CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och fotokalender.

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Gör en fotobok med era bästa semesterbilder Semesterbilder

Semesterbilder

Årets semesterbilder i en CEWE FOTOBOK

 • Stort urval av format
 • Många designmöjligheter
 • Effektlack för de flesta format
från 99,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format

Omslag:

 • Hårdpärm
 • Mjukt omslag
 • Häftad
 • Konstläder
 • Canvas

Papperskvalitet:

 • Digitaltryck standard, blankt eller matt
 • Fotopapper blankt, matt eller premiummatt

Gör en fotobok med era bästa semesterbilder

Låt inte alla vackra semesterbilder samla damm i din kamera eller mobil. Njut av dina semesterminnen genom att beställa en fotobok fylld med de bästa ögonblicken från din semester. Det är den perfekta presenten till dig själv och till de som åkte på semester tillsammans med dig.

Använd dina semesterbilder i en fotobok

Vi känner alla till det. Semestern är slut och så står vi med en massa härliga semesterminnen – både våra egna minnen, men också med hjälp av semesterbilder från vår digitalkamera. Att ta bilder är ett klassiskt sätt att föreviga sina semesterupplevelser och med en digitalkamera är det enkelt.

Dessvärre hamnar digitala bilder oftast bara på datorn när semestern är över. Använd i stället era semesterbilder – designa ett vackert och mycket personligt fotoalbum med alla era favoritbilder och få ett unikt minne från semestern. Med en CEWE FOTOBOK är det enkelt för dig att samla alla dina bästa semesterminnen och få alla dina bilder i en riktig bok. Kolla in våra fem tips för en vacker och genomtänkt resefotobok.

Sätt in dina semesterbilder i ett album och undvik att dina minnen faller i glömska

Föreställ dig att du precis har kommit hem från årets sommarsemester. Kanske har du varit i ditt sommarhus här i Sverige, på chartersemester i Mallorca eller något helt tredje. Oavsett var ni har varit har ni säkert flera gånger tagit fram kameran och tagit några riktigt härliga semesterbilder.

Även om många av oss är väldigt aktiva med våra mobiler eller digitalkameror på semestern, så är det väldigt få av oss som använder bilderna till något, när vi kommer hem. Använd semesterbilderna aktivt och gör en CEWE FOTOBOK, där ni förevigar era bästa semesterminnen. På detta sätt får ni en modern och helt unik utgåva av det traditionella fotoalbumet. Ni väljer själva vilken av era semesterbilder ni vill ha med och var de ska placeras i boken. Ni kan också sätta in små texter och små anekdoter från er semester. Ni bestämmer helt själva vad som ska vara med i fotoboken.

Hur du utformar och beställer fotoboken med era semesterbilder

Det är enkelt att göra din egen unika och personliga fotobok hos oss:

 • Ladda ner fotoprogram till datorn.
 • Välj den fotobok som ni önskar att designa.
 • Sätt in de utvalda semesterbilderna och skriv ev. personliga texter. Om ni önskar kan ni gratis använda softwarens många olika bakgrunder, ramar m.m.
 • Genomför beställningen när ni är nöjda med resultatet.
 • Efter 6-9 vardagar mottar ni ett unikt och personligt fotoalbum med posten.

CEWE FOTOBOK fås i många olika storlekar, inbindnings- och papperstyper, så att ni alltid kan göra en fotobok med era semesterminnen i precis det format som ni önskar.

Vi erbjuder 100% nöjdhetsgaranti på CEWE FOTOBÖCKERNA. Skulle ni inte vara nöjda med det färdiga resultatet har ni möjlighet för att göra en ny. På detta sätt är ni alltid säkra på att era semesterbilder framstår i bästa möjliga sätt i ert helt egna personliga fotoalbum.

Samla alla dina foton på ett ställe och dela albumet med dina reskamrater

När du har varit på semester tillsammans med flera personer har ni säkert tagit massor av vackra och roliga bilder. Skulle det inte vara fantastiskt om du enkelt kunde välja från de foton som tagits av alla på din semester och använda dem i en gemensam fotobok om er gemensamma semester? Det kan du! Vi har gjort det enkelt för dig att samla alla dina semesterbilder på ett och samma ställe. Genom att använda CEWE myPhotos kan du skapa ett album med exempelvis namnet "Holiday Spain 2022" och dela albumet med dina reskamrater så att ni kan ladda upp era bilder i samma album.

När alla har tillgång till samma album med semesterbilder kan alla också se de bilder som togs under semestern. Om du huvudsakligen fotograferade dina semesterbilder med din smartphone kan du ladda ner appen CEWE myPhotos och lägga till semesterbilderna direkt. Naturligtvis kan du också få tillgång till CEWE myPhotos från din dator när du skapar din fotobok med semesterbilder via vårt fotoprogram. Läs mer om hur du enkelt kan framkalla foton från din mobil.

Ge semesterminnena i present

En fotobok med semesterminnen är också en bra presentidé!

Har du/ni varit på semester med familjen? Eller med vännerna? Gör då en CEWE FOTOBOK där alla era bästa semesterbilder samlas från resan. Ge boken i present vid ett speciellt tillfälle så att ni tillsammans kan se tillbaka och minnas era många härliga upplevelser.

Ni kan exempelvis välja att göra ett personligt fotoalbum för varje semester som ni har varit på, t.ex. er skidsemester, julsemester eller en semester under höstlovet. Ni kan också välja att göra en fotobok med utvalda bilder från ett helt års semestrar och därmed göra en årsbok med era semesterbilder, där alla semesterminnen är samlade på samma ställe.

Om ni väljer att göra en fotobok till er själva eller ge bort den som present så är denna form av fotoalbum en mycket personlig och unik bok, som helt säkert kommer att skapa glädje i många år framöver.

Många möjligheter att använda semesterbilder

Om ni inte önskar att göra en fotobok med era semesterbilder kan ni i stället designa en eller flera av våra andra fotoprodukter med era foton – vi har något för varje smak! Välj exempelvis en av våra vackra fotokalendrar och gör den personlig med era upplevelser, eller vad med en av de många fotopresenter? Få fler fina idéer på hur du kan använda dina reseupplevelser på ett personligt sätt.