CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Evighetskalender

Evighetskalender

Du kommer att ha glädje av den…. för evigt!

  • Varar i år efter år
  • 5 pappersval
  • A4-format
  • Ett konstverk på väggen
från 249,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format:

  • A4 stående eller liggande

Papperskvalitet

  • Digitaltryck eller fotopapper

Ladda ner mallen för evighetskalendern här

Mallen är i A4-format och kan laddas ner i stående eller liggande format. Sedan öppnar du mallen i vårt designprogram i din dator.

Så skapar du en evighetskalender hos oss på CEWE

Vi underlättat för dig att skapa en evighetskalender. Följ dessa fyra steg så har du snart en egen evighetskalender med dina egna bilder som motiv.
1. Ladda ner en av våra mallar för evighetskalender
2. Öppna mall-filen i vårt designprogram i din dator.
3. Lägg in de bilder du vill använda i kalendern, en för varje månad.
4. Nu är du redo att designa och beställa

Gör en evighetskalender av dina egna bilder

Det är lätt att skapa en evighetskalender här på CEWE. Du behöver bara göra så här:

1: Ladda ner en av våra evighetskalendrar i stående eller liggande format till din dator. Du behöver också ha vårt gratis designprogram installerat.

2: Öppna mall-filen i vårt designprogram. Du kan ändra papperstyp och startmånad om du vill. Det är inte nödvändigt att ändra år och startmånad för en evighetskalender. Notera: Byt inte storlek, den måste vara inställd på A4, annars blir kalendern förvrängd och felaktig.

3. Lägg till de bilder du vill använda i evighetskalendern. Skapa en vacker kalender med foton som du har tagit själv och njut av dem varje dag, året runt. Lägg in en bild och en titel på framsidan.

4. När du har lagt till bilder för varje månad och tittat igenom din kalender är du redo att beställa. Klicka på "Lägg i varukorgen" och fortsätt till kassan för att beställa..

Varför skapa en evighetskalender?

Vet du inte vad du ska göra av din hemmagjord fotokalender med alla fina bilder när året har gått? Vill du inte slänga den efter all tid du har lagt ner på den och med alla fina bilder som finns i den? Gör en evighetskalender! Då behöver du aldrig bekymra dig om det igen och din kalender håller…. Ja, för evigt! Det är enkelt att göra kalendern och du kan självklart sätta in dina egna bilder i den precis som i alla våra fotokalendrar.

Vad är en evighetskalender?

En evighetskalender är en kalender som aldrig blir för gammal. Kalendern kan användas igen och igen, år efter år. Den har inga årstal eller veckodagar, därför gäller den för evigt. Och just därför kan du göra något särskilt av den, du har den ju för evigt!

Fördelarna med en evighetskalender är att du inte behöver skriva datum på folks födelsedagar och andra högtider varje år, eftersom de står kvar från förra året. Det samma gäller arrangemang som man ska delta i, återkommande händelser, som familjejulmiddag osv.

När du har en evighetskalender behöver du inte förnya din kalender varje år. Du får glädje av den…. för evigt!

Smycka din hemmagjorda evighetskalender med bilder som du själv har tagit och få glädje av dem varje dag, året runt.

Designa din egen evighetskalender

När du laddar ner en av våra malla för en evighetskalender har du full kontroll över vilka bilder som ska placeras var. Du kan också lägga till clipart och text om du vill, eller justera storleken på bilderna. Byt däermot inte till någon annan "designtyp" - det kommer att förvränga mallen.

Använd evighetskalendern när du vill komma ihåg födelsedagar och andra händelser

Evighetskalendern gör nytta i vardagen både i hemmet och på arbetsplatsen. Och när det är något man ska titta på ofta, gör det absolut ingenting att det är något fint att se på! Smycka din kalender med foton av dina kära eller vackra bilder från ställen du har besökt, naturfoton eller något annat du tycker om att titta på. Spekulerar du på vad du kan skriva i din evighetskalender? Läs med här och låt dig inspireras:

  • Födelsedagar. Självklart! Det är viktigt att komma ihåg folks födelsedagar. Och om man har en stor familj och har många vänner kan det vara lätt att glömma en födelsedag. Men inte längre – när du har din evighetskalender står födelsedagarna alltid i kalendern! Du kan också läsa mer om vår födelsedagskalender.
  • Bröllopsdag! Ja, den är minst lika viktig som födelsedagarna. Och det behöver ju inte bara vara din egen du ska komma ihåg. Tror du inte även att dina föräldrar blir glada om du kommer ihåg deras?
  • Återkommande händelser. Den traditionella familjefesten? Den stora vägfesten? Allt vad ni gör / arrangerar / firar på samma dag varje år kan komma med i evighetskalendern.

Använd din evighetskalender både där hemma och på jobbet

En kalender är ett bra redskap när man ska planera, komma ihåg saker och saker man ska delta i. Det gäller i hemmet där det ofta är stor aktivitet, särskilt om man har barn. Men det gäller även på kontoret, t.ex. tisdagsmöten eller fredagskaka. Här är det perfekt att använda en evighetskalender så att både nya och gamla kollegor kommer ihåg det.

Vad kan du dekorera din kalender med?

Det beror på vad du tycker om att titta på. Du tittar ju på din kalender flera gånger om dagen och då är det så klart kul om den är dekorerad med fina bilder. En bra idé till en fotokalender är att sätta in bilder som passar till den årstid kalendern visar. Det ger ett bra sammanhang och det ser fint ut.

Du kan sätta in landskapsbilder, bilder av barnen som leker utomhus, fina foton från resor du har varit på eller bilder av dem du tycker om. När du öppnar vårt designprogram kan du se olika möjligheter som vi erbjuder.

Se även våra andra fotokalendrar

Se alla våra andra fotokalendrar. Du har möjlighet att göra hela designen (välj "kreativ kalender" i designprogrammet) eller välj en av våra fina designmallar. Då drar du in bilderna på sidan och redigerar. Välj det du gillar bäst och kom ihåg att du alltid kan testa dig fram och gå tillbaka och göra om det om du inte är nöjd. När du är nöjd beställer du din order.

Nöjdhetsgaranti på fotokalendrar

Vi vill att du blir glad för din evighetskalender. Därför är vår kundservice alltid redo att hjälpa dig med frågor om utförandet av din kalender, frågor på din order eller något tekniskt. Vi ger även nöjdhetsgaranti på våra fotokalendrar, så om det är ett fel på din fotokalender eller om du av någon annan anledning inte är nöjd med den, kontakta vår kundservice så vill de hjälpa dig vidare.