Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 75 kr till CEWE FOTOBOK

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Bröllopskort Slider

Bröllopskort

Från ”Save the Date” till tackkort: Allt för den vackraste dagen i livet

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN

Exklusiva trycksaker för ditt bröllop

Låt dina gäster ta del av alla fantastiska ögonblick!

Lägg till detaljer med exklusiva efterbehandlingar

Utforma dina kort lika personligt som ditt bröllop!

Hur vill du beställa dina kort?

Du har följande möjligheter
VI REKOMMENDERAR

CEWE Fotovärld - beställningsprogram

 • Många designmöjligheter
 • Enkel installation på PC eller MAC
 • Spara projekt lokalt i din dator

Appen CEWE Fotovärld

 • Designa och beställ var du än är
 • Enkla designmöjligheter
 • Spara dina projekt i appen

Beställ online

 • Snabb och enkel beställning
 • Ingen installation nödvändig
 • Fungerar på alla enheter

Bröllopsinbjudningar

Bröllopsinbjudningar till den vackraste festen av alla

Närmar tiden sig då du ska säga ja till din utvalda? Har han varit nere på knä och är datumet spikat? Då är det tid att komma igång med att skriva bröllopsinbjudningar! Ju tidigare gästerna får inbjudningarna, desto säkrare är du på att de kan komma till bröllopet. Greppa pennan och formulera texten till inbjudningarna till ditt livs fest.

Gör dina egna bröllopsinbjudningar

Ska du bjuda in till bröllop och har du också hoppat med på DIY-vågen? Hos CEWE kan din kreativitet få fritt spel så att inbjudningarna blir så gott som hemmagjorda.

Gör dina bröllopsinbjudningar online

Det är lätt att göra egna bröllopsinbjudningar. Du kan sätta in dina egna bilder och designa kortet så det blir en personlig och nästan hemmagjord bröllopsinbjudan och inte en fabriksgjord som är köpt i en mataffär.

Så här gör du de vackraste bröllopsinbjudningarna själv

Leta fram den bästa bilden av er, det vackra förälskade paret. När du gör bröllopsinbjudningar hos CEWE kan du välja att sätta in bilden i en mall eller kan du göra allt från grunden. Se här hur du gör:

 • Klicka på ´Designa här´ för att göra din bröllopsinbjudan online, direkt på vår sida. Det är enkelt. Du får flera exempel och förslag på bröllopsinbjudningar som du kan använda som mallar.
 • Du kan också välja att ladda ner vårt fotoprogram. Programmet ger dig fler designmöjligheter, så använd den om du är en kreativ person som vill ha jättemånga möjligheter att göra roliga, annorlunda och fina bröllopsinbjudningar
 • Oavsett vilken metod du väljer får du idéer och förslag på bröllopsinbjudningar
 • Välj kategori och vilken slags kort – det finns jättemånga att välja mellan. Vissa föredrar ett enkelt kort, andra ett dubbelkort osv.
 • Sätt in er egen bild och skriv texten på bröllopsinbjudan. Även här finns det många möjligheter att göra det precis i den stil ni önskar. Välj mellan flera olika typsnitt, färger, ramar och kanter.
 • Lägg korten i varukorgen när du är nöjd och slutför din beställning.

Inbjudan till bröllopet är den första glimten gästerna får av ert bröllop

Därför ska ni välja en mall eller en design som passar med den stil ni vill ha på bröllopet. Innan ni går igång med de praktiska förberedelserna till bröllopet kan det vara en bra idé att ha tänkt igenom vilken stil ni gillar. Ska det vara roliga och lite otraditionella inbjudningar till bröllopet, med en rolig text och en tokig bild? Eller ska det vara elegant, vackert och klassiskt? Folk gör väldigt olika, men det viktigaste är att det blir er fest.

Det blir riktigt snyggt att ha en röd tråd genom dekorationerna med t.ex. era egna bordsplaceringskort och menykort. På dem kan ni skriva med samma skrift och använda samma färger som på inbjudningarna.

Det är tyvärr inte gratis att göra bröllopsinbjudningar eller att ha bröllopsfest

Det har ni nog räknat ut. Däremot kan ni vara säkra på att vi inte går på kompromiss med kvaliteten och att vi gör era inbjudningar till bröllopet i den allra bästa och finaste kvaliteten. När ni har valt att lägga ner tid och pengar på att hålla en stor och fin bröllopsfest, vill vi vara med och göra inbjudningarna, korten m.m. som ni har köpt av oss i den allra finaste kvaliteten.

Gör en fotobok efter bröllopet

När allt är över kan ni äntligen slappna av och njuta de härliga minnena från den största dagen i ert liv. Gör er själv den tjänsten att göra en fotobok med bröllopsbilder från dagen. Då får ni det finaste fotoalbumet med era egna bilder tryckta direkt på sidorna och där ni själv har skrivit små kommentarer. Här kan ni välja mellan många format och designs så att boken blir i samma stil som ert bröllop.