Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Tips på personliga bröllopspresenter

Ska du snart på bröllop och saknar idéer på personliga presenter? Kanske har brudparet redan allt. Eller så vill du inte ge ännu ett set tallrikar från önskelistan som försvinner i mängden av presenter och kanske bara lämnas tillbaka.

Bröllopspresenter

Ska du snart på bröllop och saknar idéer på personliga presenter? Kanske har brudparet redan allt. Eller så vill du inte ge ännu ett set tallrikar från önskelistan som försvinner i mängden av presenter och kanske bara lämnas tillbaka...

Då har du hittat rätt! Här hos CEWE hittar du tips och inspiration – och du kan göra en uppsjö av personliga bröllopspresenter. Kolla in våra bröllopspresent tips här.

Topp 10 bröllopspresenter från CEWE

Du kan välja mellan många olika fotoprodukter. Här är våra:

Ge en fotobok i bröllopspresent

En fotobok är en bra bröllopspresent eftersom den är både personlig, unik och väcker känslor – i sann bröllopsanda!

Du kan göra din egen fotobok med olika teman. Här är några idéer på fotoböcker till bröllopspresent:

Idéer på en fotobok med gemensamma upplevelser

Har du gemensamma upplevelser med brudparet, t.ex. festivaler, picknick i parken, mysiga cafébesök, weekendvistelse i sommarhuset eller kanske en semester? Då kan du samla bilderna i en fotobok. Brudparet blir garanterat glada och överraskade då de flesta bilderna säkert ligger gömda i telefonen. En sådan fotobok kommer att väcka glada minnen och de kan bläddra i den när de vill. Vi rekommenderar vårt populära format Stor eller kanske den lilla fotoboken Pure som du gör via vår fotoapp. Den senaste är praktisk om du har ont om tid och redan har alla bilder på mobilen.

Du kan även göra två fotoböcker: En till bruden med bilder på hennes blivande man, och en till brudgummen med bilder på hans blivande fru. Detta lämpar sig såklart bäst om du känner båda väl. Om bruden är din väninna och du inte känner brudgummen lika väl kan du överväga att gå ihop med några av hans vänner som kan ge dig roliga och fina bilder från olika tillfällen. Eller varför inte börja med en babybild som du får från hans familj?

Bröllopspresenter med minnen från möhippa och svensexa

Se till att ta många bilder på möhippan och svensexan – kom överens med de andra deltagarna. Då kan du göra en rolig fotobok från möhippan och svensexan till bruden respektive brudgummen.

En bok med bilder från bröllopsfesten

En annan bra bröllopspresent är en bröllopsbok där du samlar bröllopsfoton i en fin fotobok. Det är kanske inte en typisk bröllopspresent då den inte går att lägga på presentbordet. Men gör själv ett kort som illustrerar gåvan så blir bröllopsparet säker superglada. Ett bröllop är ett av de populäraste tillfällena att göra fotoböcker från. Kom ihåg att få bilderna från fotografen, om de haft en professionell sådan, samt att samla in från – och av – de olika gästerna om du själv inte fångat alla ögonblick.

Är brudparet själva kreativa och kommer att uppskatta att själva få göra en bröllopsbok? Då kan du ge dem ett presentkort till CEWE.se istället så kan de få roa sig med att titta igenom alla bröllopsbilder, välja ut de bästa och sätta ihop sin bok.

Personliga bröllopspresenter som kan hängas på väggen

Personliga, stilfulla väggbilder är en fin idé på bröllopspresent. Du kan välja mellan flera typer, t.ex. foto på canvas, fotoposter, fotocollage eller svartvita bilder. Om de har barn är en förstoring av ögonstenen till föräldrarna alltid uppskattat som present.

Fler bra idéer på bröllopspresenter – fotokalender

Ska du på bröllop och brudparet har redan allt? Då fotopresenter är unika är de alltid en bra bröllopspresent till dem som redan har allt. En annan bra idé på bröllopspresent är därför en fotokalender med personliga bilder. Här får du en kombination mellan det funktionella och emotionella. Alla har användning för en kalender och alla blir glada över att se foton från fina stunder och med vackra minnen. Du kan välja mellan en väggkalender, bordskalender eller familjekalender.

Du kan själv välja startmånad till din fotokalender, så oavsett om bröllopet är i maj, augusti eller september kan du alltid ge en kalender i gåva som startar månaden efter bröllopet.

Eller varför inte göra en evighetskalender för resten av deras liv – det är en passande symbolisk bröllopspresent.

Roliga bröllopspresenter – Gör kreativa och unika fotopresenter

Saknar du idéer på roliga bröllopspresenter? Då ska du ta en titt på vår sida med presentidéer. Om du är av det humoristiska slaget, ta även en titt på vår sida med skojiga och söta skämtpresenter. Vad sägs om en snökula med ett gemensamt foto i, som får folk att skratta när de skakar den på presentbordet.

Du kan göra allt från fotokuddar och t-shirts med en bild av brudparet – eller varför inte ett pussel med ett personligt foto som de kan lägga tillsammans? Det är både något personligt, unikt och en bröllopspresent som uppmuntrar till gemenskap och samvaro.

Bröllopspresenter till män

Är brudparet två män? Ta då en titt på vår sida med bra presenter till honom. Eller vill du kanske dela upp bröllopspresenten i en till varje part, ta då även en titt på våra sidor med förslag på personliga presenter till henne.

Bra bröllopspresenter till paret med barn

Förslag på bröllopspresenter till föräldrar kan vara en babybok eller en vanlig fotobok med foton av deras barn. Om de har en baby eller ett litet barn är vår särskilda babybok ett bra val, den har sidor som håller för att bläddras av små fingrar där motoriken ännu håller på att utvecklas. Dessutom tål sidorna både sug och dregel då de är gjorda av ett robust material utan skadliga ämnen. Precis som alla andra föräldrar blir även bruden och brudgummen glada över bilder på sin telning – och små barn älskar att se bilder på sig själva och familjen.

Bröllopspresenter i alla prisklasser

Hur mycket ska bröllopspresenten kosta? Det finns inget pris som är rätt och riktigt, utan utgå från din magkänsla, privatekonomi och tradition inom din familj eller kompiskrets.

Lyckligtvis kan du här hos CEWE hitta fotopresenter i varierande prisklasser från billiga bröllopspresenter i form av mindre fotopresenter till verkligt stora och vackra väggbilder till brudparets hem. Och om paret uttalat önskar sig pengar i bröllopspresent är det då inte roligare att ge ett presentkort, så att de själva kan välja någon av våra läckra fotoprodukter. Det blir säkerligen en originell bröllopspresent då de själva får göra den.

Redo att köpa bröllopspresenter under 2022

Förhoppningsvis har du fått massor av bra idéer på bröllopspresenter här på sidan. Om du bestämt dig för en fotopresent fattas bara att bestämma dig för hur du ska göra den. Har du alla dina bilder i mobilen är det smidigaste att ladda ner vår fotoapp från iTunes eller Google Play.

Eller så kan du göra vissa produkter online här på hemsidan eller ladda ner vårt fotoprogram på din dator. Klicka dig vidare på respektive produktsida via länkarna.

Lycka till med att göra 2022 års bröllopspresenter!