CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Bild på trä
Bild på trä
Bild på trä

Bild på trä

Visa upp dina bästa motiv på ett naturligt sätt

Med fototryck på trä får du ett rustikt och naturligt utseende tack vare den synliga materialstrukturen. Svartvita bilder och motiv med mycket kontrast återges extra vackert som bilder på trä.

 • Vacker återgivning på FSC-certifierat trä
 • Rustik och synlig trästruktur
 • Motivtips: Svartvita bilder med hög kontrast
från 499,00 kr *

Totalt nöjd – det är det vi vill att du ska vara som kund. Därför erbjuder vi 100% nöjdhetsgaranti på din CEWE-produkt.

Hur vill du beställa?

I nästa steg ser du den förväntade leveranstiden utifrån dina val.

Produktinformation

Storlekar:

9 format: från 20x20 cm upp till 80x80 cm

Tjocklek:

18 mm

Tryck din bild på trä

Har du några fina bilder liggandes på din telefon eller kamera, som du gärna vill framkalla och göra till en väggdekoration? Och är du redo att prova något nytt och spännande? Få din bild tryckt på trä! Det rustika och naturliga är på väg in i heminredningen, så det är en perfekt chans att göra en vacker och personlig väggbild tryckt på trä.

Är du intresserad? Läs mer om det här.

Så gör du

 • Klicka på ”Designa här” här på sidan
 • Hitta ditt favoritmotiv och ladda upp det på vår hemsida
 • Välj vilken storlek din bild ska vara i
 • Godkänn din design genom att se den i preview-funktionen. Se att allt är som det ska vara
 • Lägg din bild i varukorgen och gör din beställning färdig

Du får din väggbild inom 4-8 vardagar.

Framkalla din bild på trä och andra fina material

Om du köper dina väggdekorationer här hos CEWE får du en produkt i absolut bästa kvalitet och i de klaraste färgerna. Ditt foto trycks på trä i 4 centimeters djup. Allt efter format blir bilden tryckt direkt på 2-4 paneler av furuträ, och den levereras inklusive väggfäste, så den är redo att sätta upp på väggen.

Bilder på trä bjuder in naturen i heminredningen. Den rustika looken faller många i smaken, men vi har självklart även något till dig som tycker om den mer eleganta stilen, se bara här:

Få din bild tryckt på glas. Hos oss kan du ladda upp din bild på vår hemsida och välja att få den tryckt direkt på en akrylglasplatta. Motivet trycks på baksidan av en akrylglasplatta, så du får en bild som ger ett fantastiskt djup och vackra klara färger till din vägg.

Se också vårt stora urval av fotoposter med dina egna bilder i alla storlekar, format och kvaliteter. Förstoringar är klassiker i heminredningen och är alltid populära.

Vad kan du trycka bilder på trä av?

Du kan göra dina egna personliga och unika väggdekorationer med dina egna foton eller med de fina motiven från vårt motivgalleri. Alla bilderna kan tryckas på olika material, göras i diverse format och storlekar och de flesta kan ramas in som pricken över i:et.

Men det viktigaste beslutet är självklart vilken bild du ska välja till din väggdekoration.

Du kan använda stort sätt alla bilder. Se bara här:

 • Har du ett särskilt bra favoritmotiv på din telefon? Överför det till datorn och ladda upp det på vår hemsida och gå i gång med att anpassa din bild.
 • Har du bilder från en analog kamera liggandes? Scanna dem eller ta bilder av dem med din telefon, så du även har dem elektroniskt. Så är du redo att leka med alla möjligheterna vår hemsida och mjukvara erbjuder.
 • Kanske tycker du inte att du har ett eget foto? Ta en titt i vårt motivgalleri. Här kan du göra väggdekorationer i olika utgåvor med de bilder du tycker bäst om.

Mycket nöje!