CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 75 kr till CEWE FOTOBOK

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Semesterbilder

Semesterbilder

Årets semesterbilder i en CEWE FOTOBOK

 • Stort urval av format
 • Många designmöjligheter
 • Effektlack för de flesta format
från 99,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format

Omslag:

 • Hårdpärm
 • Mjukt omslag
 • Häftad
 • Konstläder
 • Canvas

Papperskvalitet:

 • Digitaltryck standard, blankt eller matt
 • Fotopapper blankt, matt eller premiummatt

Gör en fotobok med era bästa semesterbilder

Vi känner alla till det. Semestern är slut och så står vi med en massa härliga semesterminnen – både våra egna minnen, men också med hjälp av foton från vår digitalkamera. Att ta bilder är ett klassiskt sätt att föreviga sina semesterupplevelser och med en digitalkamera är det enkelt.

Dessvärre hamnar digitala bilder oftast bara på datorn när semestern är över. Använd i stället era semesterbilder – designa ett vackert och mycket personligt fotoalbum med alla era favoritbilder och få ett unikt minne från semestern. Med en CEWE FOTOBOK är det enkelt för dig att samla alla dina bästa semesterminnen och få alla dina bilder i en riktig bok. Kolla in våra fem tips för en vacker och genomtänkt resefotobok.

Låt inte semesterminnena falla i glömska

Föreställ dig att du precis har kommit hem från årets sommarsemester. Kanske har du varit i ditt sommarhus här i Sverige, på chartersemester i Mallorca eller något helt tredje. Oavsett var ni har varit har ni säkert flera gånger tagit fram kameran och tagit några riktigt härliga semesterbilder.

Även om riktigt många av oss är aktiva med digitalkameran på semestern, så är det väldigt få av oss som använder bilderna till något, när vi kommer hem. Använd bilderna aktivt och gör en CEWE FOTOBOK, där ni förevigar era bästa semesterminnen. På detta sätt får ni en modern och helt unik utgåva av det traditionella fotoalbumet. Ni väljer själva vilken av era semesterbilder ni vill ha med och var de ska placeras i boken. Ni kan också sätta in små texter och små anekdoter från er semester. Ni bestämmer helt själva vad som ska vara med i boken.

Så designas och beställs fotoboken med era bilder

Det är enkelt att göra sitt helt eget unika och personliga fotoalbum hos oss:

 • Ladda ner fotoprogram till datorn.
 • Välj den bok som ni önskar att designa.
 • Sätt in de utvalda semesterbilderna och skriv ev. personliga texter. Om ni önskar kan ni gratis använda softwarens många olika bakgrunder, ramar m.m.
 • Genomför beställningen när ni är nöjda med resultatet.
 • Efter 6-9 vardagar mottar ni ett unikt och personligt fotoalbum med posten.

CEWE FOTOBOK fås i många olika storlekar, inbindnings- och papperstyper, så att ni alltid kan göra ett fotoalbum med era semesterminnen i precis det format som ni önskar.

Vi erbjuder 100 % nöjdhetsgaranti på CEWE FOTOBÖCKERNA. Skulle ni inte vara nöjda med det färdiga resultatet har ni möjlighet för att göra en ny. På detta sätt är ni alltid säkra på att era semesterbilder framstår i bästa möjliga sätt i ert helt egna personliga fotoalbum.

Ge semesterminnena i present

En bok med semesterminnen är också en bra presentidé!

Har du/ni varit på semester med familjen? Eller med vännerna? Gör då en CEWE FOTOBOK där alla era bästa semesterbilder samlas från resan. Ge boken i present vid ett speciellt tillfälle så att ni tillsammans kan se tillbaka och minnas era många härliga upplevelser.

Ni kan exempelvis välja att göra ett personligt fotoalbum för varje semester som ni har varit på, t.ex. er skidsemester, julsemester eller en semester under höstlovet. Ni kan också välja att göra ett personligt fotoalbum med utvalda bilder från ett helt års semestrar och därmed göra en årsbok med era semesterbilder, där alla semesterminnen är samlade på samma ställe.

Om ni väljer att göra en fotobok till er själva eller ge bort den som present så är denna form av fotoalbum en mycket personlig och unik bok, som helt säkert kommer att skapa glädje i många år framöver.

Många möjligheter att använda bilder Om ni inte önskar att göra ett fotoalbum mer era semesterbilder kan ni i stället designa en eller flera av våra andra fotoprodukter med era foton – vi har något för varje smak! Välj exempelvis en av våra vackra fotokalendrar och gör den personlig med era upplevelser, eller vad med en av de många fotopresenter? Få fler fina idéer på hur du kan använda dina reseupplevelser på ett personligt sätt.