CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och fotokalender

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Bilder till vardagsrummet

Bilder till vardagsrummet

Är du på jakt efter bilder till vardagsrummet?

  • Förstoring på blankt standardpapper
  • Fotopapper i hög kvalitet
  • Färgåtergivning av hög kvalitet
från 39,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format:

  • 15 x 20 cm (15,2 x 20,3 cm)
  • 20 x 30 cm (20,3 x 30,5 cm)
  • 30 x 45 cm (30,5 x 45,7 cm)
  • 40 x 60 cm (40,6 x 61 cm)
  • 50 x 75 cm (50,8 x 76,2 cm)

Material:

Blankt fotopapper

Produktinformation:

Ljusbeständig yta

Bilder till vardagsrummet med stor personlighet

Gör en fotoförstoring på fotopapper av dina bästa bilder

Är du på jakt efter väggbilder till vardagsrummet? Det finns en uppsjö av möjligheter– från material till grafiska tryck i olika stilar. Köper du några av standardtavlorna från Ikea eller annan butik riskerar du dock att många av dessa bilder hänger i tusentals andra hem.

Om du vill ha unika bilder i ditt vardagsrum är förstorade foton därför den bästa lösningen. Välj vackra porträttbilder på dina barn, härliga landskapsbilder från dina resor, familjebilder eller en spännande stadsbild från en storstadsresa. Möjligheterna är oändliga, och du behöver bara bestämma dig och skriva ut bilder i det format och på det material som passar bäst till ditt vardagsrum och din personliga smak.

Vilka format kan du få dina bilder tryckta i?

Du kan välja mellan en lång rad format. De sträcker sig från 9 cm på höjden som det minsta – och upp till 50 cm för det största. I sidförhållandet 3:4 eller 2:3. En viktig sak att vara uppmärksam på är att bredden avgörs av inställningen på din kamera. Alltså vilken storlek själva fotot är taget i. Vi beskär inte din bild, utan låter den förhållandemässigt fylla bredden i relation till höjden. Du kan läsa mer i vår storleksguide.

Stora bilder till vardagsrummet

Om du har plats på väggen är stora bilder till vardagsrummet vackert. Om du har en skandinavisk inredningsstil med minimalistisk och ljus inredning kan en enkel, stor bild på den annars kala väggen bli väldigt snyggt. Det kan samtidigt skapa den rätta balansen i inredningen så att det skapas en kontrast. En del väljer att låta göra ett stort porträtt av barnen, antingen taget av en professionell fotograf eller en bild de själva tagit. Här kan du läsa mer om porträttbilder.

Landskapsbilder är också perfekta att göra i stort format till vardagsrumsväggen. Det kan till exempel vara en härlig svensk bild med gula rapsfält som sträcker sig så långt ögat kan nå. Det kan också vara ett foto du tagit från en bergstopp i Sri Lanka eller havet med bergen i bakgrunden och ett vackert ljus som speglas på vattenytan.

Alla bilder lämpar sig inte till stora bilder

Var uppmärksam på att dina foton ska ha hög upplösning för att vara lämpliga som stora bilder. När du laddar upp dina bilder kommer vårt fotoprogram att markera dem med en röd, gul eller grön smiley. De röda ska du helt utesluta och du får även se en varningstriangel över bilden. Du kan överväga dem med gul smiley, men vi rekommenderar att du enbart utgår från bilder i format som får den gröna markeringen. Då kan du vara säker på att få en bild till ditt vardagsrum i högsta kvalitet.

Mindre bilder i bokhyllan i vardagsrummet

Har du barn har du garanterat ett urval söta babybilder. De är också fina att visa upp i vardagsrummet så att de kan smälta både ditt och besökarnas hjärtan. Kanske har du bilder du vill framkalla i mindre eller mellanstorlek. Då kan du sätta in bilderna i ramar så att de kan placeras i bokhyllan eller på vägghyllor. Du kan även göra en fotovägg med familjebilder i vardagsrummet. Du kan utvidga den till 3, 4 eller 5 generationer. Det är roligt att ha ett familjeträd som skapar sammanhang och historia.

Vackra bilder till vardagsrummet i många material

Utöver klassisk fotoframkallning kan du hos CEWE även beställa bilder tryckta på andra material. Välj mellan:

Dessutom kan du få bilder tryckta i retrostil Klicka runt och se de många möjligheterna – och få helt personliga bilder till ditt vardagsrum.