CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Bild och vykort hälsningskort
Bild och vykort hälsningskort

Vykort med dina bilder

Visa dina nära och kära att du tänker på dem: Skicka ett vykort du designat själv med dina egna bilder.

  • Tre papperskvaliteter
  • Färgade kuvert som tillval
  • Effektlack som tillval
från 149,00 kr *

Hur vill du beställa?

I nästa steg ser du den förväntade leveranstiden utifrån dina val.

Format:

  • Vykort (10,5 x 14,8 cm)
  • Vykort XL (10,5 x 21 cm)

Material och tryck:

Kraftig kartong med laminering

Leverans:

10-pack

Våra vykort

Välj önskat format

Direktförsändelse

Skickas direkt till mottagaren

Vykort med dina bilder

Skapa personliga vykort med dina egna bilder

Göra egna vykort

Det är ett roligt sätt att både skicka och få vykort. De flesta skickar vykort när de är på semester precis som julkort med foto till jul. Och det är en fin tradition som vi ska hålla fast vid, även om många vykort idag är elektroniska. Det är något särskilt med att tömma brevlådan och få syn på ett blankt, färgglatt vykort med en fin hälsning.

Men ... Vissa gånger hittar vi inget motiv som vi tycker om. Det är de vanliga aporna med solglasögon och medlemmar av kungafamiljen. Men om man nu gärna vill skicka ett personlig vykort med en speciell bild som man kanske tagit själv, är det möjligt? Ja, det är det här hos CEWE. Designa ditt eget vykort och ladda upp en egen bild. Voilá, och du har ett vykort med det perfekta motivet, redo för din personlig hälsning.

Förutom att använda dina semesterbilder på ett vykort, finns det många andra fina fotoprodukter du kan använda dina unika bilder på. Använd dina reseupplevelser på allt från fotopussel till fotomuggar på och fotokalendrar.

Skapa ditt vykort online

Skapa dina personliga vykort online direkt på vår hemsida. Gör så här:

  • Klicka på Designa online
  • Välj kategori i menyn till vänster och välj eventuellt en designmall
  • Ladda upp din bild och lägg till eventuell text. Detta är det enklaste om du ska skicka samma hälsning till flera. Annars kan du även göra vykort utan text och skriva det för hand när du mottar det
  • Lägg i varukorgen och beställ

Du kan också göra egna kort. Ska du hålla en stor fest som bröllop eller konfirmation kan du skapa dina bröllopsinbjudningar eller inbjudningskort till konfirmationen snabbt och enkelt här på CEWE.

Skicka egna vykort till födelsedag eller annan högtidsdag

Har du en väninna som snart fyller år och som bor långt bort? Kanske har ni inte möjlighet att ses? Varför inte skicka ett vykort istället för det sedvanliga sms:et? Det känns mer personligt att få ett kort och om du gör ett fint, sött eller roligt vykort med en bild på er två eller något annat fint minne ni delar kommer hon verkligen att bli glatt överraskad.

Du behöver faktiskt inte ens en särskild anledning för att skicka ett vykort. När är det inte trevlig att få en hälsning från någon man tycker om? Har du varit på en särskild tillställning, till exempel ett bröllop, där du tagit en fin bild till bröllopsalbumet, eller har du roliga möhippebilder kan du beställa ett vykort med den vackraste eller roligaste bilden därifrån. Skicka kortet med ett "Tack för senast" eller en annan hälsning för att visa att du uppskattade sällskapet och festen. Vem skulle inte bli glad av det?

Du kan även göra egna vykort med flera bilder. När du designar vykort i vår beställningsprogram kan du välja om du vill göra 10 likadana vykort eller 10 olika. Du laddar bara upp den eller de bilder du vill ha tryckt/a på vykortet och beställer.

Se även vår foto app för vykort och många andra spännande fotoprodukter. Med hjälp av appen kan du skapa egna vykort var du än befinner dig.

Vilka bilder kan du använda på dina vykort?

Vykort som du själv designat med dina egna foton kan bli små konstverk som förtjänar att hängas upp. Du kan välja nästan helt fritt när du ska välja bild till ditt vykort. Kika bland bilderna i din telefon eller i kameran och välj ett speciellt motiv som betyder något för mottagaren. Du kan även gå ut och ta bilder av staden, naturen eller dig själv, familjen eller väninnorna beroende på vem som ska få kortet och av vilken anledning. Dessutom kan du välja mellan två storlekar, vanlig och XL.

Använd dina vykort med personliga bilder till inbjudningar till födelsedagen eller andra speciella tillställningar eller bara för en hälsning till någon du tycker om.

Lycka till!