu så har du möjlighet att göra det när festen är över och du har lite mer tid. Vi trycker och levererar dina inbjudningskort, placeringskort och tackkort, så att du kan koncentrera dig på allt annat du måste ordna till den stora festen.

Gör inbjudningarna i vår app

Vill du göra inbjudningarna snabbare och använda de bilder du har på telefonen? Använd vår foto app CEWE FOTOVÄRLD. Här kan du både göra kort och inbjudningar samt de fina och populära fotoböckerna med plats för text, fotokalendrar och andra fotoprodukter med dina egna bilder.

Gör fotoprodukter med bilder från festen

När festen är över och det blir vardag igen har du säkert många bilder liggande. Dem kan du använda till att göra stora bilder av festens höjdpunkt, fullträffen på de lyckligt nygifta eller stora fina förstoringar till hemmet. Ta reda på hur du använder konfirmationsbilder som väggdekorationer.

Du kan också göra ett dekorativt fotocollage så behöver du inte nöja dig med en bild utan kan välja många och kombinera dem efter exempelvis färgnyanser.

Nöjdhetsgaranti och en engagerad kundtjänst

Vi vill gärna att du ska vara nöjd med de inbjudningar och kort du gör hos oss. Därför ger vi dig 100% nöjdhetsgaranti så att vi tillsammans kan lösa problemet om produkterna inte blivit som du hade tänkt dig.

Kontakta också vår duktiga kundtjänst om du stöter på problem på vägen. De hjälper dig gärna på e-post eller telefon om du undrar över något, har frågor om leveransen eller om det skulle uppstå något problem.

Mycket nöje – och trevlig fest!