CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 75 kr till CEWE FOTOBOK

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Cewe fotobok pure Cewe Cewe

CEWE FOTOBOK Pure

Din berättelse i 22 bilder, med modern design: Skapa ett minne för alla tillfällen, på några minuter

 • Snabbt och enkelt designad, direkt i din mobil
 • Perfekt skyddad i ett stilrent fodral
 • Blue Angel-certifierat naturpapper (100 % återvunnet)
209,00 kr *

Beställ via vår app eller online:

När du lägger produkten i varukorgen, kommer du se förväntat leveransdatum.

Produktinformation

Format

ca 15 x 15 cm (stängd)

Omslag:

Hårdpärm

Sidor:

22 st.

CEWE FOTOBOK Pure-stilar

Välj mellan sju olika stilar i svart eller vitt och hitta den som passar bäst för just dina bilder!
Cewe fotobok pure Simple Quad Cewe fotobok pure designmallar Simple Quad Simple Quad
Cewe fotobok pure designmallar wilde style Cewe fotobok pure designmallar wide style Wide Style
Cewe fotobok pure designmallar style Cewe fotobok pure designmallar style Style 43
Cewe fotobok pure designmallar outofthebox Cewe fotobok pure designmallar outofthebox Out of the Box
Cewe fotobok pure designmallar fancy line Cewe fotobok pure designmallar fancy line Fancy Line
Cewe fotobok pure designmallar style Cewe fotobok pure designmallar style label Style & Label
Cewe fotobok pure designmallar full style Cewe fotobok pure designmallar full style Full Style

Produktdetaljer

Läs mer om papperskvalitet, omslag och fodral
Cewe fotobok pure egenskaper digitaltryck Cewe fotobok pure egenskaper digitaltryck Papperskvalitet: Digitaltryck standard

Matta vita eller svarta sidor med suverän tryckkvalitet.

Cewe fotobok pure egenskaper hårdpärm Cewe fotobok pure egenskaper hårdpärm Hårdpärm

Den snygga hårdpärmen går att formge med en egen bild och rubrik

Cewe fotobok pure egenskaper presentask Cewe fotobok pure egenskaper presentask Elegant förpackning

Med fodralet är din CEWE FOTOBOK Pure både skyddad och elegant förpackad.

Cewe fotobok pure enkel

Enkel 22 bilder, titel och förord - färdig

Cewe fotobok pure personlig

Personlig Din historia i fokus

Cewe fotobok pure pure

Pure Kvadratiskt, stilrent format

Appen CEWE FOTOBOK Pure

Ladda ner nu från App Store: Med appen CEWE FOTOBOK Pure kan du designa din fotobok på några minuter.

Appen CEWE FOTOBOK Pure

Ladda ner nu från Google Play: Med appen CEWE FOTOBOK Pure kan du designa din fotobok på några minuter.

Fler CEWE FOTOBOK-format

Välj mellan upp till nio format, sex papperskvaliteter och fem omslag!

Gör CEWE FOTOBOK Pure snabbt och enkelt

Använd vår app för att skapa fotoboken på din mobil så har du en personlig present klar på nolltid!

Vad är en CEWE FOTOBOK Pure?

På CEWE kan du göra fotoböcker i många olika format, bland annat en CEWE FOTOBOK Pure. Till skillnad från en CEWE FOTOBOK Stor panorama, där det finns plats för många bilder, är Pure en liten fotobok med plats för 22 bilder. Vi kallar den här fotoboken Pure eftersom boken är väldigt stilren och enkel med rena linjer och ett minimalistiskt uttryck. Fotoboken är kvadratisk och har en modern design i svart eller vitt, vilket verkligen sätter bilderna du valt i centrum. När sidorna är lugna och rena får bilderna all uppmärksamhet, vilket bara är en fördel när man läser boken.

Vad är en fotobok och varför ska jag göra en fotobok?

En fotobok är helt enkelt en fotobok. Det är en större eller mindre bok fylld med dina bilder från en viss händelse eller en speciell period i ditt liv. På CEWE kan du designa fotoböcker med bröllopsbilder eller semesterbilder. Du kan göra en barnbok om ditt barns första år eller en årsbok med bilder från ett helt år. Du kan lägga till text till bilderna och dekorera bokens sidor med olika effekter. Du väljer fotobokens format och design och skapar den digitalt på din dator eller smartphone.

En fotobok har samma funktion som ett fotoalbum: Det är en bok full av bilder som berättar historien om din familj, en resa, en stor fest, dina barn, din hobby eller något helt annat. En välgjord fotobok gör att du blir glad och upprymd av tanken på att titta på alla roliga och kärleksfulla bilder. Du bestämmer helt vad boken ska handla om. Gör en fotobok så kommer du att ha underbara minnen att se tillbaka på om fem, tio och 30 år! Fånga tiden, som verkligen flyger förbi, och de viktiga ögonblicken i en fotobok. Med fotoböcker får du snabb tillgång till fina minnen och stora evenemang och du kan enkelt följa livets gång.

Många fördelar med en CEWE FOTOBOK Pure

Pure är en unik fotobok av hög kvalitet. Den här fotoboken passar för en liten tillställning som du skulle vilja föreviga i form av bilder i en bok. Pure har många fördelar:

 • Fotoboken går snabbt att skapa, då du bara behöver välja ut 22 bilder. På så sätt behöver du inte lägga ner mycket tid på att göra boken, eftersom det är urvalet av bilder som brukar ta lång tid när du gör din egen fotobok.

 • Fotoboken är enkel att göra och beställa, eftersom du kan skapa allt i din mobil genom att använda vår app CEWE FOTOBOK Pure. Passa på att göra boken när du kopplar av i fåtöljen på söndagskvällen, eller när du sitter på bussen.

 • Fotoboken kommer i ett elegant slipcase, alltså ett slags fodral som skyddar boken. Slipfodralet fungerar även som omslag, vilket är smart om du vill ge bort fotoboken i present. Det gör Pure till den riktigt fin fotopresent!

 • Du kan välja mellan sju olika stilar när du designar fotoboken. Alla sju mönster är i svart eller vitt, vilket skapar en snygg ram runt dina foton. Pure ser bra ut på din byrå, soffbord eller var du än tycker att boken passar in i ditt hem.

Gör fotoboken på din mobil i vår app

När du ändå sitter med mobilen och har spenderat mycket tid på sociala medier, där du har tittat på hundratals bilder, kanske du dessutom vill publicera dina egna bilder? Varför inte skapa en fotobok direkt från din mobil? Det gör du snabbt och enkelt med CEWE FOTOBOK Pure och tillhörande app med samma namn.

Så här gör du fotoboken i appen:

 1. Först och främst kan du börja med att fundera på vilken händelse fotoboken ska handla om. Är det strandresan från i somras? Är det den jämna födelsedagen du var på i höstas? Kanske har du varit på en extra bra och lockande konsert? Välj ett tema och se till att du har minst 22 bra bilder som kan användas i boken.

 2. Ladda sedan ner appen till din smartphone. Om du har en iPhone, gå till App Store och sök efter appen, CEWE FOTOBOK Pure. Om du har en android-telefon använder du Google Play för att hitta och ladda ner appen.

 3. Öppna appen. Välj CEWE som partner för att beställa fotoboken.

 4. Tillåt appen att använda bilderna som är lagrade på din mobil.

 5. Välj de 22 foton du vill använda i fotoboken.

 6. Välj en stil för din fotobok och välj om fotoboken ska vara svart eller vit, fundera på om dina bilder blir snyggast med en vit eller svart ram runt dem.

 7. Lägg till en titel till din bok. Välj ett eller några ord som bäst beskriver innehållet, gärna på ett överraskande eller roligt sätt.

 8. Lägg till förord till din bok om du vill. Du kan börja fotoboken med några ord om händelsen eller tillägna boken till personen du vill ge boken till. En sådan beskrivning kan komplettera bilderna fint och hjälpa minnet lite när man tittar i boken om tio år och kan ha lite svårt att komma ihåg exakt vilken händelse fotoboken handlar om.

 9. Gå igenom bilderna och lägg till bildtexter till varje bild om du vill. Bildtexten kan, liksom förordet, vara ett trevligt komplement till bildens motiv. Du kan byta ut bilderna om du vill använda andra bilder i fotoboken eller vill ändra ordning på bilderna.

 10. När du är klar med fotoboken trycker du på "Se beställning". Här kan du välja att göra ytterligare en Pure fotobok, eller så kan du trycka på "Fortsätt". Vill du bara ha en fotobok trycker du på "Fortsätt" och loggar in för att slutföra beställningen. Om du vill göra fler fotoböcker senare är det bara att öppna appen och göra en ny beställning.

Du får din fotobok inom kort.

Du kan även designa fotoboken online här på hemsidan.

Fotoböcker som påminner om Pure

Om du älskar fotobokens lilla format så har vi några andra fotoböcker som du säkert också kommer att gilla. Titta bara på CEWE FOTOBOK Kvadratisk, som med sin fyrkantiga form påminner mycket om Pure. Den här fotoboken är något större än Pure och rymmer upp till 202 sidor med bilder och text. Vill du ha en fotobok med fler än 22 sidor är det här den fyrkantiga fotoboken du ska välja. Med denna fotobok har du även möjlighet att använda effektlack.

Du kan också göra ett fotoalbum online i nästan samma format som Pure. EN CEWE FOTOBOK Kompakt panorama mäter 19 x 15 cm. och är alltså i samma storlek som fotoboken Pure men i panoramaformat. Den här boken har plats för många fler bilder! Ge bort boken i present eller använd den för att berätta de små historierna om utflykten till djurparken eller kanotturen.

Den minsta fotobok vi har är CEWE FOTOBOK Mini och Liten. De här bildböckerna är perfekt för barn, just för att böckerna inte är så stora. Det finns plats för många vackra bilder på till exempel alla familjemedlemmar och vänner eller husdjur.

Presenttipset för alla tillfällen

Det finns många möjligheter att göra en fotobok. Och det finns ännu fler tillfällen att ge bort en fotobok i present på exempelvis födelsedagar, alla hjärtans dag, mors dag och fars dag. Fotoböcker är riktigt personliga presenter eftersom bilderna väcker minnen som mottagaren av fotoboken kan le åt och finna glädje i gång på gång. CEWE FOTOBOK Pure är den självklara presentidén eftersom den här fotoboken kommer med ett slipcase som är en elegant form av inslagning som du kanske inte hade kunnat göra bättre själv. Oavsett vilket sparar du tid när du inte behöver slå in fotoboken själv. Det ger mer tid att titta i boken med personen du ger boken till.

Fotoboken Pure är den perfekta gå-bort-presenten

Ska du på fest med din kompis eller äta middag med dina föräldrar och vill ha en lite annorlunda gå-bort-present med dig? Skapa en CEWE FOTOBOK Pure och ta med den under armen! Välj ut några bilder från den senaste festen du var på med din kompis eller använd några bilder från resan till stugan, där hela familjen var med, inklusive dina föräldrar och dina barn. En fotobok kommer definitivt att hålla längre än en bukett blommor eller en chokladask.

Andra snabba presentidéer

Om du behöver idéer på andra personliga presenter som går snabbt att göra, hittar du med all säkerhet något som passar här på CEWE.se. Vi har ett stort utbud av presenter i alla prisklasser. Till exempel:

 • en mugg med foto på. Vi har muggar i olika former och storlekar av både porslin och emalj. Så det finns både en mugg till morfars kaffe och lillasysters mjölk.

 • ett fotopussel som du kan lägga efter middagen. Välj det antal bitar som passar dina pusselfärdigheter, och hitta den bästa bilden du har på dig och personen som ska få pusslet i present.

 • en kudde med foto. Lägg till din favoritbild och eventuellt en text på en mjuk kudde och välj en storlek som passar den du ger bort kudden till. Kudden är perfekt för en mysig lördagskväll i soffan med en bra film tillsammans med de du gillar mest.

Mycket nöje med att göra din fotobok och att uppleva glädjen över att se resultatet.