Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Tips på bröllopspresenter som varar för evigt

Få tre fantastiska tips på personliga bröllopspresenter som du kan skapa själv med dina egna bilder

Är du inbjuden till bröllop och funderar på vad du ska hitta på som bröllopspresent till brudparet? Vi hjälper dig med massor av personliga bröllopspresent tips som de nygifta kommer att älska, och som kommer att vara för evigt.

CEWE FOTOBOK som tips på bröllopspresent

En fotobok med bilder på leende kärlekspar ligger på en sittpuff
EN CEWE FOTOBOK är perfekt som present till brudparet

En fotobok är den perfekta bröllopspresenten, och det bästa med en CEWE FOTOBOK är att du kan designa den precis som du vill. Du hittar fotoböcker i många olika format och olika papperskvaliteter. Här får du tre tips på hur du kan bygga upp din fotobok, men självklart kan du också hitta på något helt annat.

Tips 1: En fotobok med gemensamma upplevelser
Bröllopsdagen är en extra viktig dag och brudparet kommer att se tillbaka på sina liv med detta datum som en stor milstolpe. Därför är det en riktigt fin idé att samla alla härliga, roliga och knäppa upplevelser du haft med brudparet, från tiden innan paret gifte sig, i en fotobok. Fotoboken kommer att vara ett fint fysiskt minne från tiden innan de gifte sig.

Tips 2: En present till brudparets 1-års-bröllopsdag
Om du är ett av brudparets närmaste vänner eller familjemedlemmar, så tänker du förmodligen inte bara på bröllopspresenten, utan även på underhållningen eller andra arrangemang för festen. Fyll en fotobok med massor av bilder på brudparet ända från första mötet fram till nu. Lämna plats för små hälsningar bredvid bilderna i boken. På bröllopet kan du hålla ett litet tal där du berättar om presenten som du och de andra gästerna sedan kan skriva in små hälsningar till brudparet i. När festen är över slår du in fotoboken som present, som överlämnas till brudparet, som dock inte får öppna presenten förrän på sin 1-års bröllopsdag.

Bonustips: Papperstypen ’Digitaltryck matt’ är det bästa valet om gästerna ska skriva i fotoboken med en vanlig penna.

Tips 3: Ta med bilder från möhippan eller svensexan
Kommer det att anordnas svensexa eller möhippa före bröllopet? Det är en rolig och mysig tradition där man firar bruden och brudgummen och hittar på roliga upptåg. Det brukar vara ett fullt program hela dagen och det är därför fullt med fototillfällen. Ha kameran redo och fånga roliga och fina bilder som du kan samla i en fotobok, som ett härligt minne från dagen. Denna bröllopspresent är både rolig att skapa, och underhållande att titta på vid överlämnandet av presenten.

Påbörja din fotobok här

Pussel som bröllopsgåva

Pussel med bild av ett kyssande par ligger på ett bord.
Designa ett pussel och ge det som en gåva till de nygifta

Om du inte har tillräckligt med bilder för att fylla en fotobok så finns det andra fina lösningar. Leta upp din favoritbild och skapa en spännande bröllopspresent i form av ett personligt Ravensburger pussel. Det är en trevlig gemensam aktivitet som de nygifta kan njuta av när smekmånaden är över.

Bonustips: Med färgade cliparts och textfält på motivet för ditt pussel kan du lämna ett dolt meddelande till brudparet. Det kan vara en söt hälsning eller ett hemmagjort presentkort. Det finns alltså ett extra överraskningsmoment i denna bröllopspresent.

Designa ditt Ravensburger pussel här

Personliga kaffemuggar som bröllopspresenter

Ett par håller i var sin mugg med en parbild på och texten "hans" och "hennes"
Et söt och annorlunda bröllopspresent tips till paret: personliga fotomuggar

Det är inte ovanligt att brudparet har en färdig önskelista. Men du kan ge bort något unikt och annorlunda genom att ge dem två personliga muggar med foto på. Välj mellan klassiska porslinsmuggar eller robusta emaljmuggar som passar för utomhusaktiviteter i stugan och husvagnen.

Bonustips: När du designar dina muggar, fundera på om du ska märka muggarna med tex "herr" och "fru", eller göra dem unika var för sig, så att det tydligt framgår vem som ska ha vilken mugg.

Se alla våra olika fotomuggar här

Vi ska gifta oss!
Om ni ska gifta er och saknar inspiration till ert bröllop, kolla in vårt stora utbud av mängder med olika fotoprodukter, där ni hittar massor av inspiration till allt från Save the date-kort och bordsdekorationer till bröllopsfotoboken.

Välkomstförmån

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
  • Unikt erbjudande för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
  • Kreativa idéer och inspiration
  • Fototips och spännande produktnyheter
  • Roliga fototävlingar
  • Passa på att använda erbjudandet till att skapa vackra och personliga presenter - snabbt och smidigt!
* Du får värdekoderna när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koderna gäller för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket :)

Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!

Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.