CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Cewe fotobok mini
Cewe fotobok mini
Cewe fotobok mini

CEWE FOTOBOK Mini och Liten

Gör din egen bildbok i formaten liten eller mini, med dina personliga bilder. En liten fotobok är perfekt att ha med i väskan eller som en extra liten present.

 • Kompakt format: från 15 x 11 cm
 • Perfekta för fina ögonblicksbilder
 • Extra behändiga och smidiga att ta med sig
 • Vacker dekorationslack som tillval
 • FSC-certifierad och CO₂-kompenserad
699,00 kr *

Hur vill du beställa?

I nästa steg ser du den förväntade leveranstiden utifrån dina val.

Produktinformation

Format

 • Mini: ca 15 x 11 cm
 • Liten: ca 14 x 13 cm

Omslag:

 • Mini: Mjukt omslag
 • Liten: Häfte

Papperskvalitet:

Digitaltryck standard

Papperskvalitet och omslag

Läs mer om digitaltryck standard och de olika omslagen
Mjukt omslag Mjukt omslag Mjukt omslag

Det mjuka omslaget är böjligt som en pocketbok. Det gör det extra smidigt att bläddra igenom dina vackraste fotominnen.

 • Flexibelt laminerat omslag
 • Personligt utformningsbar mjukt omslag
 • Bokryggen kan göras personlig
Häfte Häfte Häfte

Precis som hos en kvalitetsbroschyr ligger sidorna i häftets omslag i varandra och sitter ihop med klammerbindning.

 • Omslag med klammerbindning
 • Sidorna ligger i varandra, precis som i en broschyr
Digitaltryck standard Cewe fotobok Digitaltryck standard Cewe fotobok Digitaltryck standard

Mångsidig och exklusiv: Digitaltryck standard är vår klassiker och ger flest kombinationsmöjligheter för din CEWE FOTOBOK. (200 g/m²)

 • Klassikern bland papperskvaliteter
 • Finns för alla format och omslag

Våra övriga format

Den sötaste bildboken i mini och liten format

Skapa en fotobok i litet format och ta med den i väskan när du går ut. Med en bildbok i kompakt format kan du enkelt visa upp dina bästa minnen eller läsa högt för barnen. Använd bildboken som en annorlunda present till värden eller värdinnan.

CEWE fotoboken i mini och liten format är vår minsta format, som passar utmärkt till både små historier och små fingrar. Med dina egna bilder i blir boken en fin, liten bildbok som är enkel att bläddra i och enkel att sitta med. Det är nästan som en pixibok men med dina egna bilder i. Låt dig inte luras av det lilla formatet - även om vår Mini och Liten inte är så stor, är de fortfarande bildböcker som kan göra stora intryck.

Bildboken är till hela familjen, men om du funderar på att göra en liten fotobok med bilder av familjen till ditt lilla barn, men undrar om de små barnfingrarna kanske är lite för hårdhänta för den fina boken? Ta då en titt på vår särskilda babybok som är gjord precis till de minsta i familjen. Den kan de sitta och ”läsa” själva, eller så kan ni läsa tillsammans.

Gör en bildbok med dina egna bilder

Fotoboken görs med dina egna, utvalda bilder i, som du laddar upp på vår hemsida eller i vår fotoprogram. Här har du möjlighet att göra två bilderböcker:

 1. En minifotobok i formatet 15 x 11 cm, som har ett mjukt mjukt omslag. Miniboken kan ha upp till 74 sidor.

 2. En liten fotobok i formatet 14 x 13 cm, som är inbunden som ett häfte. Den lilla boken kan ha upp till 50 sidor.

Båda fotoböckerna har digitaltryck standard.

Du bestämmer designen och utformningen, och du kan välja mellan olika designer i vårt fotoprogram. Läs bildboken med dina barn eller låt dem sitta med den själv.

Bildboken är en fin och personlig present

Behöver du lite inspiration till vad du kan använda vår bildbok till? Läs våra förslag här:

 • Har junior haft besök av barnen på förskolan på sin födelsedag? Låt en bildbok berätta historien: Gör en fotobok med bilder från dagen! Din son eller dotter blir glad och kommer ofta ta fram boken och återuppleva den fina dagen. Storleken på bildboken gör att den inte är för stor att sitta med, och den blir säkert läst många gånger. Gör eventuellt en bok till barnen och de vuxna på förskolan också, som de kan ta fram och titta i då och då.
 • Prova också att göra en fotobok med familjens favoriträtter! Det är en lite otraditionell sorts fotobok, men den tas garanterat väl emot. Den blir familjens helt personliga bildbok med läckra recept, en slags personlig kokbok, med bilder av de läckra rätterna samt foton av er som lagar mat tillsammans i köket eller är samlade runt matbordet. Använd den som uppslagsbok när du ska göra god, svensk mat eller exotiska rätter från platser ni har besökt, och njut samtidigt av de fina bilderna av härliga stunder med familjen. Gör eventuellt ett par stycken extra, så det finns några att dela ut när gästerna gärna vill ha med sig receptet på den smaskiga grytan hem, eller till när barnet flyttar hemifrån.
 • Gör en liten fotobok till de äldre i familjen från en härlig familjeeftermiddag. De äldre tycker ofta om att titta på bilder, och gärna familjebilder. Kanske har mor- eller farföräldrarna varit på besök till kaffe och kaka i trädgården en härlig sommardag, och ni har tagit några fina och söta bilder. Ge dem en fin bildbok med de bästa fotona från dagen. Om det är en helt speciell händelse, förtjänar bilderna kanske en större fotobok, så ta eventuellt också en titt på våra andra format och storlekar t.ex. CEWE FOTOBOK Stor eller Stor panorama.

Miniformat – stora minnen i en liten bildbok

Även om vår minifotobok inte är särskilt stor, är det fortfarande en bildbok som innehåller stora minnen. Formatet och priset gör det möjligt att göra ett par extra fotoböcker att ge bort till dem som var med till att göra dagen helt speciell.

Bildboken för både vuxna och barn

En smart, liten fotobok passar till många tillfällen, med många olika sorters bilder och är lämplig både till barn och vuxna, allt efter vad den handlar om. Eftersom den är förhållandevis liten och rätt prisvänlig kan den i många tillfällen ersätta den traditionella högen framkallade bilder från särskilda tillfällen, eller bilderna på telefonen som man ofta också tar.

Du kan göra bildboken i vår foto app, här på hemsidan eller i vårt gratis fotoprogram. Se vårt stora urval av fotoböcker i många format och till alla tillfällen, om du har en särskilt händelse du gärna vill föreviga med en vacker fotobok. Det finns otaliga möjligheter att göra precis den fotoboken du gärna vill ha.

Några bra tips till din Mini och Liten fotobok

När du ska göra en fotobok är det några saker som är bra att komma ihåg. Så varsågod, här har du en blixtsnabb topp 3 om hur du kommer igång:

 1. Börja med att hitta den fotobok du vill göra. Vi har fotoböcker som passar till de vackra bröllopsfoton, till de bästa semesterbilderna och till små, kladdiga barnfingrar. Så hitta den som passar till bilderna du ska sätta in.
 2. Hitta sedan bilderna du vill ha med i din bok. Du kan också hitta dem under tiden du gör fotoboken, men det enklaste är att hitta dem först och skapa en mapp till dem, så de är enkla att hitta när du ska komma igång.
 3. Nu är du redo att designa din bildbok. Sätt in bilderna och dekorera med Cliparts, färger osv. Särskilt i vårt program kan du hitta närmast oändliga möjligheter att designa din fotobok, så den blir helt unik.

Få många fler designtips och se mer om hur du gör din egen fotobok här. Vi hoppas att du gillar dina bilderböcker – mycket nöje!