Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Bildpresentaskar

Skicka asken som en söt hälsning, eller ta med den som en personlig gå bort-present!

Översikt över våra fotopresentaskar

En unik presentidé

Designa din egen bildpresentask

Med en bildpresentask kan du ge bort två överraskningar samtidigt till någon du tycker om. Skapa unika bildpresentaskar för alla hjärtans dag. Du kan dekorera både framsida och baksida med din egen bild och med en speciell hälsning.

Kärlek till miljön

Hållbarhet är viktigt för oss, och insidan av bildpresentasken är producerad av 100 % biologiskt nedbrytbara material.

Personliga presentaskar med bilder och choklad eller fylla själv

En bildpresentask är den perfekta presenten till alla hjärtans dag, till påsk eller som gå-bort-present.

Gåvor från hjärtat

Vill du ordna en present utöver det vanliga? Som är personlig och unik... Vill du få några presentidéer på vad som kan bli en succé hos födelsedagsbarnet eller konfirmanden? Med lite omtanke och kreativitet klarar du det... Vill du hitta personliga presenter som överraskar mottagaren och skapar glädje under lång tid? Då har du kommit rätt!

På CEWE är vi experter på gåvor från hjärtat. Vår hemsida är full av personliga presenter - ta bara en titt på våra fotoböcker, fotokalendrar och väggbilder. Det som gör våra fotopresenter personliga är att du väljer de bilder som ska finnas i fotoboken, på väggkalendern eller på affischen helt själv. Välj en eller flera bilder på dig och den du ger presenten till så får mottagaren ett leende på läpparna varje gång han eller hon tittar på bilderna på roliga upplevelser och stora händelser ni har haft tillsammans.

Vad kan man använda en presentask till?

Det som är bra med fotopresenter från CEWE är att det finns många olika sorters presenter, för varje budget. Och det finns många anledningar till att ge bort en fotopresent – det är alltid en fin idé att ge bort en present, med en specifik anledning eller helt spontant. Våra presentförpackningar älskas av alla. Presentasken kan ges bort vid alla tillfällen, för människor i alla åldrar. Boxen är även perfekt för en hel vanlig dag, när du vill glädja någon du bryr dig om, med bilder på fina minnen och en present i form av choklad eller små presenter du köpt själv.

Det finns inget mer spännande än en oväntad present – och när det är en present med personliga bilder som kommer direkt från hjärtat kommer presenten både skapa glädje här och nu, och under lång tid framöver. Kommunicera din kärlek eller omtanke med en fotopresentask som ett uttryck för din kärlek till personen du ger asken till.

Presentaskar med egna bilder

En presentask med dina egna bilder är en helt unik presentidé. Du känner säkert till presentförpackningarna från en del företag med parfym eller vårdprodukter, som kräm och schampo. Lådorna är ofta mycket värdefulla och kommer att glädja de flesta mottagare. Men har du någonsin fått en presentask med bilder från en härlig upplevelse du haft med din vän eller mamma eller pappa? En sådan personlig present är gjord speciellt för dig och väcker många unika känslor.

Med våra fina bildpresentaskar väljer du två av dina favoritbilder. En bild kommer på framsidan av lådan, medan den andra bilden kommer inuti lådan, dvs på baksidan av locket. Mottagaren har därför några fina bilder att titta på, både när lådan är öppen och när den är stängd. Välj gärna bilder på personen du ger presentasken till. Presentkartongen innehåller förutom bilderna en söt överraskning av choklad eller så har den plats för en present, där du själv bestämmer innehållet.

Två olika presentförpackningar

Du kan välja mellan två olika typer av presentförpackningar med olika innehåll:

  • Presentask med choklad från Ferrero: Presentasken för den vuxna som uppskattar en liten bit god choklad till kaffet. Denna ask är fylld med tre olika sorters choklad från Ferrero, inklusive Ferrero Rocher: Den lilla chokladbollen inslagen i guldförpackning som vi alla känner till. Mottagaren kan njuta av totalt 18 bitar choklad medan han, hon eller hen tittar på de vackra bilderna på den silkesmatta ytan. Denna presentask med choklad är perfekt för alla hjärtans dag eller som present till mormor.

  • Presentask att fylla själv: Presentasken för dig som vill bestämma själv vad som ska finnas i asken. Om du inte vill ge bort choklad i present, och du älskar att hitta den perfekta presenten, då är det här fotopresentasken du ska välja. Med fyll-själv-presentasken får du två bilder på kartongen, och det finns även plats för en present inuti som du väljer själv. Denna presentask är därför bra för barn eller andra som inte har nytta av för mycket choklad eller inte tål choklad, då du bestämmer innehållet i asken själv.

Du gör och beställer presentförpackningen här på vår hemsida: Klicka på den typ av presentask du vill ha, och tryck sedan på "designa online".

Hållbar presentask

Nämnde vi att insidan av lådan är 100% biologiskt nedbrytbar? På CEWE fokuserar vi på hållbarhet, därför producerar vi CO₂-kompenserat. Presentasken är en FSC-certifierad produkt eftersom kartongens insats är gjord av återvunnet material som klimatvänlig. Därför kan du med gott samvete köpa och ge bort en fotopresentask i present.

Vill du ge lådan ännu längre livslängd kan du återanvända bilderna genom att klippa ut dem efter att du ätit upp chokladen, rama in bilderna och hänga upp dem på väggen. Om du behöver framkalla bilder och vill göra det på ett hållbart sätt, ta en titt på våra bild på naturpapper.

Alla hjärtans present till honom och till henne

Visa din flickvän, partner, fru eller make hur mycket din älskling betyder för dig genom att ge bort en presentask i alla hjärtans present! Har ni varit tillsammans länge kan ni välja att en av de två bilderna på asken ska vara från tidigt i ert förhållande, medan den andra bilden ska vara från idag. Då kan ni både se utvecklingen som skett genom åren – det är alltid kul. Om ni precis träffat varandra och fortfarande är nyförälskade har ni säkert också många romantiska bilder på er enda som ni kan använda i fotopresentförpackningen. Denna personliga presentask med bilder passar både för honom, hen och för henne som älskar att fira kärleken på alla hjärtans dag. Om du behöver mer inspiration för alla hjärtans dag, här är några bra idéer för personliga alla hjärtans dagspresenter.

Uppenbara tillfällen att ge bort en presentask

Alla kommer att uppskatta att få en presentask med några speciellt utvalda bilder och en söt present inuti. Din mamma, din pappa, din flickvän, din flickvän, dina farföräldrar, din farbror, din gran kusin, din systers mans dotter kommer alla att bli glada över att få en fotopresentask. Så länge du har några fina bilder att använda är det bara att sätta igång!

Så vilka tillfällen är särskilt uppenbara för att ge en presentask? Vi föreslår:

  • Alla hjärtans dag: Om du är i ett förhållande, då vill du förmodligen fira kärleken till din partner på alla hjärtans dag. Avsluta en dag i kärlekens tecken fylld med röda rosor, en tur på bio, en utsökt middag och en promenad hand i hand med ett glas vin i soffan och en presentask med bilder på romantiska stunder. Pricken över i:et är den utsökta chokladdesserten eller den kärleksfulla gåvan du väljer, som finns i asken.

  • Mors dag och fars dag: Visa din mamma och pappa att de har stor betydelse i ditt liv med en bildpresentask. Välj några fina bilder på dig och din mamma, lägg in dem på asken så har du en unik och personlig morsdag present. Och pappa ska också få en fin present på fars dag: Leta upp dina två favoritbilder på dig och din pappa och ge honom den mest personliga presenten på hans dag.

  • Födelsedag: Din flickvän kanske fyller 25? Eller kanske din mormor har uppnått den aktningsvärda åldern 80 år? Oavsett ålder kommer en presentask med vackra bilder och en överraskning inuti att tas emot väl. Och om man inte ska bli bortskämd med en present från hjärtat på sin födelsedag, när ska man då bli det? En fotopresentask är den ultimata födelsedagspresenten till den som har allt.

  • Påsk: Vill du ge ett annorlunda påskägg i år? Prova att ge en personlig presentask med choklad och bilder och se hur ett sådant påskägg tas emot. Vi gissar att den har lite längre livslängd än de traditionella chokladpåskäggen, som äts på nolltid och glöms snabbt bort när påskdekorationerna har plockats ner.

  • Jul: Även om de flesta får gott om sötsaker till jul, kan det vara så att en ask med bilder och choklad också håller in i det nya året. Presentasken är trots allt inte bara en ask fylld med choklad – de personliga bilderna gör presenten och chokladmåltiden till en speciell upplevelse som du kanske vill dela med den som du fått presentasken av. Ge bort asken till din pappa i en personlig julklapp och njut av chokladen med honom till exempel till nyår.

Presentasken är den perfekta gå-bort-presenten

Gå inte till blomsteraffären efter en bukett när du är bjuden på middag eller fest. Beställ istället en presentask här på CEWE med dina personliga bilder på dig och värden, värdinnan eller värdparet. Det är definitivt en gå-bort-present du inte ser varje dag! En sådan gå-bort-present gör ett unikt intryck. Och för värdinnan eller värden är denna gåva också lättare att hantera än en bukett som ska läggas i vatten och ordnas – de har nog att ta hand om sina gäster och besökare. Med en presentask kan de njuta av denna present när gästerna har gått och lugnet har lagt sig.

Mycket nöje med att ge bort en väldigt personlig presentask!