CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 75 kr till CEWE FOTOBOK

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Cewe fotobok mini Cewe fotobok mini Cewe fotobok mini

CEWE FOTOBOK Mini och Liten

Perfekta följeslagare att ta med

 • Kompakt format: från 15 x 11 cm
 • Perfekta för fina ögonblicksbilder
 • Extra behändiga och smidiga att ta med sig
 • Vacker dekorationslack som tillval
 • FSC®-certifierad och klimatneutral
från 99,00 kr *

Hur vill du beställa?

När du lägger produkten i varukorgen, kommer du se förväntat leveransdatum.

Produktinformation

Format

 • Mini: ca 15 x 11 cm
 • Liten: ca 14 x 13 cm

Omslag:

 • Mini: Mjukpärm
 • Liten: Häfte

Papperskvalitet:

Digitaltryck standard

Papperskvalitet och omslag

Läs mer om digitaltryck standard och de olika omslagen
Mjukpärm Mjukpärm Mjukpärm

Mjukpärmen är böjlig som en pocketbok. Det gör det extra smidigt att bläddra igenom dina vackraste fotominnen.

 • Flexibelt laminerat omslag
 • Personligt utformningsbar mjukpärm
 • Bokryggen kan göras personlig
Häfte Häfte Häfte

Precis som hos en kvalitetsbroschyr ligger sidorna i häftets omslag i varandra och sitter ihop med klammerbindning.

 • Omslag med klammerbindning
 • Sidorna ligger i varandra, precis som i en broschyr
Digitaltryck standard Cewe fotobok Digitaltryck standard Cewe fotobok Digitaltryck standard

Mångsidig och exklusiv: Digitaltryck standard är vår klassiker och ger flest kombinationsmöjligheter för din CEWE FOTOBOK.

 • Klassikern bland papperskvaliteter
 • Finns för alla format och omslag

Våra övriga format

Den sötaste bildboken i mini och liten format

Vårt minsta format. Med dina egna bilder i blir boken en fin, liten bildbok

CEWE fotoboken i mini och liten format är vår minsta format, som passar utmärkt till både små historier och små fingrar. Med dina egna bilder i blir boken en fin, liten bildbok som är enkel att bläddra i och enkel att sitta med. Det är nästan som en pixibok men med dina egna bilder i. Låt dig inte luras av det lilla formatet - även om vår Mini och Liten inte är så stor, är de fortfarande bildböcker som kan göra stora intryck. Bildboken är till hela familjen, men om du funderar på att göra en liten fotobok med bilder av familjen till ditt lilla barn, men undrar om de små barnfingrarna kanske är lite för hårdhänta för den fina boken? Ta då en titt på vår särskilda babybok som är gjord precis till de minsta i familjen. Den kan de sitta och ”läsa” själva, eller så kan ni läsa tillsammans.

Minibildbok med dina egna bilder

Fotoboken görs med dina egna, utvalda bilder i, som du laddar upp på vår hemsida eller i vår fotoprogram. Med mini/liten fotoboken har du möjlighet att ha från 26 till 74 sidor, och boken levereras med ett mjukt softcover. Du bestämmer designen och utformningen, och du kan välja mellan olika designer i vårt fotoprogram. Läs bildboken med dina barn eller låt dem sitta med den själv.

Minibok med egna bilder – en mysig och personlig present

Behöver du lite inspiration till vad du kan använda vår Minibok till? Läs våra förslag här:

 • Har junior haft besök av barnen på förskolan på sin födelsedag? Låt en bildbok berätta historien: Gör en fotobok med bilder från dagen! Din son eller dotter blir glad och kommer ofta ta fram boken och återuppleva den fina dagen. Storleken på bildboken gör att den inte är för stor att sitta med, och den blir säkert läst många gånger. Gör eventuellt en bok till barnen och de vuxna på förskolan också, som de kan ta fram och titta i då och då.
 • Prova också att göra en fotobok med familjens favoriträtter! Det är en lite otraditionell sorts fotobok, men den tas garanterat väl emot. Den blir familjens helt personliga bildbok med läckra recept, en slags personlig kokbok, med bilder av de läckra rätterna samt foton av er som lagar mat tillsammans i köket eller är samlade runt matbordet. Använd den som uppslagsbok när du ska göra god, svensk mat eller exotiska rätter från platser ni har besökt, och njut samtidigt av de fina bilderna av härliga stunder med familjen. Gör eventuellt ett par stycken extra, så det finns några att dela ut när gästerna gärna vill ha med sig receptet på den smaskiga grytan hem, eller till när barnet flyttar hemifrån.
 • Gör en minifotobok till de äldre i familjen från en härlig familjeeftermiddag. De äldre tycker ofta om att titta på bilder, och gärna familjebilder. Kanske har mor- eller farföräldrarna varit på besök till kaffe och kaka i trädgården en härlig sommardag, och ni har tagit några fina och söta bilder. Ge dem en fin bildbok med de bästa fotona från dagen. Om det är en helt speciell händelse, förtjänar bilderna kanske en större fotobok, så ta eventuellt också en titt på våra andra format och storlekar.

Miniformat – stora minnen i en liten bildbok

Även om vår minifotobok inte är särskilt stor, är det fortfarande en bok som innehåller stora minnen. Formatet och priset gör det möjligt att göra ett par extra böcker att ge bort till dem som var med till att göra dagen helt speciell.

Bildboken för både vuxna och barn

En smart, liten fotobok passar till många tillfällen, med många olika sorters bilder och är lämplig både till barn och vuxna, allt efter vad den handlar om. Eftersom den är förhållandevis liten och rätt prisvänlig kan den i många tillfällen ersätta den traditionella högen framkallade bilder från särskilda tillfällen, eller bilderna på telefonen som man ofta också tar.

Du kan göra bildboken i vår foto app, här på hemsidan eller i vårt gratis program. Se vårt stora urval av fotoböcker i många storlekar och till alla tillfällen, om du har en särskilt händelse du gärna vill föreviga med en vacker fotobok. Det finns otaliga möjligheter att göra precis den fotoboken du gärna vill ha.

Några bra tips till din Mini och Liten fotobok

När du ska göra en fotobok är det några saker som är bra att komma ihåg. Så varsågod, här har du en blixtsnabb topp 3 om hur du kommer igång:

 1. Börja med att hitta den fotobok du vill göra. Vi har fotoböcker som passar till de vackra bröllopsbilderna, till de bästa semesterbilderna och till små, kladdiga barnfingrar. Så hitta den som passar till bilderna du ska sätta in.
 2. Hitta sedan bilderna du vill ha med i din bok. Du kan också hitta dem under tiden du gör fotoboken, men det enklaste är att hitta dem först och skapa en mapp till dem, så de är enkla att hitta när du ska komma igång.
 3. Nu är du redo att designa din bok. Sätt in bilderna och dekorera med Cliparts, färger osv. Särskilt i vårt program kan du hitta närmast oändliga möjligheter att designa din fotobok, så den blir helt unik.