CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Silverbröllop

Designa själv dina inbjudningar

  • Välj själv vilken design du vill ha
  • Stort urval av olika designmallar med effekter
  • Inbjudningar i fin kvalitet. Levereras i 10-pack med kuvert
från 279,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format:

  • Dubbla kort: Klassiska, 13x18 cm, kvadratisk och XL (lang och kort fals)
  • Kort: Klassiska, kvadratisk och XL
  • Vykort: Klassiska och XL

Material:

Silverbröllopsinbjudningar med vackra foton

Gillar du att laga mat? Drömmer du om att samla alla dina favoritrecept i din egen kokbok? Gör din egen fotobok här som en kokbok. Använd dina egna bilder och skapa den mest personliga kokboken.

Inbjudningar till silverbröllop är något alldeles särskilt. Att ha varit gift i 25 år ska firas, och inbjudningarna till silverbröllopet är något av det första som ska göras. Här hos Cewe kan du själv designa inbjudningarna, så de blir som du vill ha dem. Du kan få din egen bild tryckt på snabbt och enkelt. Du ska bara hitta den inbjudan du vill skapa, ladda upp bilden du vill ha tryckt på, skriva invitationen och beställa online.

Text till silverbröllopsinbjudningen

Vad ska man skriva i inbjudningarna? Det behöver egentligen inte vara så mycket, bara den viktigaste informationen, så gästerna vet vad de är inbjudna till, när och var.

Det kan till exempel vara följande:

I anledning av vårt silverbröllop ser vi fram emot att se Sören och Marianne till middag och fest på Krogen,den 27 november kl. 19OSA 20 novemberMed vänlig hälsningSusanne och Morten

Mer behöver det inte stå. Du kan också göra dina invitationer på vers, eller göra roliga inbjudningar. Det är helt upp till dig. Så du ska bara se till att göra en fin inbjudan med den bästa bilden av dig och din bättre hälft.

Förtryckta inbjudningar eller personliga och hemgjorda inbjudningar till silverbröllopet?

Fördelen med hemgjorda inbjudningar till silverbröllopet är att det blir en mycket personlig inbjudan. Det är bara något speciellt vid att få en inbjudan där designen är unik och kvaliteten i topp. Många tycker faktiskt också om att sitta vid datorn och vara kreativa på ett annat sätt än med sax och lim.

Om du inte tycker om hemgjorda silverbröllopsinbjudningar, kan du självklart alltid köpa några färdiggjorda inbjudningar i nästan alla stormarknader och bokhandlare.

Så skapar du den rätta stämningen till silverbröllopet

Nyckelordet är självklart silver. Denna färg kan du upprepa i bordpyntet och dukningen till festen. Silverfärgade servetter kan du hitta i de stora varuhusen eller på nätet, men silverfärgade blommor kan nog vara lite svårare att få tag på. Därför ska du alliera dig med en bra sprayfärg! Stort sett allt i naturen, som man kan använda till bordpynt, ser vackert och särskilt dekorativt ut när det sprayas med silver. Kanske ska du själv i gång, kanske har du några kreativa människor i familjen eller vänskapskretsen som kan hjälpa dig. Annars kan du kontakta en blomsterbutik.

Har du fått en silverbröllopsinbjudan?

Ska du inte själv ha silverbröllop, men är i stället inbjuden till silverbröllop? Då är det också lite som ska förberedas. Bland annat ska du ta reda på vad silverbröllopsparet vill ha i present. Några väljer att ge en gemensam present, andra att ge en personlig present till dem var. Det första är nog det mest vanliga, så ta en titt på fotopresenter och se om du kan bli inspirerad till att ge dem en personlig present i egen design och med en härlig bild på.

För att hålla den röda tråden, eller den silverfärgade tråden, genom silverbröllopsfesten kan du också göra både placeringskort och menykort i samma stil som du använde vid silverbröllopsinbjudningarna.

Avsluta med en brudvals som ni dansade för 25 år sedan vid ert bröllop, och inte ett öga kommer vara torrt.

Vill ni bjuda in till silverbröllop på ett helt annat sätt?

Det finns självklart även några brudpar som av någon anledning inte vill ha en stor silverbröllopsfest. Några vill helst bara gå ut och äta, bara de två tillsammans eller med den allra närmaste familjen. Andra väljer att bjuda in barn, svärsöner/-döttrar och barnbarn på semester, där man kan umgås tillsammans, slappna av och njuta av varandras sällskap. Så kan man självklart också fira det, och när ni har kommit hem från den härliga och mysiga middagen eller från resan är det perfekt att göra en CEWE FOTOBOK eller ett fotoalbum med alla bilderna ni har tagit. Då har du även en fantastisk present till honom eller present till henne du har varit gift med i 25 år.

Oavsett om du ska ha silverbröllop eller är inbjuden till ett, så ha det fantastiskt!