CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Snökula med snöflingor
Snökula med hjärtan

Snökula

Skaka liv i dina minnen med denna stämningsfulla fotopresent!

Låt din favoritbild sväva i ett moln av snöflingor eller glittrande hjärtan.

  • Plastglob
  • Utbytbar bild
  • Glitterhjärtan eller konstsnöpartiklar
från 189,00 kr *

Hur vill du beställa?

I nästa steg ser du den förväntade leveranstiden utifrån dina val.

Produktinformation

Storlek:

9 x 8 cm

Tryckbar yta:

6,8 x 6,4 cm

Material:

  • Stabil plast
  • Fylld med vatten och konstsnö eller glitterhjärtan

Designa din egen snökula med personliga bilder

Snökulor med egen bild i kan vi alla relatera till, då vi kan känna igen de stämningsfulla kulorna med snö från vår barndom. Snökulor, eller snowglobes, som de även kallas har med tiden blivit klassiskt julpynt. Snökulor där snön dalar sakta ner över små tomtelandskap eller söta julfigurer. Många har även köpt hem diverse snökulor i olika utföranden från resor runt om i världen och har dem till att stå framme som minne om en härlig resa som man inte vill glömma.

Snökulan är enkel att göra och beställa

Kanske har du en bild från en resa du varit på, eller en stor fest du hållit, som kommer att se riktigt bra ut i en snökula? Kanske firar du och din pojkvän eller partner ett jubileum och du vill för att ge honom, henne eller hen en både romantisk och otraditionell present? Eller har du kanske en kär vän som du skulle vilja uppskatta med en present i form av en snökula med en fin bild på er två i? Oavsett om snökulan är till dig själv eller om du vill ge bort den i present så är snökulan enkel att göra och beställa här på CEWE.se. Allt du behöver är en dator, smartphone eller surfplatta med internetuppkoppling – och såklart ett riktigt snyggt, roligt eller kärleksfullt foto!

Så här gör du

  • Bestäm dig för vilken bild du vill ha i din snowglobe.

  • Klicka här för att ladda ner vårt beställningsprogram. Det är snabbt och enkelt att använda.

  • Efter det följer du guiden. Det finns flera olika designer att välja mellan.

  • Skicka beställningen! Få dagar efter mottar du din snowglobe med posten.

Snökulor är den perfekta presenten

Ofta förknippar vi snökulorna med jul och julens särskilda stämning. Är det inte rörande att se barnen skaka de fina snowglobes och titta på hur snön dalar ner? Nu finns det nya möjligheter med snökulorna. Nu kan du sätta in din egen bild och därmed skapa den stämning som du önskar till nästan alla tillfällen. Därmed är snökulor med bilder den perfekta presentidén. Möjligheterna är nästan oanade, då du kan sätta in vilken som helst av dina bilder. Därmed kan du skapa den rätta stämningen, om du vill ge snökulan till dina barn, din älskade eller om det ska vara en dekorativ present till dig själv.

Dina barn kommer att älska en snökula med bild i. Se glädjen i deras ögon när de förväntansfullt skakar kulan för att se snöflingorna dala ner över en bild av sig själva. Snökulorna är perfekta presenter till barnens adventskalender och kanske är det på tiden att starta en ny tradition då barnen får en ny snökula med en ny bild av dem varje år till advent? Snökulorna med bilder är även passande som presenter vid andra festliga tillfällen. Vilka nyblivna föräldrar skulle inte njuta denna fina present med en bild av deras lilla nyfödda? Tänk på hur mycket en snökula med bild av barnet skulle pynta på presentbordet till barndopet.

Ge även mor- och farföräldrarna en snökula i födelsedagspresent. De vill alldeles säkert bli glada för en bild av barnbarnen eller ett högt älskat husdjur i en helt speciell ram och tror du inte din bästa vän sätter pris på en snökula med en bild av er två tillsammans vid ett särskilt tillfälle? En snowglobe med bild är ett stämningsfullt litet konstverk och leksak i.

Ge bort en snöboll i present på alla hjärtans dag

Om du är en av dem som firar alla hjärtans dag varje år med din pojkvän, flickvän, maka, make eller partner, är du förmodligen också ute efter att köpa en present varje år för detta tillfälle. Vad sägs om att ge bort en snökula med en kärleksfull bild av er två i? Din partner har nog aldrig fått en så romantisk och annorlunda present på alla hjärtans dag förut, annorlunda än röda rosor och chokladpraliner. Snögkulan är en söt och personlig liten sak som håller i många år. Med denna present kan du visa hur mycket du tycker om din flickvän, pojkvän eller partner. En snökula med bild och glittrande hjärtan kommer att göra vem som helst varm i hjärtat.

Har du många fina bilder på dig och din partner kan du fylla en hel fotobok med kärleksfulla bilder som present till er båda på alla hjärtans dag. I boken finns också plats för många kärleksfulla ord och beskrivningar av allt det ni har upplevt tillsammans som ett par.

Är du på presenthumör och verkligen vill skämma bort din älskade på alla hjärtans dag? Då får du här sex bra idéer på unika alla hjärtans dag presenter. Behöver du mer inspiration inför alla hjärtans dag har vi många olika personliga presenter som imponerar på presentens mottagare. Alla älskar en presentask, en förstoring eller en fotokalender med personliga bilder på sig själva och de de tycker om.

Snökulor med bilder kan vara snyggt pynt

Behöver du lite annorlunda pynt till ditt nya hem? Behöver ditt vardagsrum eller kök lite förnyelse i form av lite annorlunda dekorationer? Snowglobes med bilder kan utöver söta presenter till familj och vänner även vara snyggt pynt till ditt trendiga hem om du sätter tokiga och roliga bilder i. Föreställ dig ett stilleben som du själv har byggt upp, antingen med ett bestämt färgtema eller ett bestämt tema där snowglobes också passar in. Därmed får du en personlig stil och pynt till ditt hem som inga andra har. Eller vad säger du om att ge en snökula med en bild av dig själv, eller av chefen om du är så modig, som julklapp till julmiddagens obligatoriska julklappslek? Kulorna kan även vara samlingsobjekt och därmed både pynt och leksak för både stora och små.

Du bestämmer själv vilken bild du vill ha i snökulan och det finns oanade möjligheter att använda den som present. Snowglobes är de nya klassiska samlingsobjekten och med en personlig bild i blir de stämningsfulla och dekorativa fotopresenter. Beställ din alldeles personliga snökula här!