CEWE Fotovärld App CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 75 kr till CEWE FOTOBOK

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Snökula med snöflingor Snökula med hjärtan

Snökula

Skaka liv i dina minnen med denna stämningsfulla fotopresent!

Låt din favoritbild sväva i ett moln av snöflingor eller glittrande hjärtan.

  • Plastglob
  • Utbytbar bild
  • Glitterhjärtan eller konstsnöpartiklar
från 109,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Storlek:

9 x 8 cm

Tryckbar yta:

6,8 x 6,4 cm

Material:

  • Stabil plast
  • Fylld med vatten och konstsnö eller glitterhjärtan

Snökula med bild

Snökulor med egen bild i kan vi alla relatera till, då vi kan känna igen de stämningsfulla kulorna med snö från vår barndom. Snökulor, eller snowglobes, som de även kallas har med tiden blivit klassiskt julpynt. Snökulor där snön dalar sakta ner över små tomtelandskap eller söta julfigurer. Många har även köpt hem diverse snökulor i olika utföranden från resor runt om i världen och har dem till att stå framme som minne om en härlig resa som man inte vill glömma.

Så här gör du

  • Bestäm dig för vilken bild du vill ha i din snowglobe
  • Klicka här för att ladda ner vårt beställningsprogram. Det är snabbt och enkelt att använda
  • Efter det följer du guiden. Det finns flera olika designer att välja mellan
  • Skicka beställningen! Få dagar efter mottar du din snowglobe med posten

Ofta förknippar vi snökulorna med jul och julens särskilda stämning. Är det inte rörande att se barnen skaka de fina snowglobes och titta på hur snön dalar ner? Nu finns det nya möjligheter med snökulorna. Nu kan du sätta in din egen bild och därmed skapa den stämning som du önskar till nästan alla tillfällen. Därmed är snökulor med bilder den perfekta presenten. Möjligheterna är nästan oanade, då du kan sätta in vilken som helst av dina bilder. Därmed kan du skapa den rätta stämningen, om du vill ge snökulan till dina barn, din älskade eller om det ska vara en dekorativ present till dig själv.

Dina barn kommer att älska en snökula med bild i. Se glädjen i deras ögon när de förväntansfullt skakar kulan för att se snöflingorna dala ner över en bild av sig själva. Snökulorna är perfekta presenter till barnens adventskalender och kanske är det på tiden att starta en ny tradition då barnen får en ny snökula med en ny bild av dem varje år till advent? Snökulorna med bilder är även passande som presenter vid andra festliga tillfällen. Vilka nyblivna föräldrar skulle inte njuta denna fina present med en bild av deras lilla nyfödda? Tänk på hur mycket en snökula med bild av barnet skulle pynta på presentbordet till barndopet.

Ge även mor- och farföräldrarna en snökula i födelsedagspresent. De vill alldeles säkert bli glada för en bild av barnbarnen eller ett högt älskat husdjur i en helt speciell ram och tror du inte din bästa vän sätter pris på en snökula med en bild av er två tillsammans vid ett särskilt tillfälle? En snowglobe med bild är ett stämningsfullt litet konstverk och leksak i 1.

Behöver du lite annorlunda pynt till ditt nya hem? Behöver ditt vardagsrum eller kök lite förnyelse i form av lite annorlunda dekorationer? Snowglobes med bilder kan utöver söta presenter till familj och vänner även vara snyggt pynt till ditt trendiga hem om du sätter tokiga och roliga bilder i. Föreställ dig ett stilleben som du själv har byggt upp, antingen med ett bestämt färgtema eller ett bestämt tema där snowglobes också passar in. Därmed får du en personlig stil och pynt till ditt hem som inga andra har. Eller vad säger du om att ge en snökula med en bild av dig själv, eller av chefen om du är så modig, som julklapp till julmiddagens obligatoriska julklappslek? Kulorna kan även vara samlingsobjekt och därmed både pynt och leksak för både stora och små.

Du bestämmer själv vilken bild du vill ha i snökulan och det finns oanade möjligheter att använda den som present. Snowglobes är de nya klassiska samlingsobjekten och med en personlig bild i blir de stämningsfulla och dekorativa presenter. Beställ din alldeles personliga snökula här!