CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Bordskalender stående
Bordskalender stående
Bordskalender stående
Bordskalender stående

Bordskalender stående

Den stående bordskalendern i praktiskt liggande format har gott om plats för dina bilder och texter.

  • Praktiskt liggande format
  • Digitaltryck standard
  • Skriv in egna noteringar i kalendern
från 249,00 kr *

Hur vill du beställa?

I nästa steg ser du den förväntade leveranstiden utifrån dina val.

Produktinformation

Format:

ca 30x10 cm

Leverans:

  • Tolv kalenderblad och försida
  • Spiralrygg
  • Ställ

Papperstyper:

Digitaltryck standard (Det går att skriva på pappret med en kulspetspenna)

Exklusivt papper

Läs mer om det exklusiva, matta digitaltrycket
Digitaltryck standard Cewe kalender Digitaltryck standard Cewe kalender Digitaltryck standard Mättade färger, sidenmatt yta

Om du vill göra det lätt att anteckna på ditt papper, ska du välja kvalitetspappret digitaltryck standard med en pappersvikt på 250 g/m² och med en sidenmatt yta.

Gör en stående bordskalender 2023 med dina egna bilder

Med en bordskalender med dina favoritbilder på har du alltid en fin översikt när du sitter vid bordet, och du får dessutom flera vackra bilder att titta på. Designa en fotokalender för 2023 till dig själv eller en nära vän.

Med vårt breda urval av kalendrar kan du alltid hitta just precis den almanacka som du letar efter. Varje kalender kan designas med dina egna bilder så att du får en vacker och unik fotokalender för 2023.

Bordskalender stående

Som en möjlighet har vi den stående bordskalendern. Bordskalendern tillverkas således så att den kan stå själv. Om du är på jakt efter en almanacka till ditt skrivbord antingen där hemma eller på kontoret, så är denna bordskalender därför ett måste. Bordskalendern ger dig den perfekta överblicken över den aktuella månaden och 12 månader framåt. Som ett ytterligare plus gör denna fotokalender det möjligt för dig att alltid ha dina bilder av din härliga familj nära dig när du arbetar.

Personlig bordskalender 2023 - Välj den design du tycker bäst om

Gör enkelt en stående bordskalender 2023 hos oss. Gå på jakt bland de åtskilliga kalenderlayouterna och välj den design du tycker bäst om. När du har valt din bordsalmanackas design laddar du enkelt upp dina favoritbilder till din kalender. Det kan till exempel vara bilder från din senaste semester eller på din familj.

Aktuell och personlig fotokalender

Innan du beställer din bordskalender har du möjlighet att ändra fotokalenderns startmånad. Detta kan till exempel vara en bra idé om bordskalendern ska användas som en present till en kollega. När du gör en stående bordskalender hos oss kan du därför vara säker på att du inte bara får en aktuell, men också vacker och personlig fotokalender. Med denna bordskalender får du översikt över den aktuella månaden samtidigt som du alltid har dina minnen i närheten. Kalendern är ett måste till ditt skrivbord!

Liggande eller kvadratisk bordskalender

Om du vill ha en annan slags kalender än en stående bordsalmanacka, kan du hos oss även designa din egen liggande bordskalender eller en kvadratisk bordskalender. Fotokalendrarna görs enkelt personliga: Använd en av våra åtskilliga designer och sätt in dina bäste bilder. Då får du på kort tid en vacker, personlig och unik bordskalender som du kan använda de nästa 12 månaderna!

En personlig bordskalender är en bra presentidé

Är du på jakt efter en jättebra presentidé så är våra fotokalendrar en perfekt möjlighet. Välj den kalender du tycker bäst om och gör den vacker och personlig med dina egna bilder! Bättre blir det inte!