Julklappar – Gör personliga fotopresenter till jul

CEWE FOTOBOK - Vad är den bästa fotoboken för dig?

Ge bort de bästa julklapparna

Ladda ner vårt fotoprogram

Tillgänglig för IOS och Android

Ladda ner för Android Ladda ner för iPhone/iPad


Letar du efter den bästa julklappen som alltid ger mottagaren ett stort leende på läpparna? Gör en CEWE FOTOBOK till någon du tycker om. Oavsett om det ska vara till morföräldrarna, din bästa väninna eller din partner, så är en fotobok med dina egna bilder en personlig hälsning från dig om er tid tillsammans. Krydda boken med texter och snygg design så har du ordnat den bästa julklappen.

Se också de andra julklapparna med foton som vi har till hela familjen.Personliga julklappar till hela familjen

Ge din partner, dina barn eller föräldrar söta och spännande julklappar med foton på deras älsklingar. Årets julklappar hittar du här hos CEWE och de faller garanterat i god jord hos både stora och små. Läs mer och upptäck vårt stora sortiment av personliga julklappar till honom eller henne, till mor- och farföräldrar och till barnen.Julklappar med dina egna foton

Ladda ner vårt designprogram och dyk ner i CEWEs kreativa värld. Du känner kanske till oss från våra populära och vackra CEWE FOTOBÖCKER, där du laddar upp dina bilder på vår webbplats och själv skapar hela fotoboken med design, layout, utformning och dekorationer. Du kan även skriva texter i fotoboken och göra den till en personlig och stämningsfull berättelse som sprider glädje i många år framöver.

Fotoboken kan utformas som en årsbok eller handla om en speciell händelse som ert bröllop (julklappen till din partner?), en semester (gemensam present till familjen?) eller en möhippa eller svensexa (julklapp till en vän?).

Fotoalbum gör du via vårt kostnadsfria och prisbelönta beställningsprogram där du kan vara kreativ och leka med färger, komposition och utsmyckning – möjligheterna är oändliga. Du använder samma program när du gör våra övriga fotoprodukter, och det är enkelt att använda. Läs mer här och se hur lätt det är.Gör dina julklappar själv

Ja, det är faktiskt hemgjorda julklappar även om det inte har något med limpistoler, pomponger och glasspinnar att göra. Du gör nämligen produkten själv – vi ger dig designprogrammet, framställer och levererar produkten. Se här hur du gör:


  • • Ladda ner och öppna vårt beställningsprogram

  • • Välj den produkt du vill göra (fotobok, affisch, fotopresent och så vidare)

  • • Välj variant av produkten

  • • Sätt in dina foton (spara bilderna i en mapp på datorn innan du börjar, så hittar du dem snabbt)

  • • Förhandsgranska produkten för att se till att allt är som det ska vara

  • • Ser det ut som du gärna vill ha det? Annars kan du bara gå tillbaka och göra om det. När du är nöjd avslutar du beställningen genom att lägga varan i korgen, skapa en användare och ange de obligatoriska uppgifterna

  • • Sedan kan du bara luta dig tillbaka och se fram emot att ta emot dina julklappar från CEWE. Vi levererar inom 4–8 vardagar.

Du kan också hitta inspiration till hur du gör en hemmagjord kalender. Det kan du läsa mer om i nästa avsnitt.Gör väggdekorationer, fotoposter, kalendrar och många andra fina julklappar

Om du gärna vill ge en personlig present till någon du tycker om, erbjuder vi många olika möjligheter som passar till alla familjemedlemmar och alla plånböcker.

Om du har en riktigt bra bild kan du göra olika väggdekorationer. Det kan exempelvis vara en fotoposter till tonårsrummet eller ett snyggt svart-vitt foto till väggen i vardagsrummet.

Du kan framkalla dina bilder på olika spännande material. Du kan bland annat trycka på trä eller göra en väggdekoration på en skumplatta. På så sätt får du en helt unik produkt och ett alldeles eget konstverk till väggen som garanterat inte hänger i andra hem.

Se också vårt stora urval av fina och ytterst praktiska fotokalendrar. Här får du verkligen en julklapp som inte bara är vacker och rolig att ha, men som också är ett verkligt användbart verktyg i vardagen. Alla behöver en kalender för att anteckna tider och händelser, så en fotokalender med fina och söta bilder på familjen och vännerna är en perfekt julklapp till såväl din partner som mor- och farföräldrar och stora barn.

Du kan göra både bordskalendrar och väggkalendrar, och de finns i många varianter, till exempel evighetskalendrar och familjekalendrar.


Julklappar till dina anställda

Vi kan också leverera julklappar från företaget. Kanske ska årets julklapp till dina anställda vara en personlig mugg med foto? Då behöver de inte längre diskutera vilken kopp som är Lisas och varför Arnes kopp aldrig står på sin plats. Det kan också vara mobilskal med vackra motiv eller ett presentkort.


Andra julklappar med foton


Om du har bra, vackra, roliga och söta bilder, så ordnar vi resten. Du kan trycka dina bilder på musmattor, nallar och pussel.

Mycket nöje med att göra vackra och personliga julklappar. Fotoböcker och andra fotoprodukter från CEWE är roliga att både ge och få.

Kontakta oss:

Kan du inte hitta ett svar på din fråga? Kontakta oss!

Telefon:

(0)852-503190