Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Bröllopskort Slider Bröllopskort Slider

Bröllopskort

Från Save-the-Date-kort till tackkort: Allt för din stora dag

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN

Elegant papper för dina bröllopskort

Skapa en fin stämning redan innan den stora dagen

Lägg till fina detaljer med skimrande effektlack

Utforma dina kort lika personligt som ditt bröllop!

Hur vill du designa dina tackkort och inbjudningar?

Skillnaderna mellan att beställa i vår app, på vår hemsida eller i vårt fotoprogram.

CEWE-appen

 • Enkel åtkomst till dina mobilbilder
 • Designa dina kort när och var du vill
 • Skicka fysiska vykort direkt från appen
VI REKOMMENDERAR

På vår hemsida

 • Stort utbud av kort och papperskvaliteter
 • Välj mellan många designmallar och layouter
 • Lägg till kartor och arbeta på olika enheter

CEWE Fotoprogram

 • Skapa din egen design
 • Stort utbud av kort och papperskvaliteter
 • Stort utbud av designmallar och layouter

Text för bröllopsinbjudningar

Har du svårt att komma på en bra text till dina bröllopsinbjudningar? Då ska du få några tips och inspiration på vägen. Först och främst är det bra att fundera på vilken stil du vill ha och vad som passar dig bäst. Föredrar du högtidliga eller roliga formuleringar - eller föredrar du en klassisk text för dina bröllopsinbjudningar? Låt dig inspireras av våra förslag på texter för bröllopskort:

Kära ____________________

Vi ska gifta oss!

Vi skulle bli väldigt glada om du/ni vill delta på vårt bröllop. Du/ni är varmt välkomna den 18 juni 2023 kl. 11.00. Bröllopsceremonin hålls i Silkeborgs kyrka på Kyrkovägen 4 i Silkeborg.

Klockan 17.00 anordnas sedan middag och fest på Tulipanvägen 52 i Silkeborg. Festen pågår till tidig morgon.

Vi ser fram emot att få träffa dig/er.

Med vänliga hälsningar Kristoffer och Anna

OSA senast den 14 maj 2022 till toastmaster Kent på tel: 123456789.

Lägg in ett fint foto av er på förstasidan och håll texten kort och enkel (en bild säger ju mer än tusen ord):

Välkommen på Claudio och Wilmas bröllop

Lördag 4 augusti i Bro kyrka kl. 11.00 Bröllopsmiddag: Restaurang Havblik kl. 17:30

En rolig text kan vara berättelsen om hur ni träffades eller någon annan rolig berättelse från ert liv tillsammans. Ni kan också skriva en dikt tillsammans, gärna med rim och i en lustfyld och avslappnad stil.

En annan idé skulle kunna vara att hitta några gamla skolfoton på er - ni vet, de med roliga kläder och fina frisyrer, och lägga dem bredvid varandra på framsidan och skriva "Bästa matchen i världen" eller "Som gjorda för varandra".

Kära ________________

Vår fantastiska resa tillsammans började för tio år sedan när vi träffades av en slump. Det var kärlek vid första ögonkastet, och lyckan kunde inte vara större än nu, när Olivia har friat och Adam har sagt ja. Vi vill därför bjuda in till ett fantastiskt sommarbröllop och fira vår kärlek tillsammans med vår underbara familj och bästa vänner.

Datum och tid

Plats

...

Kärleksfulla hälsningar Olivia och Adam

Två versioner av texten?

I stället för att skriva du/ni och dig/er kan du också skapa två inbjudningar med olika texter. Gör en bröllopsinbjudan med texten du och dig, medan den andra versionen av inbjudan lyder ni och er. De olika inbjudningarna kan enkelt beställas i 10-pack.

Hitta en snygg mall för dina bröllopsinbjudningar

När du skapar dina bröllopsinbjudningar här på CEWE kan du välja mellan många olika designmallar med bröllopstema. Vi erbjuder flera förslag på hur du kan lägga in din egen bild på framsidan, och vi har även mallar med bara text på framsidan om du föredrar det.

Om du vill ha så många bröllopsmallar som möjligt att välja mellan kan du ladda ner vårt kostnadsfria fotoprogram och designa dina inbjudningskort för bröllop där. Men vi har också flera mallar att välja mellan online och i vår app.

I programmet väljer du först vilken typ av kort du vill ha för dina inbjudningar, typ av papper och om du vill ha effektlack i silver eller guld som tillval. Sedan visas en rad olika teman i kategorimenyn till vänster - där du kan välja bröllop för att se alla designmallar och välja den som du tycker bäst om.

Gör dina egna bröllopsinbjudningar i högsta kvalitet

Vill du skapa dina bröllopskort själv, så att de blir precis som du vill ha dem? Men samtidigt undvika en alltför hemmagjord look med limrester och glitter över hela fingrarna? Då kan du skapa dina inbjudningskort för bröllop hos oss på CEWE. Välj ut er favoritbild och en av våra vackra designmallar. Sedan kan du skapa designen för dina bröllopskort med bilden på er och texten, precis som du vill ha det. Inbjudningarna trycks i högsta kvalitet, så du får det bästa av två världar: personliga och professionella bröllopskort.

LADDA NER VÅRT FOTOPROGRAM

Bröllopsinbjudan - tips och idéer

Vi har många tips och inspiration när det gäller inbjudningar för bröllop. Vi har skapat en sida med flera inspirationsartiklar som ger dig en massa bröllopsinspiration. Du kan också kan skapa save-the-date-kort, placeringskort och tackkort, som du kan välja att göra i samma designstil som dina inbjudningskort för ditt bröllop.

Ett smart tips är också att välja effektlack som tillval på framsidan, så att du får texten och eventuella cliparts i skimrande guld eller silver. Detta är lättast att göra i vårt fotoprogram, där du automatiskt kan lägga till det på dina bröllopskort. Om du gör inbjudningarna på vår hemsida, se till att du väljer en mall som har en diamantsymbol på sig, eftersom alla papperstyper och designmallar inte kan kombineras med effektlack.

LADDA NER VÅRT FOTOPROGRAM

Bröllopsinbjudningar till den vackraste festen av alla

Närmar tiden sig då du ska säga ja till din utvalda? Har han varit nere på knä och är datumet spikat? Då är det tid att komma igång med att skriva bröllopsinbjudningar! Ju tidigare gästerna får inbjudningarna, desto säkrare är du på att de kan komma till bröllopet. Greppa pennan och formulera texten till inbjudningarna till ditt livs fest.

Gör dina egna bröllopsinbjudningar

Ska du bjuda in till bröllop och har du också hoppat med på DIY-vågen? Hos CEWE kan din kreativitet få fritt spel så att bröllopsinbjudningarna blir så gott som hemmagjorda.

Gör dina bröllopsinbjudningar online

Det är lätt att göra egna bröllopsinbjudningar. Du kan sätta in dina egna bilder och designa kortet så det blir en personlig och nästan hemmagjord bröllopsinbjudan och inte en fabriksgjord som är köpt i en mataffär.

Så här gör du de vackraste bröllopsinbjudningarna själv

Leta fram den bästa bilden av er, det vackra förälskade paret. När du gör bröllopsinbjudningar hos CEWE kan du välja att sätta in bilden i en mall eller kan du göra allt från grunden. Se här hur du gör egna kort:

 • Klicka på ´Designa här´ för att göra ditt bröllopskort online, direkt på vår sida. Det är enkelt. Du får flera exempel och förslag på bröllopsinbjudningar som du kan använda som mallar.
 • Du kan också välja att ladda ner vårt fotoprogram. Programmet ger dig fler designmöjligheter, så använd den om du är en kreativ person som vill ha jättemånga möjligheter att göra roliga, annorlunda och fina bröllopsinbjudningar. Oavsett vilken metod du väljer får du idéer och förslag på bröllopskort.
 • Välj kategori och vilken slags kort – det finns jättemånga att välja mellan. Vissa föredrar ett enkelt fotokort, andra ett dubbla kort osv.
 • Sätt in er egen bild och skriv texten på bröllopsinbjudan. Även här finns det många möjligheter att göra det precis i den stil ni önskar. Välj mellan flera olika typsnitt, färger, ramar och kanter.
 • Lägg korten i varukorgen när du är nöjd och slutför din beställning.

Inbjudan till bröllopet är den första glimten gästerna får av ert bröllop

Därför ska ni välja en mall eller en design till bröllopskortet som passar med den stil ni vill ha på bröllopet. Innan ni går igång med de praktiska förberedelserna till bröllopet kan det vara en bra idé att ha tänkt igenom vilken stil ni gillar. Ska det vara roliga och lite otraditionella inbjudningar till bröllopet, med en rolig text och en tokig bild? Eller ska det vara elegant, vackert och klassiskt? Folk gör väldigt olika, men det viktigaste är att det blir er fest.

Det blir riktigt snyggt att ha en röd tråd genom dekorationerna med t.ex. era egna placeringskort och menyer. På dem kan ni skriva med samma skrift och använda samma färger som på bröllopsinbjudningarna.

Det är tyvärr inte gratis att göra bröllopsinbjudningar eller att ha bröllopsfest

Det har ni nog räknat ut. Däremot kan ni vara säkra på att vi inte går på kompromiss med kvaliteten och att vi gör era bröllopsinbjudningar i den allra bästa och finaste kvaliteten. När ni har valt att lägga ner tid och pengar på att hålla en stor och fin bröllopsfest, vill vi vara med och göra inbjudningarna, korten m.m. som ni har köpt av oss i den allra finaste kvaliteten.

Gör en fotobok efter bröllopet

När allt är över kan ni äntligen slappna av och njuta de härliga minnena från den största dagen i ert liv. Gör er själv den tjänsten att göra en fotobok med bröllopsfoton från dagen. Då får ni det finaste fotoalbumet med era egna bilder tryckta direkt på sidorna och där ni själv har skrivit små kommentarer. Här kan ni välja mellan många format och designs så att boken blir i samma stil som ert bröllop.