Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Familjebilder

Använd dina familjebilder på spännande och kreativa sätt!

Använd dina familjebilder på spännande och kreativa sätt!

Använd dina familjebilder på spännande och kreativa sätt! Familjen är ofta det bästa vi har, och familjebilder är därför några av de bästa bilderna vi har. Ofta sitter man och bläddrar igenom de fina bilderna på telefonen eller datorn, och det är också jättemysigt och trevligt, men är det inte synd att bilderna ofta inte kommer vidare, utan blir liggandes i mörkret på datorn…

Därför ger vi dig här fem tips till fina, söta, roliga och kreativa fotoprodukter du själv kan göra med dina bästa familjebilder. Använd både de roliga familjebilderna, de gamla familjebilderna och de allra bästa bilderna av hela familjen. Läs med och bli inspirerad!

  • Gör en fotovägg med dina bästa familjebilder. Gör till exempel ett stamträd med både nya och gamla familjebilder, det kan till exempel vara bilder av gammelmor-/gammelfarföräldrarna eller mor-/farföräldrarna överst och gå sedan nedåt i stamträdet. Till sist ska det självklart finnas bilder av de senaste skotten på stammen, nämligen dig och din familj.Du kan självklart också göra en fotovägg med andra bilder än dem av familjen. Du kan göra en med ett tema, en stilart, en sorts foton eller vad du annars tycker skulle vara fint i ert hem. Alla dina bilder kan du få tryckta på spännande material såsom bild på akrylglas, fotocanvas eller till och med trä.
  • Gör en spännande väggbild till exempel som canvastryck. När din bild trycks på äkta fotocanvas ser den nästan ut som en målning. Bildens yta får en annorlunda struktur, vilket ger den en annorlunda och spännande yta.
  • Gör din egen fotobok med bilder av din familj. Du kan till exempel göra boken som en årsbok, om det är ett år som har varit särskilt händelserikt för er. Fyll boken med bilder av familjen i olika situationer, ställen ni har varit på, människor ni har varit tillsammans med och saker ni har gjort. Då har du en riktigt fin familjebok som visar livet i er familj och som ni kan ta fram och titta i om och om igen.
  • Gör en familjekalender. Varje familjemedlem kan ha sin egen kolumn och bilder av sig själv vid saker de ska göra. Och i de flesta familjer är det många saker och aktiviteter som ska passas, så det finns säkert många möjligheter att få använt dina familjebilder.
  • Framkalla dina bilder: Ja, du läste rätt – en god gammaldags fotoframkallning funkar fortfarande. Ha en hög framkallade bilder liggande och titta igenom dem med barnen, sätt upp ett par stycken på anslagstavlan eller kylskåpet eller i ett par fina ramar och ställ fram dem. I stället för att framkalla digitala foton på normalt sätt, kan du här vara kreativ och göra vackra produkter i olika kategorier och prisklasser. Därmed kan du alltid hitta presentidéer till dina kära som delar din glädje för söta och vackra bilder av familjen.

Roliga familjebilder eller perfekta familjebilder

Vi känner nog alla igen det: Familjen är samlad till rund födelsedag, till bröllop eller till en annan mysig och glad händelse, och det ska tas bilder. Men det är alltid en som blundar, står med ryggen till, har ett konstigt ansiktsuttryck eller bara är borta. Vad ska du göra med dem? Är de bara för mycket och ska de slängas? Eller är det faktiskt roliga familjebilder som förtjänar en plats på väggen eller i fotoboken? För livet är ju inte alltid helt perfekt, ibland är det också lite fånigt.

Var kreativ med dina familjebilder

Var inte rädd för att prova något nytt och kreativt med dina bilder. Våra verktyg till att redigera och designa dina fotoprodukter har en förhandsgranskning där du kan se hur det färdiga resultatet kommer se ut innan du klickar på beställ. Dessutom finns det oändligt många möjligheter att designa, styla och leka med dina bilder och sätta in färger, bakgrunder, text och mycket annat. Så titta runt och hitta hur du bäst tycker om att visa upp dina bilder.

Mycket nöje!