Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Fina bilder

Fina bilder ska användas

Fina bilder ska användas

Har du massor av vackra bilder från en resa? Kanske tittar du på dem emellanåt om du bläddrar igenom telefonen eller gräver fram den externa hårddisken. Det är så synd! Vackra bilder ska fram i ljuset – eller för att vara mer konkret: bilder ska framkallas.

Här hos CEWE kan du använda dina vackra bilder till att:

Vad är vackra bilder för dig?

Vad man ser som vackra bilder är ytterst individuellt. Vissa tänker säkert på flotta porträttbilder, medan andra tycker att landskapsbilder är definitionen av vackra bilder. Det är med andra ord helt upp till dig vad du anser är en vacker bild.

Vackra bilder av naturen

Naturen är som gjord för att ta vackra bilder av då den både är vacker och fascinerande! Du kan ta vackra bilder av den svenska naturen. Vi är ju privilegierade med både skogar och stränder i Sverige, så varför inte ta en tur till havet eller skogen vid olika tidpunkter på dagen och vid olika årstider. Dessa platser är två av de vackraste platserna att betrakta när ljuset förändras. Ljuset är speciellt på sommaren, hösten, vintern och våren – och samtliga årstider har sin särskilda charm. Till exempel ett hav som blåser upp i stora vågor under hösten är vackert att se i det lite kallare höstljuset eftersom det ger fotot ett råare och strängare uttryck.

Vackra bilder till hemmet

Har du vackra bilder liggande eftersom du tycker om att fotografera? Då är det perfekt att utnyttja dem till fina bilder i hemmet. Här på vår sida kan du göra personliga väggbilder på det material du önskar. Välj mellan:

Vackra bilder till hemmet är perfekta som bilder till vardagsrummet. Då kan du njuta av vackra landskap, reseminnen eller fina bilder av dina barn. Överväg även att låta framkalla dem som svartvita bilder som ger en spännande effekt och ett annorlunda uttryck. Läs mer här på cewe.se. Andra populära val är galleritryck som ger en elegant bild till ditt hem.

Professionella foton tagna av en fotograf

Om du inte själv tycker om att fotografera finns det massor av duktiga fotografer. Hos dem kan du låta ta fina familjebilder och föreviga dina barn i professionell miljö. Många människor blir glada av att få vackra babybilder tagna av en fotograf för att vara säkra på att resultatet blir av god kvalitet. Barn utvecklas och förändras med blixtens hastighet och det är särskilt ”en tid som aldrig kommer igen”.

Detsamma gäller ditt bröllop som du bara upplever en enda gång – i varje fall just det bröllopet. Många par väljer därför att låta en professionell fotograf ta vackra bröllopsfoton. Detta för att vara säkra på att få den bästa kvaliteten att hänga på väggen och till en bröllopsbok från CEWE.

Slutligen kan du även köpa vackra naturbilder i särklass av ett proffs.