CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Gör möhippan oförglömlig med en CEWE FOTOBOK
Möhippa och svensexa

Möhippa och svensexa

Gör en fotobok med härliga bilder

  • Passa på att ta många bilder under svensexan eller möhippan
  • Lägg in dem i en CEWE FOTOBOK
  • Ge bort en personlig bröllopspresent till bruden eller brudgummen

Få tips och inspiration till din fotobok med bilder från svensexan eller möhippan - börja designa den redan idag.

från 399,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format

Omslag:

  • Hårt omslag
  • Mjukt omslag
  • Häfte
  • Skinn
  • Canvas

Papperskvalitet:

  • Digitaltryck standard, standard (100% återvunnet papper), blankt eller matt
  • Fotopapper blankt, halvmatt eller premiummatt

Gör möhippan oförglömlig med en CEWE FOTOBOK

Ska du till möhippa innan väninnans bröllop? Det är kanske t.o.m. du som håller i trådarna? Eller kanske allt redan är förbi och nu står du med en massa tokiga, roliga och stämningsfulla bilder som du inte riktigt vet vad du ska göra av? Det är här vi kommer in i bilden för det kan vi hjälpa dig med!

Du ska helt enkelt göra en fotobok av bilderna och ge den till henne i bröllopspresent. Då har du ordnat presenten och bilderna har blivit till en fin och personlig fotobok till bruden. Kanske du även ska göra ett exemplar till väninnorna som var med på möhippan? Och varför inte ge idéen vidare till männen som höll i svensexan för mannen?

Saknar du idéer till din väninnas möhippa?

Gör en fotobok med text över er vänskap. Antingen kan du göra en som bara är från dig eller en som är från alla de väninnor som är med på möhippan. Tänk efter hur ni lärde känna varandra och vad ni har gjort tillsammans genom tiden.

Leta fram de gamla bilderna och gör en fotobok. Kom ihåg att krydda den med roliga historier och fakta om er vänskap. Titta igenom alla gamla bilder från då ni var yngre. Kanske är ni barndomsvänner? Då borde ni ha massor med bilder av er två. Sätt in dem i en fotobok och skriv små bemärkningar till några av bilderna, som t.ex.: ”Kommer du ihåg när…” och ”Vi två skulle alltid…” osv. Man brukar ha med en present till den kommande bruden när man har möhippa och ibland kan det vara svårt att komma på något. Här kan du göra en present som gör henne riktigt glad!

Gör en fotobok med bilder från en rolig möhippa - en perfekt presenten

Det är en perfekt presentidé att göra en fotobok med bilder från en rolig och trevlig möhippa och ge den till henne i bröllopspresent. Då har hon ett härligt minne om dagen och många av de roliga och tokiga episoderna är förevigade. Utöver att bilderna från möhippan används på ett bra sätt, är fotoboken ett bra minne om en rolig dag i sällskap med de bästa vännerna.

Kom ihåg att fotoboken kommer att ligga framme på presentbordet på själva bröllopsdagen, så se till så att de pinsammaste bilderna inte är med i boken! Boken ska vara ett roligt och trevligt minne som bröllopsgästerna och svärmor också får lov att bläddra i.

Få fler bröllopspresent tips och få inspiration på andra presenter som passar för många olika tillfällen.

Fota en massa bilder på möhippan

Även om det händer en massa roliga saker på själva dagen måste du komma ihåg att ha kameran redo. Be ev. även de andra tjejerna att ta bilder. Dokumentera de roliga inslagen genom hela dagen, den goda stämningen och alla som har kommit för att göra dagen helt speciell. Senare kan ni sätta er och sortera bilderna. Tänk på hur roligt det blir att välja ut bilder och att göra fotoboken!

Personlig present till henne

Du kommer med den perfekta presenten till bröllopet om du gör en fotobok om hennes möhippa. Fotoboken blir inte bara en traditionell bröllopspresent, det blir en personlig present till bruden – från hennes väninnor.

Fotoböcker kan även innehålla andra minnen

Efter bröllopet kan det nygifta paret runda av med att göra en fotobok om det vackra bröllopet. Här finns det massor av olika designs att välja mellan och fotoboken kan göras i många olika storlekar.

Framkalla bilderna från festen här. De levereras i superfin och hållbar kvalitet och man kan välja mellan många olika storlekar. De mer officiella bröllopsfoton kan också framkallas här och eventuellt tryckas på spännande sätt som t.ex. en förstoring eller fotocanvas.

CEWE hjälper dig när du vill runda av med vackra och personliga tackkort med era egna bilder på.