Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Läser in...

Personliga inbjudningskort till barnkalas

En födelsedag är för många barn en av de viktigaste dagarna på året – en dag som de ser fram emot i flera veckor eftersom de blir bortskämda av alla runt omkring sig. Som de flesta föräldrar vill du säkert ge ditt barns födelsedag något speciellt genom att ha kalas på dagis, fritids eller med familjen.

När det är bestämt att det ska hållas kalas är det mycket som ska planeras och som du ska ha koll på. En av de viktigaste sakerna att ha ordning på är att få gjort alla inbjudningskort till barnkalaset.

Många väljer att köpa de färdigproducerade barnkalasinbjudningarna som man kan köpa i de flesta mataffärerna. Men vad sägs om att göra denna dag lite extra speciell?

Inbjudningar till barnkalas – snabbt och enkelt

Hos Cewe.se kan du snabbt och enkelt göra vackra, kreativa och personliga inbjudningskort till barnkalas. Du väljer mellan olika sorters kort, såsom vykort, enkelkort och dubbelkort i flera storlekar. Du kan också använda en lång rad designmallar som har barnkalastema.

Bland våra designmallar i kategorin barnkalas hittar du teman som t.ex. prinsessa, pirat, bilar, fotboll och djur, som du fritt kan välja att använda till dina inbjudningar. Oavsett om du väljer en mall eller inte så blir dina inbjudningar till barnkalaset mycket personliga då du sätter in egna bilder och texter.

Har du redan bestämt dig för att göra ett personligt inbjudningskort med era bilder till barnkalaset?

Så enkelt är det:

  • Tryck på knappen ”Designa här”
  • Välj önskat kort under menyn ”Produkt”
  • Välj ett designtema under ”Designmall” eller använd bara en tom layout
  • Ladda upp bilder, t.ex. på födelsedagsbarnet, och skriv en personlig text
  • När du är färdig, lägg dina inbjudningar i varukorgen
  • Genomför din beställning och efter 5-7 vardagar får du din order med posten.

Enklare blir det inte att göra ditt barns födelsedag lite extra speciell!

100 % nöjdhetsgaranti på kort

Vi erbjuder 100 % nöjdhetsgaranti på alla våra kort och inbjudningar. Skulle du därför mot förmodan inte vara nöjd med dina inbjduningskort så kontakta vår kundservice inom 14 dagar efter du fått dem. De sitter redo måndag-fredag från kl. 8.30-18.00 på e-mail: support@Cewe.se.dk

Behöver du presentidéer?

Ska du ha kalas för en av de yngsta? Förutom inbjudningskort till barnkalas kan du göra många andra vackra och personliga fotoprodukter Cewe.se.

Ta exempelvis en titt på våra vackra spel och gosedjur där du har möjlighet att sätta in en bild efter eget val. Eller vad sägs om 12 Faber-Castell färgpennor där din egen bild finns på framsidan av metallfodralet? Du kan också göra en supersnygg wallsticker till barnrummet. Det är garanterat en unik present som ingen annan har tänkt på.

Titta runt på sidan och få inspiration till både barnkalaset och många andra tillfällen!

Mycket nöje med att göra dina egna inbjudningskort till barnkalaset. Vi önskar ditt barn en fantastisk födelsedag!